Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/3/14

Ο Αλέφαντος σχολιάζει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Λίβερπουλ

Ο Αλέφαντος σχολιάζει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Λίβερπουλ




Μόνο έναν παίκτη ("μπουκαδόρο" που θυμίζει Μιραλάς) θέλει από τη Σούπερ Λιγκ στον Ολυμπιακό ο Αλέφαντος! Ποιος είναι ο "φουκαράκος" του ΠΑΟΚ και ποιος ο "σίφουνας";

«Ο Ολυμπιακός με τον Άρη έκανε το χειρότερο παιχνίδι του όχι μόνο φέτος αλλά και από πέρσι. Δεν είχε ούτε αρχή, ούτε τέλος. Λάθος μεταβιβάσεις, δεν μπορούσαν να βάλουν την μπάλα κάτω, να παίξουν το ένα-δύο, να βρεθεί παίκτης μέσα στην περιοχή, να ντριμπλάρει, να διασπάσει.
Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες για γκολ. Ένας Άρης που ήταν 60 βαθμούς κάτω από τον Ολυμπιακό! Ένας Ολυμπιακός που έχει πάθει ανεξήγητο κλατάρισμα τον τελευταίο καιρό με τραγικές εμφανίσεις, τα έχω πει, τα έχω αναλύσει, μη λέμε τα ίδια. Η ομάδα δεν βλέπεται.
Ο Κάμπελ έχει 10 παιχνίδια τώρα που σέρνεται. Ο Πέρες είναι χάλια, ο Σάμαρης κάνει το ένα ματς χειρότερο από το άλλο, ο Μανιάτης περνάει δραματική περίοδο, μην τους πιάσω όλους γιατί τελειωμό δεν θα έχει η κριτική. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στον Ολυμπιακό, τι κάνουν στις προπονήσεις, τι κλίμα υπάρχει στα αποδυτήρια. Είναι ανεπίτρεπτο να δείχνουν τέτοια εικόνα στα τελευταία ματς, πληρώνονται ακριβά.
Είναι δυνατόν απ΄ αυτήν την ομάδα να λείπει ο Ιμπαγάσα; Και 40 χρονών να πάει αυτός ο παικταράς, κάνει τη διαφορά σε αυτό το κέντρο! Ο δε Βαλντές, μία φορά να τον δω να ντριμπλάρει έναν παίκτη, δεν υπάρχει. Μία φορά.
Και μη με πρήζετε με τον Βέργο, αν είναι να βασιστούμε στον Βέργο, τότε να παίξει στον Ολυμπιακό και ο …Καρέλης. Δεν είναι ο Ολυμπιακός για τέτοια πράγματα. Και πώς τον βάζει στα άκρα; Έχει ταχύτητα και ντρίμπλα να διεισδύσει, να διασπάσει;
Και τον ΠΑΟΚ τον είδα χάλια. Αδιόρθωτα χάλια, για τον ΠΑΟΚ τα λέω από τις πρώτες αγωνιστικές. Ένα ποδόσφαιρο παλαίμαχο. Στον μικρό τον Κουλούρη που βγάζουν, εγώ δεν βλέπω σε αυτόν τον παίκτη ταχύτητα. Μακάρι να παίζουν τέτοιοι στο ΠΑΟΚ να είναι κάθε χρόνο 25 βαθμούς κάτω από τον Ολυμπιακό!
Αυτοκτόνησε η Καλλονή με τον τρόπο παιχνιδιού της. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλα προβλήματα στο κέντρο και στην άμυνα. Έχει μαζέψει παλαιμάχους στο κέντρο. Και δεν εννοώ από θέμα ηλικίας, αλλά από τρόπο παιχνιδιού. Έβλεπα τον Μάρτενς, κάτι κόρνερ, τα έστελνε στον ουρανό και έκανε… δέκα λεπτά η μπάλα να κατέβει κάτω. Έβλεπα τον Νίνη, φουκαράς! Φουκαράκος. Έβλεπα τον Μαντούρο, καλά με αυτόν ένα ματς μόνο είδα και τα είπα, δεν μπορεί να …περπατήσει.
Ο Ολυμπιακός θέλει σέντερ φορ. Και το Κύπελλο να πάρει, το ίδιο θα λέω, θέλει σέντερ φορ ταχύτατο που να ντριμπλάρει, να κάνει μόνος του φάση. Όπως ήταν ο Μιραλάς. Τον είδα πάλι στην Αγγλία τον Μιραλάς χθες, παίκταρος. Σίφουνας. Τέτοιον θέλω στον Ολυμπιακό.
Η μεγαλύτερη επιτυχία του Μαρινάκη θα σας πω εγώ ποια ήταν. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν που πούλησε τον Μήτρογλου τραυματία με 15 εκ. ευρώ! Και τον Σαβιόλα να κοιτάξει να τον δώσει αν μπορεί, ας πάει να παίξει ο Σαβιόλα στη …μικτή κόσμου. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκταρο μπροστά, μία σεντερφοράρα πρέπει να την ακριβοπληρώσει. Και ένα χάφαρο στιλ Ιμπαγάσα.
Δεν υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα οι δύο παικταράδες που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ένας μόνο υπάρχει εδώ που μου αρέσει και θα τον ήθελα, αυτόν ναι, τον προτείνω στον Ολυμπιακό. Είναι ο Ντε Μπλάσιτς του Αστέρα Τρίπολης. Υπήρξαν στιγμές στο μεταξύ μας ματς που μου θύμισε Μιραλάς. Γρήγορος, ντριμπλέρ, ικανός στο ένας εναντίον ενός, πεισματάρης, μπουκαδόρος. Ξέρει καλή μπάλα, βλέπει και το γκολ. Φέτος είναι ο καλύτερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης. Φισέκι είναι. Και σε καλή ηλικία, 26 χρονών. Δεν έχει σχέση με Ντε Βινσέντι που ποτέ δεν τον πίστεψα. Ο Ντε Μπλάσιτς είναι χειμαρρώδης και αν προπονηθεί σε υψηλά επίπεδα, και αποκτήσει μεγαλύτερα κίνητρα, μπορεί να εξελιχτεί σε ακόμα καλύτερο παίκτη.
Η Λίβερπουλ χώθηκε για το πρωτάθλημα. Διότι έχει την εκπληκτική τριάδα μπροστά, την έχουμε αναλύσει από καιρό, Σουάρες, Στάριτς, Στέρλινγκ. Την Τσέλσι δεν την είδα στο ματς που έχασε. Η δε Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία, κάνει τέτοια πορεία φέτος, που απ΄ όλους όσους μιλάνε δημοσίως για ποδόσφαιρο, μόνο εγώ σας έλεγα συνέχεια από το καλοκαίρι -και στη συνέχεια κάθε εβδομάδα- για τον προπονητή Σιμεόνε που φτιάχνει ομάδα για σεμινάριο. Πρώτη στην Ισπανία, νίκησε και στην έδρα της Μπιλμπάο. Είναι δύσκολο να αντέξει και να πάρει το πρωτάθλημα, συνεχίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει το μισό μπάτζετ και ρόστερ από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, είναι όμως σκυλίσια ομάδα».
Πηγή: sportdog.gr