Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/10/14

Παντρεύτηκαν στη φυλακή ... δυο βραζιλιάνες κατάδικοι στο Σάο Πάολο




Δύο Βραζιλιάνες κατάδικοι, οι οποίες στο πρόσφατο παρελθόν είχαν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας τους για την εμπλοκή τους σε ειδεχθή εγκλήματα, παντρεύτηκαν πριν...
από λίγες ώρες εντός των φυλακών Τρεμέμπε του Σάο Πάολο.

Ο λόγος για την 30χρονη Σουζάν φον Ρίχτχοφεν, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Σάντρα Ρεγκίνα Σάντσεζ.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στα εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας των φυλακών και ερωτεύτηκαν αμέσως. Μετά από καιρό υπέβαλαν αίτημα στη διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος να παντρευτούν και, ελλείψει σχετικού νόμου που να απαγορεύει τον γάμο, η φυλακή τους αναγνώρισε το δικαίωμα αυτό.

Μετά και το γάμο τους οι δύο γυναίκες αρνούνται να χωριστούν. Για το λόγο αυτό, η φον Ρίχτχοφεν δέχτηκε να αποποιηθεί το καθεστώς ημι-ελευθέριας υπό το οποίο βρισκόταν και να περάσει το υπόλοιπο της ποινής της δίπλα στην αγαπημένη της, στο ίδιο κελί.

Η, γερμανικής καταγωγής, φον Ρίχτχοφεν έχει καταδικαστεί σε 39 χρόνια κάθειρξης επειδή το 2002, σε ηλικία μόλις 18 ετών, οργάνωσε το σχέδιο της δολοφονίας των γονιών της. Έπεισε το τότε αγόρι της και τον αδελφό του να μπουν στην πολυτελή τους έπαυλη και να σκοτώσουν τους γονείς της, χτυπώντας τους πολλές φορές με σιδερένιους λοστούς στο κεφάλι. Η Σάντσεζ έχει καταδικαστεί σε 27 χρόνια κάθειρξης για τη συμμετοχή της στην απαγωγή και δολοφονία ενός μικρού παιδιού το 2006.