Σελίδες

Thessaloniki video tour

24/2/20

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020. ΑΠΟ ΤΗΝ κ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ.




Κριός 
Οι πλανήτες θα σου δώσουν πολύ καλές επιρροές στο ζώδιο σου. Θα έχεις πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι σήμερα. Για άλλη μια φορά η δυναμικότητα σου θα φέρει εις πέρας καταστάσεις και πράγματα που δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ.
Αισθηματικά
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτή την εβδομάδα αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για θέματα σχέσης και φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα.
Επαγγελματικά
Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Αυτή την περίοδο θα έχεις καθυστερήσεις και κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην εκνευρίζεσαι και προσπάθησε ότι υποχρεώσεις έχεις να τις ξεφορτωθείς από πάνω σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.
Συμβουλή….Να επιτρέπεις το φώς να έλκει την ζωή σου και να φωτίζει τον δρόμο σου .
Τυχεροί αριθμοί …. 1,10,25,35


Ταύρος 
Κάποια μικρή στασιμότητα που μπορεί να έχεις αυτή την περίοδο δεν πρέπει να σε αγχώνει γιατί έχεις προετοιμάσει πολύ καλά το πεδίο από πριν. Άλλωστε οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά. Δεν είναι όλα άσχημα οι ευκαιρίες είναι πάντα κοντά σου.
Αισθηματικά
Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να νιώσεις έντονο το αίσθημα ότι πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.
Επαγγελματικά
Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και δυστυχώς θα προσπαθείς πάλι να λύσεις θέματα που υποτίθεται θεωρούνταν λυμένα. Απόφυγε να εκνευριστείς γιατί εσύ άμα κάτσεις κάτω και δουλέψεις όλα μπορείς να τα τελειώσεις πολύ γρήγορα. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.
Συμβουλή …Να επιμένεις να λες μόνο τα καλά που σου συμβαίνουν , έτσι έλκεις και άλλα καλά στην ζωή σου.
Τυχεροί αριθμοί …. 2,11,17,24


Δίδυμοι 
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο.
Αισθηματικά
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να φτιάξεις ένα πολύ ωραίο πλάνο για την πορεία της σχέσης σου. Κάποια μικρή απόδραση θα έκανε και στους δύο καλά ψυχικά.
Επαγγελματικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα δεις με πολύ σοβαρότητα. Κάτι έξοδα και αλλαγές που θέλεις να κάνεις άφησε τα καλύτερα για αργότερα γατί τώρα μόνο πρόβλημα θα σου φέρουν.
Συμβουλή ... Να μάθεις να χαμογελάς , είναι πηγή ζωής το γέλιο .
Τυχεροί αριθμοί …. 4,15,18,29


Καρκίνος              
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις πολύ ενέργεια και φαντασία για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Με καλές επιρροές και η επικοινωνία σου φτάνει στο απόγειο της. Η κοινωνικότητα σου επίσης θα είναι πολύ αυξημένη.
Αισθηματικά
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην σχέση σου αρκεί βέβαια πάντα να μην ξεχνάς ότι θέλεις να κάνεις την σχέση σου καλύτερη και να φέρεις το ταίρι σου περισσότερο κοντά σου. Μπορείς να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις με το ταίρι σου. Επαγγελματικά
Αυτή την περίοδο δεν θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στην δουλειά σου και κάποια καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και μετά να πιάσεις αλλά θέματα. Στα οικονομικά απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις πολλά έξοδα. Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει αρκετή ισορροπία στα οικονομικά σου.
Συμβουλή …Το να αγαπάς είναι σπουδαίο , το να αγαπάς και να εκτιμάς μαζί είναι υπέροχο .
Τυχεροί αριθμοί …. 2,13,28,34


Λέων 
Έχεις πολύ υπευθυνότητα σαν ζώδιο και αυτό σου δημιουργεί έντονο άγχος για κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Κάνε τα σχέδια σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικά
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου δίνουν όλα τα φόντα για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Επαγγελματικά
Με τις καλές επιρροές στην δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Κάποια λάθη που μπορεί να προκύψουν απόφυγε να εκνευρίζεσαι και προπάντων να μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Όλα αυτά είναι προσωρινά και σε διαβεβαιώνω πως η επιτυχία στην δουλειά σου είναι πολύ κοντά σου. Στα οικονομικά θα έχεις έντονα στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.
Συμβουλή …Να ανοίγεις τα χέρια στον πλούτο . Κάνε ένα κύκλο γύρω σου και να τα περιμένεις με πίστη .
Τυχεροί αριθμοί …. 2,17,26,33


Παρθένος 
Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και εσύ με πολύ όρεξη να τακτοποιήσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Να ξέρεις ότι πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και θέλεις να τις τελειώνεις όλες.
Αισθηματικά
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου και του εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό και ερωτικό.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Όλα πάνε πολύ καλά απόφυγε να έχεις ανασφάλειες για την δουλειά σου γιατί δεν θα μπορείς να αποδώσεις όπως πρέπει. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.
Συμβουλή …Όταν η ζωή σε φέρνει σε αδιέξοδα , είναι γιατί δεν σε ξέρει καλά .
Τυχεροί αριθμοί …. 6,19,20,31


Ζυγός 
Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά και θα έχεις και πολύ καλές ιδέες. Με καλές επιρροές θα έχεις πολύ ενέργεια και δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι σήμερα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς άμεσα γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα.
Αισθηματικά
Για άλλη μία φορά και αυτή την εβδομάδα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα που έχεις δημιουργήσει. Επαγγελματικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις τι στόχους έχεις βάλει και να ξέρεις ότι θα μπορείς όλα να τα πετύχεις με μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.
Συμβουλή …Να σκέφτεσαι ότι όλα περνούν , ακόμη και να έρθει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο , θα λες θα περάσει .
Τυχεροί αριθμοί …. 1,2,14,25


Σκορπιός 
Με καλές επιρροές ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό. Μόνο να ξέρεις ότι σε ότι κάνεις φρόντισε να έχεις κάνει πολύ καλό πρόγραμμα. Οικογενειακά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις μπορείς να τα λύσεις αυτή την περίοδο.
Αισθηματικά
Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Ο ερωτισμό σου θα ανέβει πολύ τον καιρό και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν κάποιες αναστατώσεις. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τακτοποιείσαι σε γραφειοκρατικά θέματα. Στα οικονομικά πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.
Συμβουλή …Να μάθεις να ευγνωμονείς , η ευγνωμοσύνη είναι πλούτος , η γκρίνια φέρνει την φτώχια .
Τυχεροί αριθμοί …. 1,11,26,33


Τοξότης 
Θα έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πράγματα που πριν σε κούραζαν αλλά κάποιες καινούργιες εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν αρκετά. Μην κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις σκεφτεί και σε βεβαιώνω ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Με καλές επιρροές οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές και θα μπορείς να βάλεις καλούς στόχους για το μέλλον.
Αισθηματικά
Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου θα σου έκανε πολύ καλό.
Επαγγελματικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά αυτή την εβδομάδα. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι που τα νομίζεις. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.
Συμβουλή ..Να ψάχνεις μόνο τις ευκαιρίες μέσα στις δυσκολίες .
Τυχεροί αριθμοί …. 7,13,29,43


Αιγόκερως 
Η δυναμικότητα που θα έχεις θα σε κάνει να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και θα έχεις ικανοποιηθεί από τις αποδώσεις σου. Φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα που σε απασχολούν γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις έχεις αγχωθεί αρκετά.
Αισθηματικά
Οι εξελίξεις που θα έχεις στην σχέση σου θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματα που νιώθεις για εκείνο. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να περάσεις υπέροχα.
Επαγγελματικά
Με καλές επιρροές οι καλές ιδέες που θα έχεις θα σε κάνουν να μπορέσεις να συνεργαστείς και να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου.
Συμβουλή …Δεν ήρθες τυχαία σε αυτή την ζωή , ήρθες για τις εμπειρίες , που σε δυναμώνουν και σε μεταμορφώνουν.
Τυχεροί αριθμοί …. 4,15,37,39


Υδροχόος 
Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Κάποια θέματα που θα καθυστερήσουν μην σε ανησυχήσουν γιατί η επιτυχία έρχεται πιο γρήγορα από ότι περιμένεις.
Αισθηματικά
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτή την περίοδο που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές.
Επαγγελματικά
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά μπορείς να τα κάνεις αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.
Συμβουλή …Να ξεχωρίζεις τους γνωστούς από τους φίλους , για να μην απογοητεύεσαι.
Τυχεροί αριθμοί …. 9,11,19,22


Ιχθύες 
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις να ρίξεις τους τόνους και προπάντων να μην τα βάζεις με άτομα που δεν φταίνε. Κάποια γεγονότα θα αλλάξουν την ζωή σου προς το καλύτερο. Θα πρέπει να σου πω ότι έχεις φέρει πολλά θέματα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Θα κάνεις πολλές ευχάριστες συζητήσεις με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον.
Αισθηματικά
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και αλλάξεις και κάποιες απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου που της λείπει το τελευταίο διάστημα.
Επαγγελματικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου και επειδή τα πράγματα είναι σε στάσιμα εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά μην κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Συμβουλή …Κάθε μέρα να επιδιώκεις να μαθαίνεις κάτι . Ο ενδιαφέρων άνθρωπος ενδιαφέρει .
Τυχεροί αριθμοί …. 8,16,24,35