Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/13

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ή ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ;






Όπως  επανειλημμένα έχουμε δημοσιεύσει, η δίκη του πρώην υπαλλήλου κατά των εφοριακών υπαλλήλων του αμαρτωλού συνεταιρισμού των εφοριακών της Θεσσαλονίκης πλησιάζει. 
 
Στις 16 Σεπτεμβρίου  του τρέχοντος έτους (2013) θα καθίσουν στο ειδώλιο το επταμελές διοικητικό συμβούλιο μαζί με το τριμελές εποπτικό συμβούλιο για μη καταβολή αποζημίωσης και δεδουλευμένων στον πρώην υπάλληλο του συνεταιρισμού.
Όπως έχουμε δημοσιεύσει πριν ένα μήνα,  παρόλο που η υπόθεση έχει πάρει τον δικαστικό δρόμο, οι απειλές κατά της ζωής του πρώην υπαλλήλου συνεχίζονται. Μετά την ευθέως  φραστική απειλή κατά της ζωής του, από μισθωμένο σωματοφύλακα της νύχτας, καθώς η έμμεση απειλή από εφοριακούς υπαλλήλους  για τυχόν τροχαίο δυστύχημα, μια καινούργια ενέργεια από την εφορία, που έχει στόχο τον δικηγόρο του πρώην υπαλλήλου, δημιουργεί εύγλωττες υποψίες για απόπειρα εκφοβισμού. 
Να σημειωθεί ότι ο πρώην υπάλληλος του συνεταιρισμού μετά από αγώνα 4 χρόνων κατάφερε να βρει  δικηγόρο να τον εκπροσωπήσει μιας και 12 προηγούμενοι δικηγόροι που είχε απευθυνθεί, αρνήθηκαν να τον εκπροσωπήσουν φοβούμενοι φορολογικούς ελέγχους. 
Ο γνωστός ποινικολόγος κ. Κάτσιος Χρήστος, παρ’ όλου που δέχθηκε πιέσεις από το κύκλωμα των επίορκων εφοριακών, συμφώνησε να αναλάβει την υπόθεση του πρώην υπαλλήλου.
Μετά την κατάθεση της φορολογικής δήλωσης του κ. Κάτσιου και έχοντας χρεωστικό υπόλοιπο, κατά ένα περίεργο τρόπο, η εφορία εγκαλεί τον δικηγόρο για φορολογικό έλεγχο των αποδείξεων δαπανών. Επειδή είναι παραμονές της δίκης και όσο και να ψάξαμε δεν έχουμε  βρει αντίστοιχη ενέργεια στον χώρο των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, αναρωτιόμαστε μήπως αυτή η κίνηση είναι απόπειρα εκφοβισμού του δικηγόρου, καθώς γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει προσωπικό ελέγχου στις εφορίες επαρκή, για να ελέγξουν μία μία  τις αποδείξεις δαπανών των φορολογούμενων, ιδίως αυτών που έχουν χρεωστικό υπόλοιπο.
Αν όντως αυτή η κίνηση είναι απόπειρα εκφοβισμού του δικηγόρου το μόνο που μπορεί να χαρακτηριστεί  είναι ως γελοία γιατί  από τη στιγμή που πλέον που η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια της δικαιοσύνης, καμία απειλή ή ενέργεια τέτοιου είδους  πρόκειται να σταματήσει τη δίκη. 
Περιμένοντας το αποτέλεσμα του ελέγχου λοιπόν,  το blog μας, θα σας κρατά ενήμερους για κάθε εξέλιξη της υπόθεσης και  επισημαίνει, στους φίλους εφοριακούς που μας διαβάζουν, ότι η εποχή της παντοδυναμίας τους έχει περάσει ανεπίστρεπτή.
Ας το πάρουν απόφαση επιτέλους και ας ασχοληθούν με ποιον τρόπο θα ξεφύγουν από την τσιμπίδα της δικαιοσύνης η οποία αναμένεται αμείλικτη, σε μια ομάδα ανθρώπων που επί δεκαετίες εκβίαζαν επιχειρηματίες και κατέκλεβαν το Ελληνικό κράτος.