Σελίδες

Thessaloniki video tour

4/7/11

Βαρτζόπουλος: "Η Ελλάδα δεν είναι μια ασφαλής χώρα"


Για διάλυση των αστυνομικών υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Σε συνέντευξη τύπου...


που έδωσε με θέμα την ασφάλεια του πολίτη, ο κ. Βαρτζόπουλος σημείωσε οτι: «η Ελλάδα δεν είναι μία ασφαλής χώρα».
Από την πλευρά του, ο συντονιστής του Κύκλου Δημόσιας Διοίκησης, Προστασίας του Πολίτη, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δικαιοσύνης και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Διοικούσας, Ζήσης Ιωακείμοβιτς τόνισε: «Κάθε 24ωρο διαρρηγνύονται στη Θεσσαλονίκη οκτώ διαμερίσματα, έντεκα αυτοκίνητα, αφαιρούνται από την κατοχή κάποιου τρία αυτοκίνητα, τρεις μοτοσικλέτες, δύο συμπολίτες μας διαπιστώνουν ότι κατέχουν πλαστά νομίσματα, τέσσερα άτομα συλλαμβάνονται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί όπλων. Επίσης δεν αποτελεί είδηση πλέον η αρπαγή τσάντας, οι ληστείες για μικροποσά και κυρίως κινητά τηλέφωνα».
Στο μεταξύ ο κ. Βαρτζόπουλος σχολίασε και το γεγονός ότι την ώρα που προγραμμάτισε τη συνέντευξη τύπου η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ, συνέντευξη τύπου έδωσε και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.
«Το γεγονός δείχνει ή ότι ο κ. Καρχιμάκης δεν ρώτησε, οπότε είναι κακά προετοιμασμένος, κάτι που φανερώνει γενικότερα το επίπεδο προετοιμασίας των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ή ρώτησε οπότε η πράξη του υποδεικνύει αγένεια. Υπόσχομαι ότι ο δικός μας γραμματέας, σε λίγους μήνες, που η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση, δεν θα επιδεικνύει μη ευγενικές συμπεριφορές».
thestival.gr