Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/8/14

Εξήγηση για τα σεξουαλικά όνειρα


Εξήγηση για τα σεξουαλικά όνειρα
Θυμάστε την κλασική φράση που έλεγαν οι γονείς μας για τα μικρά αγοράκια ότι βρέχουν το κρεβατάκι τους κατά τη διάρκεια της νύχτας; Αυτά τα περιστατικά, ως γνωστόν, δε συμβαίνουν μόνο σε αγοράκια αλλά σε όλους μας ανεξαιρέτως. Είναι εκείνα τα όνειρα ακατάλληλου περιεχομένου που συνήθως βλέπουμε καιξυπνάμε ταραγμένοι, αναστατωμένοι και αρκετά... μπερδεμένοι. Ανάλογα με το τι βλέπουμε, έχουμε και μίαδιαφορετική εξήγηση. Οπότε μην αγχώνεστε... Δεν είστε ούτε ανώμαλη, ούτε σεξομανής. Είστε απλά φυσιολογικός άνθρωπος!

Αν δείτε ότι ο σύντροφός σας σας απατά:
Ξυπνάτε μέσα στην μαύρη νύχτα σφίγγοντας το μαξιλάρι σε μία προσπάθεια να το πνίξετε. Ναι, έχετε πιάσει στα πράσα τον καλό σας να σας κερατώνει με μία δίμετρη μελαχρινή κι εσείς ως τυπική ελληνίδα γυναίκα απλά αναλάβατε δράση! Ηρεμήστε, το συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το πιθανότερο, και σύμφωνα πάντα με την ψυχολογία, είναι να νιώθετε εγκαταλελειμένη συναισθηματικά και παραμελημένη. Μήπως ο δικός σας εργάζεται πολύ;

Αν δείτε ότι κάνετε δημόσια sex:
Το συγκεκριμένο όνειρο έχει δύο εξηγήσεις. Αν κάνετε sex μπροστά σε... κοινό και νιώθετε περίεργα, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην καθημερινότητά σας να αισθάνεστε ανασφάλεια με τη σχέση σας και να δίνετε μεγάλη σημασία στο τι λένε οι άλλοι. Αν από την άλλη αισθάνεστε όμορφα τότε είστε σίγουρες για το σύντροφό σας, δεν δίνετε σημασία στη γνώμη των άλλων και θέλετε ανά πάσα ώρα και στιγμή να βροντοφωνάζετε το πόσο υπέροχη σεξουαλική ζωή έχετε.

Αν δείτε ότι κάνετε sex με κάποιον που δεν περιμένατε ποτέ: Όλες, και αν όχι όλες η συντριπτική πλειοψηφία, έχουμε φαντασιωθεί ότι κάνουμε sex με έναν άντρα από το περιβάλλον μας, είτε αυτός είναι ο κολλητός μας, είτε το αφεντικό μας, είτε ο άντρας της καλύτερής μας φίλης. Μην αγχώνεστε, αυτό δε σημαίνει ότι τρέφετε συναισθήματα για κάποιον από αυτούς, απλά, σύμφωνα πάντα με επιστημονικές αναλύσεις, πιθανότατα να θαυμάζετε κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα του εκάστοτε ατόμου και το οποίο θα θέλατε να υιοθετήσετε κι εσείς.

Αν δείτε μία... ομοφυλοφιλική περίπτυξη:
Είναι πιθανό να συμβεί τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Οι πιθανότητες βέβαια είναι πολύ μεγαλύτερες για μία γυναίκα να ονειρευτεί ότι κάνει sex με μία άλλη γυναίκα, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι είναι ομοφυλόφιλη. Η εξήγηση είναι, ότι επειδή το γυναικείο φύλο είναι συνδυασμένο με την τρυφερότητα, την ευαισθησία και την μητρότητα ακόμα και κατά τη διάρκεια του sex, σημαίνει ότι έχετε ανάγκη από περισσότερη προσοχή και φροντίδα από το σύντροφό σας.

Αν δείτε ότι κάνετε sex με κάποιο διάσημο:
Και ποια δεν από μας δεν έχει δει κάτι τέτοιο. Από την εφηβεία, μέχρι τα βαθιά γεράματα τα ωραία αγόρια του κινηματογράφου και της μουσικής στοιχειώνουν τα γυναικεία όνειρα. Βέβαια, είναι απολύτως φυσικό, αν γενικά σας αρέσει ο Brad Pitt, να τον ονειρευτείτε...Τι γίνεται όμως όταν φαντασιωνόμαστε ένα διάσημο άντρα που ούτε καν μας αρέσει, όπως κάποιον... πολιτικό; Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν έχουμε ανάγκη από προσοχή. Το sex με κάποιο celebrity, δείχνει ότι έχουμε ανάγκη από ρομαντισμό, glamour και λίγη... μαγεία!

Αν δείτε ότι κάνετε... τρίο:
Το τρίο στη σφαίρα της φαντασίας, είναι πολύ λιγότερο kinky και πονηρό απ' ότι στην πραγματικότητα. Αν δείτε λοιπόν ότι κάνετε sex με παραπάνω από έναν παρτενέρ, δε σημαίνει ότι είστε ανήθικη αλλά πολύ απλά ότι χρειάζεστε στήριξη και κάτι σας λείπει. Αν το τρίο κυριαρχείται από γυναικεία παρουσία, τότε πιθανό να σας λείπει τρυφερότητα και φροντίδα. Αν κυριαρχείται από αντρική παρουσία, τότε πιθανό να έχετε ανάγκη από ερωτικό ενδιαφέρον.

Αν δείτε ότι κάνετε sex με κάποιον... ακατάλληλο:
Είτε είναι το αγόρι της καλυτερής σας φίλης, της αδερφής σας, είτε ο... ωραίος σας ξάδερφός, δε σημαίνει ότι είστε αμαρτωλή και ότι θα πρέπει να αυτομαστιγωθείτε. Πολύ απλά, μάλλον η σεξουαλική σας ζωή, ή γενικότερα η ζωή σας να έχει βαλτώσει και να χρειάζεστε μία ανανέωση. Τόσο απλά... Οπότε αφήστε το ενοχικό ύφος στην επόμενη οικογενειακή συγκέντρωση.

kritinea.gr