Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/13

9 λόγοι για να τον παντρευτείς


9 λόγοι για να τον παντρευτείς
Μην είστε και εσείς πολύ αυστηρές, ούτε και πολύ ελαστικές με ο,τι διαβάσετε παρακάτω. Μια ενδεικτική λίστα είναι σαν ένα πρώτο πράσινο φως, σαν ένα πρώτο καλό σημάδι, σαν μια αφορμή για να δείτε τον αγαπημένο σας με άλλο μάτι, μέσα στο γαμπριάτικο κουστούμι του.

* Καμαρώνει για εσάς σε κάθε ευκαιρία. Μιλά με καμάρι και γλύκα για εσάς στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συναδέλφους του, στον φούρναρη, στον γείτονα, στον περιπτερά, στον μπροστινό του στην σειρά στην Εφορία… Παντού, τελοσπάντων, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του που βρήκε ένα τόσο ξεχωριστό πλάσμα - ναι, ναι κορδωθείτε!!

* Λατρεύει το είδος της τρέλας σας. Εκεί που αρχίζετε τις φωνές και τα λαχαναγορήτικα κοσμητικά - κατά βάση για ανούσιο λόγο - παραμένει κοντά σας χωρίς να φωνάζει, χωρίς να προσπαθεί να σας βάλει σε τάξη. Απλά υπομένει και αναμένει να περάσει η φουρτούνα.

* Άψογος συνοδός. Δεν αρνείται ποτέ να σας συνοδεύσει από τον οδοντίατρο για απλό καθαρισμό μέχρι το κυριακάτικο γεύμα στης θείας σας με το ψιλό Αλτσχάιμερ και την σχολική παράσταση της ανιψιάς σας και στο σαββατιάτικο μάθημα τάνγκο.   Και σε όλα αυτά χωρίς γκρίνια και με ένα κάποιο ενθουσιασμό. Τέρας υπομονής. Να το πάρετε το αγόρι.          

* Πολιτισμένος και στον καβγά. Πάνω στο δικό σας απόλυτο λεκτικό παραλήρημα εκείνος βρίσκει τον τρόπο να παραμένει αντικειμενικός και να μιλά με την φωνή της λογικής. Στην πιο «εξελιγμένη» του μορφή κάνει και ένα βήμα πίσω αναγνωρίζοντας το δίκιο σας - το υποτιθέμενο.                    

* Δεν σας ζηλεύει. Ο άνδρας ο κατάλληλος για παντρειά ξέρει ότι ξαφνικά δεν τυφλωθήκατε και βλέπετε μόνο εκείνον ως ωραίο άνδρα ούτε και ότι ξαφνικά βαρεθήκατε τις φίλες σας και θέλετε μόνο με αυτόν να κάνετε παρέα. Επιτρέπει, εις γνώσιν του, κάποια επιπόλαια φλέρτ και σε καμία περίπτωση δεν μουρμουράει για τις εξόδους με «τα κορίτσια». 

*Σας αφήνει το χώρο και το χρόνο σας. Παρόλο που σας λατρεύει είναι παράλληλα σε θέση να αντιληφθεί ότι η ευτυχία δεν βρίσκεται στη συνεχή αλλά στην ουσιαστική επαφή. Δεν σας πιέζει να είστε όλη μέρα μαζί ούτε να μοιράζεστε μαζί του τα χόμπυ του. Αν βαριέστε το σκι, θα κανονίσει να πάει με τους φίλους του όπως θα παροτρύνει κι εσάς να απολαύσετε μια αγαπημένη δραστηριότητα σας με τις φίλες σας. 

* Κάνει την υπέρβαση γι εσάς. Μπορεί να φοβάται τα ύψη, μπορεί να σιχαίνεται το σούσι, μπορεί να ταλαιπωρείται στον ήλιο, μπορεί να νυστάζει στο σινεμά, μπορεί να βαριέται την κολλητή σας. Αλλά, βράχος. Σε τίποτα δεν φέρνει αντίρρηση - όχι συχνά τουλάχιστον - αποδεικνύοντας σας ότι σημασία γι αυτόν το να είστε ευτυχισμένη.   

* Σας κάνει να γελάτε. Το γέλιο είναι ο,τι πιο ερωτικό και αυτό που θα σας κάνει να «αντέχετε» ο ένας τον άλλον για πάρα πολλά χρόνια. Η βαρεμάρα σκοτώνει τον έρωτα και όχι ο γάμος.

* Και φυσικά… Κάνει καλό κρεβάτι.

πηγή: gamos.gr