Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/14

Πώς να δημιουργήσεις το πιο λαμπερό μακιγιάζ των γιορτών!




Θέλεις να δημιουργήσεις ένα όμορφο, γιορτινό μακιγιάζ για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς; Δες πώς θα το πετύχεις..

Προετοίμασε την επιδερμίδα σου για να δημιουργήσεις τη βάση του μακιγιάζ

Η ενυδάτωση είναι το παν. Όταν ο καιρός είναι κρύος, όπως τώρα, ενυδάτωσε πολύ καλά την επιδερμίδα σου. Πέρα από αυτό είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μία πολύ καλή απολέπιση για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.

Βάλε shimmer για το τελείωμα του μακιγιάζ στα μάτια σου

Τώρα που είναι γιορτές δοκίμασε και αυτό το έξτρα βήμα στο μακιγιάζ των ματιών σου. Βάζοντας γκλίτερ πάνω από τη σκιά σου θα κάνεις πολύ πιο μοντέρνο το τελικό αποτέλεσμα. Απλά βάλε αρκετή μάσκαρα μετά έτσι ώστε να μη χαθούν μέσα στο γκλίτερ οι βλεφαρίδες σου.

Χρησιμοποίησε και μία body-shimmer ενυδατική κρέμα

Πολλές από τις ενυδατικές κρέμες λένε ότι είναι shimmer αλλά αυτές είναι καλύτερες για το καλοκαίρι. Χρησιμοποίησε μία ενυδατική κρέμα με βάση της το λάδι. Μία τέτοια ενυδατική είναι πολύ καλύτερη για τους χειμωνιάτικους μήνες.

Μη βάζεις shimmer στο κόκκαλο των φρυδιών σου

Όταν έχεις αμφιβολίες, βάλε shimmer μόνο στα βλέφαρά σου και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου για να δημιουργήσεις το τέλειο γιορτινό λουκ. Μπορείς να αναμείξεις γκλίτερ με eyeliner για να βάλεις στις κάτω βλεφαρίδες σου αλλά μην το παρακάνεις βάζοντας και στο κόκκαλο των φρυδιών σου.

Βάλε γκλίτερ πάνω από το κραγιόν σου

Βάλε γκλίτερ πάνω από το κραγιόν σου όσο αυτό είναι ακόμα υγρό. Έτσι, θα καταφέρεις να το κάνεις να κολλήσει. Αν δε θέλεις να εμφανιστείς με ένα τόσο έντονο λουκ μπορείς απλά να βάλεις κάποιο κραγιόν με λάμψη.

Μην αποφεύγεις το illuminator

Aν θέλεις το πρόσωπό σου να λάμπει πραγματικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μπρονζέ σου πούδρα σαν ρουζ και να βάλεις και λίγο illuminator σε κρέμα στα ζυγωματικά σου για να δώσεις περισσότερη λάμψη. Το illuminator κάνει πιο χειμωνιάτικο το λουκ σου δίνοντας μία φυσικότητα στην επιδερμίδα σου.