Σελίδες

Thessaloniki video tour

28/2/22

6 Ορυκτά για καλύτερη ενέργεια...!!!!

 


Η καθημερινότητα, μερικές φορές, χρειάζεται λίγη παραπάνω βοήθεια για να κυλήσει ομαλά. Μία υπέροχη ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα ορυκτό φαρμακείο στο σπίτι σας, ώστε να έχετε άμεσα την απαραίτητη συμπαράσταση που προσφέρει, όποτε τη χρειαστείτε.

Τα ορυκτά είναι πλάσματα γεμάτα ενέργεια και το κάθε ένα έχει διαφορετικές ποιότητες να μας προσφέρει, σε κάθε πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζουμε.

Επιστημονικά, οι κρύσταλλοι αντιπροσωπεύουν την πιο τακτοποιημένη δομή που υπάρχει στη φύση. Αυτό σημαίνει πως ενέχουν τη μικρότερη ποσότητα εντροπίας (έννοια μέσω της οποίας μετριέται η αταξία). 

Οι κρύσταλλοι έχουν, από τη φύση τους, τέτοιου είδους δομή, ώστε να ανταποκρίνονται στην εισροή όλων των διαφορετικών ενεργειών γύρω τους και να ταλαντεύονται, εκπέμποντας συγκεκριμένες δονητικές συχνότητες. 

Η ισορροπία στην εσωτερική τους δομή, οι συχνότητες που έχουν τη δυνατότητα να εκπέμπουν και η ικανότητά τους να αποθηκεύουν τεράστιο όγκο πληροφοριών, έχει κάνει τους κρυστάλλους απαραίτητους στη σύγχρονη τεχνολογία και τα συστήματά της – αυτό αποδεικνύεται από την ύπαρξη κρυστάλλων σε υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, δορυφόρους κλπ.

Οι άνθρωποι, από την αρχή της ιστορίας τους, έχουν νιώσει την έλξη αυτής της ιδιότητας των κρυστάλλων, χρησιμοποιώντας τους για ταφικές τελετές, πρακτικές μαντείας, θεραπευτικές τελετουργίες, πνευματική ενδυνάμωση ή ακόμη και ως απλά διακοσμητικά ή διακριτικά εξουσίας και δύναμης. 

Οι πρόγονοί μας γνώριζαν διαισθητικά ότι, όταν οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά βρίσκονται κοντά στο ανθρώπινο σώμα, οι ενέργειές τους αλληλοεπιδρούν με το ανθρώπινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και επιφέρουν ενεργειακές αλλαγές.

Μερικές βασικές επιλογές για το ενεργειακό σας φαρμακείο, ώστε να βοηθήσετε αυτές τις ενεργειακές αλλαγές στην καθημερινότητα, μπορούν να είναι οι εξής:

Θα ξεκινήσω από τον Αμέθυστο, γιατί είναι ένα υπέροχο ορυκτό για έναν ελαφρύ καθαρισμό από τυχόν αρνητικές ενέργειες που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί στο πεδίο μας. Μη σας παραξενεύει: η αρνητική ενέργεια μπορεί πολύ εύκολα να εισβάλλει, αν για παράδειγμα δουλεύουμε σε ένα περιβάλλον που γενικά έχει ένταση ή ακόμα αν βρεθούμε κοντά σε μία λογομαχία. 

Όλα αυτά, όπως και άλλα καθημερινά παραδείγματα που μπορείτε να φανταστείτε, αποτελούν ενεργειακές τοξίνες. Ακόμα, ο Αμέθυστος μπορεί να ηρεμήσει την εσωτερική ένταση, να καταπραΰνει το νευρικό σύστημα, όπως και να χαλαρώσει από τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες ή να σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε μετά από μία γεμάτη ημέρα, ώστε να κοιμηθείτε γαλήνια.

Η Γρανάδα είναι ένα εκπληκτικό πλάσμα για να τονώσει τη ζωτική ενέργεια και να αφυπνίσει την «κοιμισμένη» διάθεση. Βοηθά σε περιπτώσεις όπου νιώθουμε ότι έχουμε στερέψει, σε διάφορα επίπεδα. 

Είναι μία ορυκτή πολυβιταμίνη, που, όχι μόνο θα σας θρέψει, αλλά θα σας δώσει και την απαιτούμενη ώθηση, για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Γενικά τονώνει την αυτοπεποίθηση, την ψυχολογία και το σώμα.

Ένα ορυκτό που ελκύει την ευημερία και το γενικότερο Ευ Ζην είναι η πράσινη Τουρμαλίνη. Αν προσέξουμε λίγο τη διατροφή και την άσκησή μας, μαζί με μία πράσινη Τουρμαλίνη, η υγεία μας θα παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. Γενικά, κρατά τη συναισθηματική και τη σωματική μας υγεία σε ισορροπημένα επίπεδα. 

Ηρεμεί τα ακραία συναισθήματα και έτσι υπάρχει καλύτερη και πιο οργανωμένη έκφραση και δράση. Ανακουφίζει από ταχυκαρδίες, προσφέρει σωματική και ψυχική ανανέωση και βοηθά γενικότερα στη χαλάρωση.

Σε μία άλλη της μορφή, η ροζ Τουρμαλίνη είναι ένα από τα πιο γλυκά αντικαταθλιπτικά του πλανήτη μας. Μας απελευθερώνει από τη συναισθηματική δυσχέρεια. Θρέφει την καρδιά, φέρνοντάς της παράλληλα συναισθηματική ηρεμία.

Μας μαθαίνει να μας αγαπάμε και να μας φροντίζουμε και μας βοηθά να ελκύσουμε την αγάπη, με διάφορους τρόπους. Προστατεύει την καρδιά σε φυσικό και ενεργειακό επίπεδο και μας βοηθά να απεμπλακούμε από παρελθοντικές συναισθηματικές απογοητεύσεις, οδηγώντας μας στην ελπίδα και την αισιοδοξία.

Ο Κιτρίνης είναι ένα ορυκτό που καθαρίζει την αρνητική ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα προσκαλεί την αφθονία και ισχυροποιεί τη ζωτικότητα. Δίνει απίστευτη ροή σε οτιδήποτε έχει μπλοκάρει, διασπά πρότυπα στέρησης και έτσι βοηθά ώστε η καθημερινότητα να γίνεται πιο εύκολη και χαρούμενη. Φέρνει δώρα, ανεβάζει τη διάθεση, την αυτοπεποίθηση και την όρεξη για δράση.

Φυσικά, δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον κρύσταλλο Χαλαζία. Με τον κρύσταλλο Χαλαζία, έχετε στα χέρια σας ένα ορυκτό πολυεργαλείο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα σημείο που έχει συσσωρεύσει ένταση και να οραματιστείτε πως ο κρύσταλλος την απορροφά ή ακριβώς το αντίθετο!

Δηλαδή, να οραματιστείτε πως συλλέγει Συμπαντική ενέργεια και την αποθηκεύει σε μία περιοχή που την αισθάνεστε αδύναμη. Ο κρύσταλλος Χαλαζίας είναι ένα υπέροχο ορυκτό για οποιαδήποτε ανάγκη σας. Καθαρίζει, αλλά και εξισορροπεί τις ενέργειες. Προστατεύει, αλλά και τονώνει τη ζωτικότητα. Προσφέρει καλύτερη ροή στο Qi, αλλά και στα σωματικά υγρά – όπως στην περίπτωση της λέμφου.

Κρατήστε το ορυκτό σας φαρμακείο καθαρισμένο ενεργειακά και φορτισμένο με τις ποιότητες της εξισορρόπησης και της στήριξης σε περιπτώσεις που το έχετε ανάγκη (για οδηγίες σχετικά με τον ενεργειακό καθαρισμό και την εναρμόνιση των ορυκτών, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μου Shakila.gr). 

Κρατήστε το κοντά σας και, κάθε φορά που αισθάνεστε την ανάγκη για κάποια από τις ποιότητες που το κάθε ορυκτό σας αντιπροσωπεύει, κρατήστε το επάνω σας, διαλογιστείτε μαζί του ή απλώς τοποθετήστε το δίπλα σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η αλλαγές που θα παρατηρήσετε είναι βέβαιο πως θα είναι θεαματικές!