Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/3/23

5 πράγματα που η ψυχή σας θα ήθελε να γνωρίζετε…!!!!

 


Ζούμε την ζωή μας μέσα σε ένα άβαταρ. Έχουμε το εγώ μας, την προσωπικότητα μας, την ιστορία μας και τις πεποιθήσεις μας, τις προτιμήσεις μας, την κουλτούρα μας και την εμπειρία μας. Όμως, όλα αυτά δεν θα ήταν τίποτα εάν δεν υπήρχε ένα υπόβαθρο, μια βάση πάνω στην οποία στηρίζονται όλα αυτά. 

Η ψυχή.
Η ψυχή είναι αιώνια και απεριόριστα σοφή. Η ''διαίσθησή'' μας δεν είναι παρά η ψυχή μας που μας ψιθυρίζει στο αυτί. Η ψυχή δεν είναι ξεχωριστά από εσένα, αλλά θα είναι σαν να είναι ξεχωριστά, εάν ζεις μια ζωή που λειτουργεί μόνο σε προσωπικό ή εγωιστικό επίπεδο αυτογνωσίας. 

Επειδή η ψυχή είναι όλη η σοφία και η καθοδήγηση, αυτή προσπαθεί να επικοινωνήσει με εμάς, ιδιαίτερα όταν εμείς υποφέρουμε.

Διαβάστε 5 ενθαρρυντικά πράγματα που η ψυχή σας θέλει να γνωρίζετε:

Υπάρχετε για να αισθάνεστε βαθιά.
Έχετε πραγματικά γεννηθεί για να αισθάνεστε. Μην κρατάτε τα δάκρυα και μην πιστεύετε ότι αυτό δείχνει αδυναμία ή μαλθακότητα ή υπερβολική ευαισθησία. Είναι υγιές να αισθάνεστε βαθιά και να δίνετε άδεια στον εαυτό σας να αποκτά εμπειρία από τα πλούσια ανθρώπινα συναισθήματα.
Αισθανθείτε την αγάπη. Αισθανθείτε την λύπη. Μην μένετε στο ενδιάμεσο αλλά απλά ζήστε αυτές τις στιγμές. Αυτό είναι η ζωή.

Είστε εδώ για να αποκτήσετε εμπειρία από την ζωή
Είστε εδώ για να αποκτήσετε εμπειρία από την ζωή στο έπακρο. Στα πάνω και στα κάτω. Δεν σας νοιάζει ο τραπεζικός σας λογαριασμός, τα υλικά υπάρχοντα σας ή το άδειο σπίτι που αφήνετε πίσω σας. Αυτό που έχει σημασία είναι εάν βρήκατε τον χρόνο να εκτιμήσετε το θαύμα της ζωής. 

Κανείς δεν ξέρει πως υπάρχει το σύμπαν και γιατί ή γιατί υπάρχει η συνείδηση, αλλά εσείς είστε ένα προϊόν αυτού του μεγάλου μυστηρίου. Διασκεδάστε το. Ζήστε την ζωή. Είναι πολύ σύντομο το ταξίδι για να μην εκτιμήσουμε τις εμπειρίες, τις σχέσεις και τις αναμνήσεις που έχετε εδώ.

Είστε κομμάτι θεϊκό και μη-φυσικό
Δεν είστε το σώμα μέσα στο οποίο ζείτε. Είστε τελικά αυτό που ξέρει το σώμα και τον νου. Είστε τελικά ο καμβάς πάνω στον οποίο το εγώ σας ζωγραφίζεται και όταν πεθάνετε απλά ‘ρίχνετε’ αυτό το ‘εγώ’. Είστε αιώνιοι, χωρίς χώρο ή χρόνο και άυλοι. Είστε μια πνευματική ύπαρξη που παριστάνει την ανθρώπινη ύπαρξη για λίγο. 

Όποιος σας είπε ότι είστε ένα ανθρώπινο ον σας είπε ψέμματα. Είστε μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα αλλά δεν είστε ανθρώπινοι. Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ. Πολλά δεινά θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν αφήνατε τον εαυτό σας να συνδεθεί με το θεϊκό κομμάτι σας.

Ο θάνατος είναι μια ψευδαίσθηση
Δεν πεθαίνεις ποτέ. Πως μπορεί να πεθάνεις όταν δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα;Υπάρχει μόνο μετάβαση ανάμεσα στις διαστάσεις. ΕΣΥ, σαν ένα εξατομικευμένο κομμάτι της συνείδησης δεν μπορείς να καταστραφείς ποτέ.
Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς γιατί δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Όταν πεθάνει το φυσικό σου σώμα, γίνεσαι περισσότερο αυτό που είσαι και όχι λιγότερο.

Αγαπιέσαι
Αγαπιέσαι απεριόριστα από το Σύμπαν και ότι υπάρχει πίσω του. Ίσως να μην το αισθάνεστε αυτή τη στιγμή, αλλά από την άλλη μεριά της φυσικής σας πραγματικότητας υπάρχουν πολλά πνευματικά οικογενειακά μέλη και φίλοι που περιμένουν να σας χαιρετίσουν. Έχετε Οδηγούς και Αγγέλους που σας φροντίζουν σε αυτή την ζωή και την επόμενη. 

Ο Δημιουργός σας αγαπά περισσότερο από ότι νομίζετε γιατί ο Δημιουργός είναι τελικά που βιώνει τον εαυτό του σαν άτομο μέσα από εσάς. Είστε περισσότεροι από αγαπημένοι, είστε η ίδια η Αγάπη.

Μερικές φορές αισθανόμαστε, απογοητευμένοι σε μια ζωή χωρίς νόημα, μάταιη. Αυτό είναι γιατί έχουμε ξεχάσει τι και ποιος είμαστε πραγματικά. Είμαστε απλοί επισκέπτες που περνούν από εδώ. Εάν θέλετε να ξέρετε τι θέλει η ψυχή σας να γνωρίζετε, ακούστε την διαίσθησή σας. 

Είναι κυριολεκτικά ένα σύστημα πλοήγησης που η ψυχή σας έχει εγκαταστήσει μέσα στο άβαταρ σας. Διαλογιστείτε! Καθίστε ακίνητοι και ενωθείτε με το κομμάτι εαυτού σας που είναι ήδη παντού όπου ελπίζατε να είναι.