Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/7/19

Πασίγνωστο reality επιστρέφει στις οθόνες



Το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι σόου «Making the Band”, στο οποίο δημιουργείται ένα μουσικό συγκρότημα από το μηδέν και το κοινό παρακολουθεί τα βήματά του στη μουσική βιομηχανία, επιστρέφει στο MTV, όπως ανακοίνωσε ο ράπερ Sean «Diddy» Comb, παραγωγός και παρουσιαστής του.
Ο Αμερικανός ράπερ, δισκογραφικός
παραγωγός και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι άρχισε την έρευνα για τα μέλη της επόμενης μπάντας και ότι το ριάλιτι σόου θα αρχίσει να προβάλλεται το 2020. «Δεν είναι σόου μόνο για την Αμερική και τη μουσική της Αμερικής. Είναι για τη φωνή όλων” ανέφερε ο Diddy σε βίντεο αναγγελίας του νέου “Making the Band”. «Έτσι, είμαστε σε αναζήτηση ταλέντων σε όλο τον κόσμο» εξήγησε.
Το “Making the Band” προβλήθηκε στο MTV από το 2000 έως το 2009, με τον Diddy να επιλέγει τα μέλη μπάντας.
«To Making the Band επανέρχεται μεγαλύτερο, πιο τολμηρό και πιο εξελιγμένο» ανέφερε ο ράπερ. «Το MTB στο MTV ήταν πρωτοπόρος των ριάλιτι σόου. Επαναφέρουμε την υπερφυσική ενέργειά του και φέρνουμε στον κόσμο τους επόμενους παγκόσμιους σούπερ σταρ», πρόσθεσε.
Στη νέα εκδοχή του “Making the Band” ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή απ΄όλο τον κόσμο θα μπορούν να αποστείλουν βίντεο με το hashtag #MTBcasting. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
Πηγή: www.newsit.gr