Σελίδες

Thessaloniki video tour

17/6/19

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 17-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ. 6951106266.





ΚΡΙΟΣ   
Είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου,  και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αποφάσεις τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις.
Σε ότι αφορά στον αισθηματικό τομέα, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου,  και θα δεις ότι θα αισθανθείς ήρεμος και ικανοποιημένος από τη σχέση σου.
Στα επαγγελματικά σου, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρόγραμμα. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Το να φτιάξεις σώμα είναι το πλέον εύκολο στις μέρες μας....για φτιάξε μυαλό χαρακτήρα και συμπεριφορά να σε δούμε...   
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 5,13,28,47.


ΤΑΥΡΟΣ
 Στα αισθηματικά σου, πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το κοινό μέλλον με το σύντροφό σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, αυτή  είναι μια καλή εβδομάδα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.
Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις,  και αν δεις τα πράγματα χωρίς άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Κάποτε οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους, σήμερα για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 7,12,33,41.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ότι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε, λόγω της υπερεκτιμημένης σου αισιοδοξίας, να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες, που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.
Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ καλή. Έχεις έντονη ερωτική διάθεση και μπορείς να εκπλήξεις το σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι.
Στα επαγγελματικά σου,  τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς περισσότερο, μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν σε συμφέρουν και τόσο. Άλλωστε, ως γνωστόν… ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Κάποτε οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους, σήμερα για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.      
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 10,19,22,43.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.
Στα αισθηματικά σου, γίνεσαι λίγο γκρινιάρια και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μην μιλάς πριν εξετάσεις αν έχεις δίκιο. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά.
Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις, και καλό είναι να μη αναλάβεις καινούργιες, γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Να χάνεις χρόνο το καταλαβαίνω , να χάνεις το μυαλό σου το καταλαβαίνω , να χάνεις την αξιοπρέπεια σου για κάποιον δεν το καταλαβαίνω.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ...2,18,26,33.


ΛΕΩΝ
 Έχεις γίνει περισσότερο απαιτητικός τον τελευταίο καιρό, και αυτό  φαίνεται πολύ έντονα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα, που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν.
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια κρίσιμη εβδομάδα.  Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου ώριμα, για να μην χαλάσεις την εβδομάδα σου. Οι αδέσμευτοι, εμπιστευθείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και δεν θα χάσετε.
Στα επαγγελματικά σου, θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ωριμότητα, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, χρειάζεται αρκετή υπομονή και εργατικότητα από την μεριά σου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Η πληγές επουλώνονται.. τα δάκρυα μειώνονται...και η δύναμη να ζεις δεν θα σε αφήσει... Μην απορρίψεις τη ζωή...να αναπνέεις, η ζωή είναι άγια...απλά ζήσε... και νίκησε το χρόνο που θέλεις...!!!  Μπορείς..
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 3,27,38,40.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου.
Στα αισθηματικά σου, μπορείς  να σκεφτείς την εξέλιξη της σχέσης σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η εβδομάδα θα σου φέρει γνωριμίες, μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία…
Στα επαγγελματικά σου,  χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμος, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μην ενδώσεις στις προκλήσεις που θα σου κάνουν οι ανταγωνιστές σου, ακόμη κι αν αυτές σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Το να ξέρεις τι να πεις, βοηθάει λίγο, το να ξέρεις τι να μην πεις βοηθάει πολύ.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 4,29,36,44.


ΖΥΓΟΣ
 Πολλά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά  αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο.
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές.
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην διαταράξεις τις ετοιμόρροπες ισορροπίες σου. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις που θα σου ασκηθούν για κάποιες συμφωνίες.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ...
Τόλμησε να γίνεις αυτό που είσαι στο βάθος. Μην αφήνεις τίποτε στη μέση.
Υπάρχουν απίστευτες δυνατότητες μέσα σε κάθε ον. Πείσε τον εαυτό σου για τη δύναμή σου και για τη νιότη σου. Προσπάθησε να λες συνεχώς στον εαυτό σου : “δεν έχεις παρά μόνον εμένα”
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 5,33,39,42.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό, θα ξέρεις αν πρέπει να το ακολουθήσεις ή όχι.
Τα αισθηματικά σου,  είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος , μην αφήσεις τα βράδια να περνούν χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με την κατάλληλη παρέα.
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά,  και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να μένουν πίσω. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις αυτά που ήδη έχεις κατακτήσει μετά από μεγάλους κόπους
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Όλοι πέφτουν.. το σημαντικό είναι όμως να ξανά σηκωθείς. και να χαμογελάσεις σε αυτόν που σε έριξε        
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 4,18,33,40.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατέψεις από τις κακοτοπιές,  Έτσι, θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.
Στα αισθηματικά σου, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλα στον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος, γιατί δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι, μην χάσετε ευκαιρίες για διασκέδαση και βόλτες, γιατί οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες.
Τα επαγγελματικά σου είναι  σε μια δύσκολη εβδομάδα,  αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις με όλες σου τις υποχρεώσεις χωρίς να αγχώνεσαι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ...
Η απόσταση είναι περίεργο πράγμα. Άλλοι άνθρωποι είναι δίπλα μας και ταυτόχρονα κόσμους μακριά.... Ενώ άλλους, τους κουβαλάμε πάντοτε μέσα μας .. ακόμα κι αν μας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα....       
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 10,25,33,47.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρόσεξε πολύ  τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν.
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη εβδομάδα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.
Τα επαγγελματικά σου, σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ...
Η ζωή μας προσφέρει πάντα μια ευκαιρία που ονομάζεται αύριο.
Για κάποιο άγνωστο όμως λόγω, εμείς το αφήνουμε πάντα για μεθαύριο.!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 13,29,31,47.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά.
Στα αισθηματικά σου,  τα πράγματα θα πάνε καλά, εφόσον συγκρατήσεις και σε αυτόν τον τομέα τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά και τις έννοιες σου. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά.
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου, και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Όλοι σκέφτονται να αλλάξουν τον κόσμο,αλλά κανένας δεν σκέφτεται να αλλάξει τον εαυτό του.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 4,9,26,31.

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως πρέπει,  να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιές καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με την λογική και όχι το συναίσθημα.
Τα αισθηματικά σου μπορεί να περιλαμβάνουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς συγκεκριμένο λόγω. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, θα σου προσθέσουν και άλλες σκοτούρες από αυτές που ήδη έχεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο.
Στη δουλειά σου,  θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίσουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου, που είναι απαραίτητη κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Σε αβέβαιες σχέσεις... με αβέβαια όνειρα... και αβέβαιες ελπίδες... καταλήγεις σίγουρα σε... ΒΕΒΑΙΗ απογοήτευση...
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ... 13,26,33,44.