Σελίδες

Thessaloniki video tour

1/6/20

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 1-7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ. 6951106266.




ΚΡΙΟΣ
Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις, και αυτό θα φανεί έντονα αυτή την εβδομάδα, που θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία, θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε μοναξιές, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δεν σε ικανοποιούν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες, αλλά δυστυχώς ίσως θα έρθουν. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.
Τυχεροί αριθμοί …4,21,29,33.
Συμβουλή… Δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που φοβάσαι να αντιμετωπίσεις.



ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ότι μπορείς, για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, όλα κυλάνε σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς και, με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εσύ που εξακολουθείς να είσαι μόνος, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου και μην στεναχωριέσαι, αν είσαι μόνος σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Ασχολήσου κυρίως με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή εβδομάδα για να βρεις νέους πόρους εσόδων.
Τυχεροί αριθμοί …11,26,34,41.
Συμβουλή… Μερικές φορές χρειάζεται να αποστασιοποιηθείς για να δεις τα πράγματα καθαρά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις ίσως θα είναι αρκετές, και κυρίως αφορούν σε άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα είναι λίγο περίεργη, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Οι ελεύθεροι  να ξέρετε ότι η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να δεχθείτε προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πείτε όχι.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, έχουν μπει σε μια καλή σειρά. Αυτές τις ημέρες, φρόντισε να συνεργαστείς με τα άτομα που σου κάνουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά, με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.
Τυχεροί αριθμοί …4,16,27,30.
Συμβουλή… Άσχετα με το πόσα λάθη κάνεις ή το πόσο αργή είναι η πρόοδος σου, είσαι και πάλι μπροστά από όσους δεν προσπαθούν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις ίσως θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να τα προλάβεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή εβδομάδα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με το σύντροφό σου, που θα κάνουν και τους δύο σας να χαρείτε. Εσύ που είσαι μόνος ακόμη άσε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί  θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή ή και την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι. Συγκράτησε τα νεύρα σου, ότι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, για να μην έχεις στα χρέη.
Τυχεροί αριθμοί …5,16,32,47.
Συμβουλή… Το να κάνεις έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο – ίσως όχι όλο τον κόσμο, αλλά τον δικό του σίγουρα.



ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο θα περνούν οι ημέρες. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν, εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και λίγη ώρα για να ξεκουραστείς, καθώς οι δυνάμεις σου δεν είναι ανεξάντλητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι μια ευκαιρία για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν εξακολουθείς να διανύεις περίοδο μοναξιάς,  η επαφή σου με τους γύρω ευνοείται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις, σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.
Τυχεροί αριθμοί …3,17,22,40.
Συμβουλή… Είναι καλύτερα να είσαι μόνος σου παρά με κακή παρέα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, και ειδικά αυτή την εβδομάδα που μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρα τα σχέδιά σου, απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Φέρσου με ψυχραιμία και επέλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Όσο για σένα που ακόμη είσαι μόνος , η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αρχίζουν να βελτιώνονται. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα μπορείς.
Τυχεροί αριθμοί …8,11,26,37.
Συμβουλή… Το να κάνεις εκατό φίλους δεν είναι θαύμα. Το θαύμα είναι να κάνεις ένα φίλο που θα σταθεί δίπλα σου ακόμα και όταν εκατό άτομα είναι εναντίων σου.


ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ίσως να έχει άγχος για σένα, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα, δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου. Προτίμησε το διάλογο, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχεις μαζί του. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και ψάξε να βρεις αυτό που αναζητάς.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται  και πρέπει να το διευθετήσεις.
Τυχεροί αριθμοί …2,16,23,44.
Συμβουλή… Μην επιλέγεις αυτόν που είναι όμορφος στον κόσμο. Διάλεξε αυτόν που κάνει τον κόσμο σου όμορφο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον σου, είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν και γίνονται αποδεκτές από την μεριά του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, είναι μια καλή εβδομάδα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, με πολύ αυτοπεποίθηση. Οι πλανήτες σε ευνοούν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς και να τα ισορροπήσεις.
Τυχεροί αριθμοί …12,25,33,45.
Συμβουλή… Ο έρωτας δεν είναι επιλογή. Το να μείνεις ερωτευμένος είναι.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί  κινδυνεύεις να ταράξεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, πράγμα που αργότερα θα το μετανιώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια των ημερών, για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομακρύνεσαι από κοντά του, με τον φόβο ότι δεν θα σε καταλάβει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την προσοχή. Κάνε ότι μπορείς, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.
Τυχεροί αριθμοί …6,11,23,40.
Συμβουλή… Η αληθινή αγάπη δεν σημαίνει να είστε αδιαχώριστοι. Είναι δυο άνθρωποι που είναι αληθινοί ο ένας στον άλλο ακόμα και όταν είναι χώρια.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα θα σε προβληματίσει αρκετά, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ότι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος ,  εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Οι αδέσμευτοι, μην κάθεστε άπραγοι και κυνηγήστε την ερωτική σας ευτυχία με κάθε τρόπο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό θα τα πας περίφημα. Απόφυγε ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις παραλείψει ή αμελήσει.
Τυχεροί αριθμοί …8,13,25,48.
Συμβουλή… Όταν είσαι απασχολημένος ψάχνοντας για το τέλειο άτομο, πιθανόν θα χάσεις το ατελές άτομο που θα μπορούσε να σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις για εσένα, αρκετό άγχος και μια πίεση που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε μια καλή κατάσταση. Πλησίασε λίγο περισσότερο το σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα, με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Όσοι είστε μόνοι, να ξέρετε ότι σύντομα θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει. Μη βιάζεστε, για να μην κάνετε λάθος επιλογές.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, εξακολουθούν να σε αγχώνουν. Με λίγη προσοχή και καλύτερη οργάνωση όμως, θα τα καταφέρεις.
Τυχεροί αριθμοί…9,21,36,47.
Συμβουλή… Οι άνθρωποι είναι περισσότερο αυτό που κρύβουν από αυτό που δείχνουν.


ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως ίσως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, για αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, απαιτούν να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι , μην χάνετε την καλή σας διάθεση και περάστε όσο πιο όμορφα μπορείτε, με φίλους και παρέες που σας φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνετε δεν θα αργήσει να έρθει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα σε ότι αφορά σε συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή εβδομάδα και αν δείξετε λίγη ωριμότητα θα μπορέσετε να τα διατηρήσετε σε μια καλή ισορροπία.
Τυχεροί αριθμοί …5,14,32,39.
Συμβουλή… Μην ακούς τι λένε οι άνθρωποι, δώσε βάση σε αυτά που κάνουν.