Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/12/11

Φέρνουν αλλαγές τα αποτελέσματα των εκλογών για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΔΘ;


Πριν από λίγες ημέρες οι εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης ψήφισαν για τους εκπροσώπους τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου. Η παράταξη που έκανε την έκπληξη στα... 
 
αποτελέσματα ήταν το "Μέτωπο Αλλαγής - Επανεκκίνηση" συγκεντρώνοντας την πλειοψηφία των ψήφων των εργαζομένων. Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη παράταξη συγκέντρωσε ψήφους εργαζομένων από όλους τους πολιτικούς χώρους και κυρίως από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Φωνές από το συνδικαλιστικό κίνημα αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα αυτά στέλνουν μήνυμα προς το εσωτερικό της παράταξης της ΔΑΚΕ για να γίνουν εσωπαραταξιακές εκλογές με διαφανείς διαδικασίες. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη "Μέτωπο Αλλαγής - Επανεκκίνηση".

"Συνάδελφοι-ισσες Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς και θριαμβολογίες. Το αποτέλεσμα όμως των εκλογών της Τρίτης 13/12/11 για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υ.Σ των μονίμων και αορίστου χρόνου υπαλλήλων του Δ.Θ. μας κάνει όλους χαρούμενους.

Το ψηφοδέλτιο ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ -ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟ  και με διαφορά. Με 619 ΨΉΦΟΥΣ σε σύνολο 1349 ψηφισάντων( το μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία των εκλογικών αναμετρήσεων στο Δ.Θ).

H εκλογή του ψηφοδελτίου μας  και στους Αορίστου χρόνου, ήρθε να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη των  συναδέλφων  μας.  Οι ευθύνες είναι πολλές και τα δύσκολα με τις απολύσεις και τις εφεδρείες είναι μπροστά μας. Διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους, ότι θα  φανούμε αντάξιοι των επιλογών τους και θα σταθούμε δίπλα τους ακόμη και σε αυτή την σύντομη ( ένας χρόνος) διάρκεια της θητείας στο Υ.Σ.       

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε τον πόλεμο της λάσπης και κατασυκοφάντησης που δεχθήκαμε όλο αυτό το διάστημα:

α) Από τα στημένα παράκεντρα του συνδικαλιστικού παρασκηνίου , που ευθύνονται συνολικά για την κατάντια του συνδικαλισμού στο Δήμου μας.

β) Από το δήθεν ηθικό αγωνιστικό αλάθητο του ΠΑΜΕ διανθισμένο με τις επαναστατικές κορώνες,  με στοχευμένη παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της αλήθειας,  που πήρε την απάντησή του, από τους εργαζόμενους. 

γ) Από τα κομματικά και κατευθυνόμενα εργοδοτικά φαντάσματα, από μια άλλη εποχή που άλλα   τόλμησαν να εκτεθούν με τα ονόματά τους άλλα όχι,  ηττήθηκαν και εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο……..  Η επόμενη μέρα δεν τους χρειάζεται......Αρκετό κακό  έχουν προξενήσει στου εργαζόμενους......           

Συνάδελφοι-ισσες,

Στο χέρι μας είναι να κάνουμε την ανατροπή και να τα αλλάξουμε όλα. Τίποτα δεν χάθηκε. Η ελπίδα υπάρχει ακόμη. Ο αγώνας  συνεχίζεται  ενωτικά ....... , με την βοήθεια όλων σας! Αξίζουν τα συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην κοινή προσπάθεια στον συνδυασμό  μας, αλλά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ιδιαίτερα αυτούς που ξεχωρίσανε και στα δύο ψηφοδέλτια μας, παρόλο που η εκλογή , ήταν τελείως οριακή σε ψήφους!!!! Παραθέτουμε τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας  για το τυπικό μέρος ,   μια απάντηση σε όσους βιάστηκαν  να μιλήσουν για κατευθυνόμενες γραμμές................

ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ -ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (Μονίμων)

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                92 ΨΗΦΟΙ (ΤΑΚΤΙΚΟ)
ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ    ΖΗΣΗΣ                       91 ΨΗΦΟΙ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ)
ΛΟΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ         91 ΨΗΦΟΙ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ)
ΦΙΛΛΙΠΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                       80 ΨΗΦΟΙ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ)

ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ -ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (Αορίστου)

ΜΑΜΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                27 ΨΗΦΟΙ (ΤΑΚΤΙΚΟ)
ΜΠΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ                          25 ΨΗΦΟΙ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ)
ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                   24 ΨΗΦΟΙ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ)

ΚΑΛΕΣ   ΓΙΟΡΤΕΣ - ΚΑΛΗ   ΧΡΟΝΙΑ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ - ΧΑΡΑ  ΚΑΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ"