Σελίδες

Thessaloniki video tour

26/10/22

4 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απαλλαγείτε από το «κακό κάρμα»…!!!!

 


Πόσες φορές έχουμε ρίξει τις ατυχίες και αναποδιές που μας συμβαίνουν στη ζωή στο «κακό κάρμα»; Σαν μια αόρατη δύναμη να κινεί τα νήματα και να αποφασίζει όλα τα καλά, αλλά και όλα τα κακά που συμβαίνουν στη ζωή μας.

Παρακάτω θα δείτε τέσσερις τρόπους με τους οποίους μπορείτε να «αποβάλλετε» από μέσα σας το κακό κάρμα!

Το κάρμα έχει να κάνει κυρίως με τις ενέργειες και το πώς η κάθε μας πράξη επηρεάζει άλλες πράξεις, καλές ή κακές. Το κάρμα στην ουσία ακολουθεί το «εφέ domino». 

Μια αρνητική σκέψη, λέξη ή δράση είναι ένα ενεργειακό σωματίδιο που προσελκύει άλλα παρόμοια και σύντομα βρίσκεστε απευθείας στο ενεργειακό πεδίο ενός αρνητικού κάρματος.

4 βήματα να αποβάλλεται το κακό κάρμα.

1. Η καθημερινή πράξη της συγχώρεσης
Το κακό κάρμα «τρέφεται» από την αγανάκτηση και σε κάνει να προσελκύεις ανθρώπους που σου δίνουν ακόμα περισσότερους λόγους να δυσανασχετείς. Συχνά αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τον τροχό της αρνητικότητας : 

Είναι επειδή αποφεύγουμε την αλήθεια ότι τα ίδια μας τα συναισθήματα είναι αυτά που μας οδηγούν σε τέτοιους κύκλους. Η συγχώρεση σημαίνει αποσύνδεση – από το θυμό, την πίκρα και την απογοήτευση που τρέφεις εσωτερικά.

2. Διακόψτε τις σχέσεις σας με τοξικούς ανθρώπους
Η ζωή είναι αρκετά περίπλοκη : Μην αφήσετε τους λάθος ανθρώπους να την περιπλέξουν ακόμη περισσότερο! Εάν η ενέργεια ενός άλλου ατόμου δεν αισθάνεται «σωστή» και σας προκαλεί συνεχώς άγχος, οφείλετε στον εαυτό σας και στο κάρμα σας να τον αφήσετε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο.

3. Εστιάστε στην ειρήνη και την ευχαρίστηση
Δείξτε ευγνωμοσύνη για κάθε καλή εμπειρία. Μοιραστείτε τις ευλογίες σας με εκείνους με τους οποίους διασταυρώνεστε σε καθημερινή βάση. Αυτό αποπληρώνει τα καρμικά σας χρέη. Όταν ζείτε με ευγνωμοσύνη, λυτρώνετε τον εαυτό σας από το κακό κάρμα. Η γενναιοδωρία ξεκινά από την καρδιά. Μαθαίνεις να φέρεσαι στους άλλους όπως θέλεις να σου φέρονται.

4. Διώξτε το κακό κάρμα μέσω της αυτογνωσίας
Οι άσχημες στιγμές είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναλογιστείτε και να αναλάβετε την ευθύνη για τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις σας. Μέσα από την ειλικρινή αυτο-αντανάκλαση, καταλαβαίνετε πώς προσελκύσατε το αρνητικό κάρμα και κάνατε επιλογές που οδήγησαν σε θλίψη.

Οι απώλειές σας από το κακό κάρμα είναι το τίμημα που πληρώνετε για τα μαθήματα που πρέπει να μάθετε. Μόλις γίνετε σοφότεροι, κάνετε διαφορετικές επιλογές που μειώνουν τον πόνο από το κακό κάρμα και διασφαλίζουν ότι δεν θα το προσελκύσετε ποτέ ξανά.