Σελίδες

Thessaloniki video tour

28/9/19

Τα ζώδια που δε θα χωρίσουν ποτέ!



Μπορεί να μην πιστεύετε στις αδελφές ψυχές – άλλωστε υπάρχουν τόσοι άνθρωποι στον κόσμο, πώς γίνεται να πιστεύει κανείς πως υπάρχει μόνο ένας που είναι τέλειος για τον άλλον με κάθε τρόπο; Φυσικά, ο τέλειος άνθρωπος δεν υπάρχει και όλοι το γνωρίζουν αυτό (ακόμα κι αν μερικές φορές ευχόμαστε το αντίθετο).

Βέβαια, σίγουρα υπάρχουν μερικά ζευγάτια που ταιριάζουν τόσο με τον/την σύντροφό τους, που μοιάζουν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Σίγουρα γνωρίζετε κι εσείς ένα τέτοιο ζευγάρι! Αυτά τα ζευγάρια έχουν πολλή χημεία και ξέρουν ακριβώς πώς να διαχειριστούν αυτές τις διαφωνίες που έρχονται στον προσκήνιο κάθε τόσο. Φαίνεται σαν αυτά τα ζευγάρια να ήταν γραφτό να είναι μαζί και αν ρίξουμε μία ματιά στα ζώδιά τους, ίσως να πάρουμε μία ιδέα για τον λόγο που συμβαίνει αυτό.
Κριός και Ιχθείς
Ο Κριός είναι δυναμικός, σκληρός και ενεργητικός. Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, περίπλοκος και ενστικτώδης. Όταν είναι μαζί, δίνουν ο ένας στον άλλον αυτό που χρειάζεται. Ο Ιχθύς χρειάζεται κάποιον σταθερό και ο Κριός χρειάζεται κάποιον να του θυμίζει τα απλά πράγματα στη ζωή.
Λέων και Ζυγός
Ο Λέων είναι κοινωνικός, λαμπερός και λατρεύει την προσοχή. Ο Ζυγός είναι χαρισματικός, φιλικός και εξωστρεφής. Όταν είναι μαζί, είναι το τέλειο ζευγάρι. Κάνουν ατελείωτες συζητήσεις για τα πάντα και έχουν πάρα πολλά κοινά. Ο Λέων αγαπά την ευγενική και χαρούμενη προσωπικότητα του Ζυγού, ενώ ο Ζυγός μαγεύεται από το χάρισμα του Λέοντα.
Παρθένος και Υδροχόος
Ο Παρθένος είναι παρατηρητικός και εργατικός. Ο Υδροχόος είναι προοδευτικός και πρωτότυπος. Αυτοί οι δύο εμπνέουν ο ένας τον άλλον με διαφορετικούς τρόπους. Όταν είναι μαζί θα παρακαλουθήσουν ντοκιμαντέρ, θα ακούσουν εκπομπές και μιλούν για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Ξέρουν ακριβώς πως συνυπάρξουν ο ένας με τον άλλον.
Δίδυμος και Τοξότης
Ο Δίδυμος και ο Τοξότηας λατρεύουν την ελευθερία και την περιπέτεια. Δε βαριούνται ποτέ ο ένας τον άλλον. Όταν είναι μαζί, η σχέση τους γίνεται ένα ταξίδι προς την εμπειρία και προς το να μάθουν περισσότερα ο ένας απ’ τον άλλον. Είναι εξαιρετικά ταιριαστό ζευγάρι.