Σελίδες

Thessaloniki video tour

20/10/19

Μην τα παρατάς ποτέ!



Η ζωή είναι μια περιπέτεια.
Και σε ορισμένες φάσεις της μοιάζει σαν το τρενάκι του φόβου. Και «ναι» έχουμε την τάση να την συγκρίνουμε με αυτές των άλλων, που φαίνονται τέλειες, αλλά μπορεί να κρύβουν ανώμαλους δρόμους.
Κανείς δεν είπε πως μια αλλαγή είναι εύκολη. Ο κάθε άνθρωπος είναι μια διαφορετική προσωπικότητα. Και στο δικό του ταξίδι θα συναντήσει άλλοτε νηνεμίες κι άλλοτε τσουνάμια. Σκέψου: Τι θα κερδίσεις, αν τα παρατήσεις;

Όλα δείχνουν πως αυτοί που κερδίζουν παρά τις όποιες δυσκολίες, είναι εκείνοι που επιμένουν στους στόχους, στα όνειρα τους και δεν το βάζουν κάτω. Ίσως να ανακαλύψετε δρόμους αποτυχίας και λάθους που δεν σας πέρασαν από το μυαλό. Πλέον, όμως, θα ξέρετε πώς ν΄ αποφεύγετε αυτά τα μονοπάτια.
Δείτε τον εαυτό σας σαν έναν Φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Και καταλάβετε ότι πιθανόν τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα για σας από τη στιγμή που θα το αποφασίσετε. Αν τα παρατήσετε, όμως, δεν θα μάθετε ποτέ τι χάσατε στη προσπάθεια σας.
Δεν είστε οι μόνοι που αποτύχατε ή κάνατε λάθος επιλογές. Έχετε ελπίδα! Είναι απαραίτητη, για να φύγεις από τον πάτο που έπιασες. Και τελικά ποιος είναι ο πετυχημένος; Αυτός που δεν έπεσε ποτέ κάτω και έβαλε τον πήχη τόσο χαμηλά, για να τον πηδάει άνετα;
Τίποτα που να αξίζει, δεν αποκτάτε εύκολα. Αισιοδοξία.
Πηγή: awakengr.com