Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/10/14

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο νέο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης





Οne SALONICA: Έπιασαν δουλειά τα συνεργεία στο παλιό City Gate

Στα σκαριά το πρώτο μεγάλο designers outlet στη δυτική Θεσσαλονίκη. Πότε ολοκληρώνονται οι εργασίες ριζικής ανακαίνισης του άλλοτε City Gate

Στήθηκαν οι σκαλωσιές και αμέσως μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου  άρχισαν οι εργασίες ριζικής ανακαίνισης του άλλοτε City Gate, για τη δημιουργία του πρώτου μεγάλου designers outlet στη δυτική Θεσσαλονίκη, του One SALONICA.

Όπως πληροφορήθηκε η Voria.gr, στόχος της ομάδας των επενδυτών είναι η ολοκλήρωση των τεχνικών έργων μέσα στο Φεβρουάριο του 2015, καθώς ήδη τα συνεργεία της Core Construction έπιασαν δουλειά, προκειμένου το μεγάλο αυτό ακίνητο, ανακαινισμένο και, μέσα από ένα διαφορετικού ύφους αρχιτεκτονικό προφίλ, να δώσει στην αγορά, το πρώτο στη Θεσσαλονίκη, υπερτοπικού βεληνεκούς εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο.

Οι εργασίες ανακαίνισης «πιάνουν» το συγκρότημα από το υπόγειο πάρκινγκ (η στάθμευση στο οποίο, όπως μαθαίνουμε, θα είναι δωρεάν), προχωρούν στο εσωτερικό των επιπέδων, απλώνονται στις εξωτερικές επιφάνειες αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο προκειμένου να δημιουργηθεί ένα mall που θα λειτουργεί σαν πόλος έλξης επισκεπτών από όλη τη Θεσσαλονίκη, τους γύρω νομούς αλλά και για τους ξένους που έρχονται για city break επισκέψεις στη πόλη.

Όπως είχε πρώτη γράψει η Voria.gr, το Οne SALONICA – εκτός του τμήματος του κτηρίου που ανήκει στην Mαρινόπουλος,  η οποία και συνεχίζει να λειτουργεί το υπερμάρκετ Carrefour, έχει περάσει στη Generic Engineering Technologies (GET), εταιρεία με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που αγόρασε το mall από την αυστραλιανή APN Property Group. Η GET,  μαζί με τον όμιλο FAIS, τα NOTOSCOM και τη Μαρινόπουλος, δημιουργούν το One SALONICA, το οποίο μάλιστα θα φιλοξενεί, στον τελευταίο όροφο, κι ένα πολύπτυχο ψυχαγωγικό που θα συνδυάζει τους κινηματογράφους Village με χώρους εστίασης.
απο τη voria.gr