Σελίδες

Thessaloniki video tour

2/9/14

5 απίστευτα πράγματα που ερεθίζουν έναν άντρα σε μία γυναίκα!


5 απίστευτα πράγματα που ερεθίζουν έναν άντρα σε μία γυναίκα!
Οι άντρες είναι περίεργα όντα! Όχι τόσο περίεργα όσο οι γυναίκες βέβαια, αλλά είναι και κάποιες περιπτώσεις που πραγματικά είναι του... γιατρού, με την καλή έννοια πάντα!
Αν νομίζατε ότι για να ανάψει ένας άντρας και να έρθει στο κατάλληλο mood, που και δύσκολο δεν το λες, αρκεί ένας όμορφος πισινός και δύο μεγάλα και αγέρωχα στήθη, είστε πολύ γελασμένες! Όχι ότι υπάρχει άντρας που θα έλεγε όχι σε αυτά, αλλά όσο να πεις, όσο η κονωνία εξελίσσεται, εξελίσσονται και τα αγαπητά μας αρσενικά, με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις τους να μεγαλώνουν και να αυξάνονται! Το ξέρατε όμως ότι υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που είναι ικανά να εξιτάρουν έναν άντρα, σε μία γυναίκα πάντα, και να τον ερεθίσουν κυριολεκτικά στα... καλά καθούμενα; Ξεχάστε λοιπόν τα κοντά φορεματάκια και τα ψηλοτάκουνα και ρίξτε εδώ μια ματιά!
1. Να παρακολουθεί... πορνό: Αυτό είναι θέμα ταμπού και ειδικά για το γυναικείο φύλο. Αλλά ξέρετε κάτι; Η φύση μας δημιούργησε έτσι ώστε να έχουμε τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες και τις ίδιες... απορίες, για να το θέσουμε κι έτσι! Γιατί λοιπόν όταν ένα αγόρι παρακολουθεί πορνό, για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, συνήθως γίνεται για να ξεσηκώνουν κινήσεις αν μας ρωτάτε, μία κοπέλα να μην μπορεί να κάνει το αντίθετο; Αν ανήκετε λοιπόν φίλες μου, στην κατηγορία αυτή, αφενός δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε, και αφετέρου, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και κάνετε την αποκάλυψη, όχι στην αρχή της γνωριμίας σας προς θεού, τότε απλά παρατηρείστε το ύφος του! Το βλέμμα του θα γίνει λαμπερό, το χαμόγελο θα φτάσει μέχρι τα αυτιά και πολύ πιθανό να δεχτείτε και πρόταση γάμου!
2. Να... πιάνουν τα χέρια της: Αν δεν βλέπατε τον Μπομπ τον Μάστορα, ίσως να πρέπει να κατεβάσετε τα επεισόδια από το ίντερνετ επειγόντως! Τι κι αν επικρατεί η άποψη ότι ένας άντρας είναι απαραίτητος στο σπίτι, εκτός από όλα τα υπόλοιπα, και για τα... μερεμέτια; Την επόμενη φορά που θα καεί η λάμπα ή θα πιτσικάρει λίγο το πόμολο, μη ζητήσετε τη βοήθειά του, πιάστε ένα γαλλικό κλειδί ή ένα κατσαβίδι και κάντε την προσπάθειά σας! Μία-δύο-τρεις κάποια στιγμή θα γίνετε εξπέρ και τότε θα μπορείτε να υπερηφανεύεστε ότι πραγματικά δεν έχετε ανάγκη κανέναν άντρα! Ε αυτό λοιπόν λειτουργεί ως το καλύτερο αφροδισιακό. Μην σας πούμε ότι αν επιδείξετε το ταλέντο σας μπροστά του, και μουτζουρωθείτε και κάπως, τότε κυριολεκτικά θα τρελαθεί! Δεν θέλουμε να σας πούμε τι θα γίνει αν σας δει να αλλάζετε λάστιχο μπροστά του! Χαμός!
3. Να είναι καλή οδηγός: Η αλήθεια είναι κορίτσια, και δεν θέλουμε να παρεξηγηθεί καμία με αυτό, συνολικά οι άντρες είναι καλύτεροι οδηγοί από τις γυναίκες! Δεν έχει να κάνει με το φύλο, προφανώς, αλλά έχει να κάνει με κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, οι άντρες έχουν καλύτερο έλεγχο χεριών και ποδιών σε σχέση με τις γυναίκες, κάτι που τους κάνει και καλύτερους οδηγούς! Ωστόσο, όταν ένας άντρας δει μία γυναίκα η οποία έχει τον απόλυτο έλεγχο τους αμαξιού, το γκαζώνει και λίγο και γενικά είναι αυτό που λέμε... πιλότος, του είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντισταθεί και να μη θαυμάσει το αλλόκοτο αυτό πλάσμα! Γενικά να ξέρετε ότι οι άντρες γοητεύονται από γυναίκες που ναι μεν διατηρούν τη θηλυκή τους φύση, αλλά τα βγάζουν πέρα και με πράγματα που κυρίως ένας άντρας θα τα κατάφερνε.
4. Να φοράει λευκά βαμβακερά εσώρουχα: Ναι ξέρουμε ότι έχετε σπαταλήσει άπειρες ώρες να χαζεύετε και να δοκιμάζετε σέξι δαντελωτά εσώρουχα για τον καλό σας, αλλά ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι κανένας άντρας δεν εκτιμάει όλα αυτά τα περίτεχνα σχέδια και χρώματα όσο ένα απλό λευκό βαμβακερό σλιπάκι! Δεν είπαμε φυσικά να είναι η βράκα της γιαγιάς σας, αλλά όσο πιο απλό και γλυκούλι τόσο πιο ερεθιστικό για τον άντρα! Ακριβώς γιατί δεν μπορούμε να σας εξηγήσουμε αλλά υποθέτουμε ότι είναι αυτή η αθωότητα και η αγνότητα των... νιάτων που τους έρχεται στο μυαλό και κακά τα ψέματα είναι ακαταμάχητη. Οπότε, ξεχάστε τα στρινγκ της πορνοστάρ και κάντε μια ανασκαφή στην ντουλάπα σας για τα νεανικά σας εσώρουχα!
5. Να ακούνε ψαγμένη μουσική και γενικά να... ψάχνονται: Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν εξιτάρει όλους μα όλους τους άντρες, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ένα σεβαστό ποσοστό αυτών, γοητεύονται ιδιαίτερα από μία γυναίκα η οποία την ψάχνει γενικότερα τη φάση της! Εκεί ας πούμε που μιλάτε, πετάξτε έναν στίχο από ένα τραγούδι, αν γίνεται όχι το πω πω πω πω τι καημός, καταλαβαίνετε τι εννοούμε, ή μια φράση ενός μεγάλου συγγραφέα ή φιλοσόφου! Να ξέρετε, ότι ακόμα κι αν δεν έχει ιδέα για το τι λέτε, σίγουρα θα εντυπωσιαστεί και σίγουρα θα σας παρουσιάσει σαν κελεπούρι στους φίλους του! Ακόμα κι αν ούτε κι εσείς ξέρετε τι ακριβώς εννοείτε με αυτά που λέτε!


Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/76797-5-apisteyta-pragmata-poy-erethizoyn-enan-antra-se-mia-gynaika#ixzz2WUTrcIOh