Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/8/14

Τα 6 μεγαλύτερα λάθη σου στο κρεβάτι


Τα 6 μεγαλύτερα λάθη σου στο κρεβάτι
Ποιά είναι τα κρυφάχαρτιά που κάνουν μια γυναίκα Θεά του σεξ; Ακόμα κι αν ξέρεις απ' έξω όλο τοΚάμα Σούτρα, ακόμα κι αν είσαι πιο ευλύγιστη από την Κομανέτσι, υπάρχουν κάποιαλάθη που σε κάνουν απλή φιναλίστ, ενώ το στέμμα πάει σε άλλη. Μάθε λοιπόν ποια είναιτα δικά σου και πώς θα τα διορθώσεις.

Λάθος 1ο: Τόσα ξέρεις, τόσα κάνεις.
Μπορεί να πιστεύεις πως ξέρεις ταπάντα για το σεξ, το πέος και τις λειτουργίες του, αλλά είσαι απολύτως σίγουρη;Πολλές γυναίκες δεν έχουν ιδέα ούτε για το πώς λειτουργεί το δικό τους σώμααλλά ούτε γνωρίζουν για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του αγαπημένουτους. Το σεξ είναι όπως και η χρήση του υπολογιστή. Όλοι μπορούμε να καθίσουμεμπροστά στο πληκτρολόγιο κα να γράψουμε πέντε αράδες. Όμως, εκείνες που έχουντο πτυχίο πληροφορικής θα γράψουν καλύτερα και πιο γρήγορα. Ασχολήσου με το ναμάθεις τα βασικά, ξεκινώντας από τη βιολογία και την ανατομία τηςσεξουαλικότητας και των δύο. Έπειτα κάνε τη θεωρία πράξη και γίνε η ειδικός σεόλα τα σημεία που θα ξεκλειδώσουν το κορμί του (καιτο δικό σου).
Λάθος 2ο: Περιμένεις να μυρίσει τανύχια του.
Αν πιστεύεις και το δηλώνεις κιόλαςπως επειδή σε αγαπάει (ή αν σε αγαπάει), θα μαντέψει όσα σου αρέσουν στο σεξ, έχεις πέσει σε πλάνηαγαπητή. Ο αγαπημένος σου, όσο καλά και να σε ξέρει, δεν μπορεί να μαντέψει τιείναι αυτό που θες κάθε βράδυ στο κρεβάτι. Όπως και εκείνος σου λέει ανοιχτάπως σήμερα θέλει λίγο στοματικό, αύριο κάτι άλλο, έστι κι εσύ πρέπει ναξεπεράσεις τις ντροπές σου και να ζητάς αυτό που θέλεις. Έπειτα, αν όσα κάνειδεν σε ικανοποιούν απόλυτα, συζήτησε το μαζί του, οδήγησέ τον σωστά και μηνπεριμένεις να τα κάνει όλα μόνος του.
Λάθος 3ο: Ξεχνάς να δείχνεις οτι σ'αρέσει.
Το πρόβλημα ξεκινά από το λάθος πουκάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Ενώ στην αρχή μιας σχέσης, προσποιούνται πωςτους αρέσει το σεξ (ακόμα και αν δεν καταλαβαίνουν τίποτα), αργότερα, ότανδέσουν τον γάιδαρό τους, βαριούνται να δείξουν ότι περνάνε καλά (ακόμη κι ότανπερνάνε). Ο αγαπημένος σου όμως, που είναι αφελής και αγνοεί ότι παλιά έδινεςρεσιτάλ ηθοποιίας, τώρα νομίζει πως απλά δεν σε ενδιαφέρει πια το σεξ μαζί του. Γι' αυτό, σταμάτα ναπροσποιείσαι εξ' αρχής. Και αν το σεξ βαλτώσει λιγάκι (ειδικά στις μακροχρόνιεςσχέσεις) δεν χρειάζεται να κάνεις μαγικά κόλπα για να συνέλθετε. Μιαδιαφορετική στάση, ένα διαφορετικό δωμάτιο και τα φώτα ανοιχτά είναι απλές καιαποτελεσματικές λύσεις.
Λάθος 4ο: Τα περιμένεις όλα (μα όλα)από εκείνον
Κάποιες κοπέλες πιστεύουν πως οπαρτενέρ τους όχι μόνο οφείλει να κάνει την αρχή για να γίνει η ερωτική πράξη,αλλά δουλειά του είναι να τα κάνει όλα κατά τη διάρκειά της. Πάρε τηνπρωτοβουλία στα χέρια σου πριν ο αγαπημένος σου να βρει απασχόληση σε ξέναπόδια. Σταμάτα να κάθεσαι στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια ανοιχτά και ξύπνατου την ερωτική διάθεση ειδικά εκεί που δεν θα το περιμένει.
Λάθος 5ο: Φτάνεις στα όρια τηςπαράνοιας.
Έχεις απορρίψει από το ερωτικό σαςμενού τη στάση κουταλάκια (στο πλάι) γιατί κάνει την κοιλίτσα σου να φαίνεταιπαχουλή, αλλά και το "η γυναίκα από πάνω" γιατί δείχνει το στήθος σουπεσμένο. Στα τέσσερα, το κάνεις μόνο με ράσο, για να κρύβει το πισινό σου πουσου φαίνεται φαρδύς, σαν την πλατεία Συντάγματος, ενώ εννοείται ότι γδύνεσαιμπροστά του μόνο στο απόλυτο σκοτάδι για να μην προσέξει τις ραγάδες στα ψωμάκιασου... Αν αυτό δεν είναι παράνοια, τότε τι είναι;
Η πείρα έχει δείξει πως αυτό πουθεωρείς εσύ ιδανικό σώμα απέχει πολύ από τα δικά του δεδομένα. Τι σημασία έχουνμερικές καμπύλες και μερικά παραπανίσια κιλά αν δείχνεις πως απολαμβάνεις όσασου κάνει και όσα του κάνεις. Άσε που με αυτή τη λογική στερείς από τον εαυτόσου τους πολύτιμους για την υγεία και τα νεύρα σου οργασμούς. Έρευνα που έγινεστις ΗΠΑ έδειξε πως οι γυναίκες που είχαν μια θετική άποψη για το κορμί τους,απολάμβαναν 73% περισσότερους οργασμούς σε σχέσει με τις ενοχικές με το σώμα τους γυναίκες των οποίων τοποσοστό έπεφτε στο 42%. Άσε που αν προσπαθείς να ρουφάς την κοιλιά σου για ναφαίνεται επίπεδη κάθε φορά που κάνετε έρωτα, κινδυνεύεις να σκάσεις.
Λάθος 6ο: Μιλάς για τους πρώην σου
Μπορεί ο σκοπός σου να ήταν αγαθός, ναήθελες να τον πείσεις πως δεν συγκρίνεται με κανέναν εραστή από όσους είχες στοπαρελθόν, όμως τι τις ήθελες τιςσυζητήσεις για τους πρώην σου στο κρεβάτι και με το πέος του ανάμεσα σταδάχτυλά σου; Οι άντρες συγκαταλέγονται στα πιο ανασφαλή πλάσματα που υπάρχουνκαι οι συζητήσεις για πρώην και δη εραστές, θα ρίξουν το ηθικό του στα τάρταρα.Κράτα τις συγκρίσεις για τον εαυτό σου και όταν σε ρωτά, απάντησε πως αυτόςείναι ο καλύτερος εραστής του κόσμου, όχι ο καλύτερος εραστής... που είχες!
 πηγή:womenonly.gr