Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/1/23

Αυτοαγάπη σημαίνει να παραδίνεσαι στην πλήρη έκφραση του πραγματικού εαυτού σου…!!!!

 


Προσπαθώντας συνεχώς να είμαστε "αποδεκτοί" στους άλλους, χάνουμε την αποδοχή του εαυτού μας.

Ο κόσμος είναι γεμάτος από ανθρώπους που έχουν υποκύψει στην ψυχή-παράσταση της πολιτιστικής κατάστασης, έχοντας χάσει τη σύνδεση με τη θεϊκή τους σπίθα, απλά είτε για να εμφανιστούν "επαρουσίαστοι" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε "να τα κάνουν καλά" με τους ανθρώπους, είτε απλά να αποφύγουν οτιδήποτε "αρνητικό".

Για να παραμείνετε υγιείς, πρέπει να τιμάτε τη δική σας ωμότητα το ίδιο, αν όχι περισσότερο, από ό,τι τιμάτε τους άλλους.

Τελικά, ο τρόπος που σε βλέπει ένα άτομο είναι σε μεγάλο βαθμό μια αντανάκλαση της σχέσης του με τον εαυτό του, όχι της αρετής ή της αξίας σου ως άτομο.

Έχοντας αυτό κατά νου, μπορούμε πιο εύκολα να εκτρέψουμε τις ανησυχίες και τις απόψεις των άλλων (βρίσκοντας ακόμη και ενσυναίσθηση στους πραγματικά βιτριολικούς).

Υπάρχει μια αλάνθαστη ακτινοβολία που πηγάζει από τη δική σου αυθεντικότητα. Σίγουρα, το να είσαι λογικά προσεκτικός με τους άλλους είναι αρετή, και το να κάνεις χώρο για αγάπη & σύνδεση είναι πολύ υγιές.

Αλλά χρόνια προσπάθειας να ταιριάξεις σε ένα πολιτιστικά κατάλληλο καλούπι σιγά - σιγά θα πνίξουν την ψυχή σου και θα μειώσουν τη σύνδεσή σου με τη μαγεία της ζωής.

Όταν παραδίνεσαι στην πλήρη έκφραση του πραγματικού εαυτού σου, εξερευνώντας τα "ακατάλληλα" όρια της ύπαρξής σου, οι σύμμαχοι θα έλκονται φυσικά σε σένα, και θα βρεις έναν εσωτερικό πλούτο και εκπλήρωση που είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε κοινωνική έγκριση θα μπορούσε.