Πιθανότατα, προκειμένου να γεμίσετε με προϊόν το ραβδάκι της μάσκαρα, το βάζετε και το βγάζετε πολλές φορές στη συσκευασία. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευασία γεμίζει αέρα, με αποτέλεσμα να ξεραίνεται το προϊόν και να δημιουργείται ένα περιβάλλον στο οποίο ευδοκιμούν τα μικρόβια.
«Πώς να βάλω τότε μάσκαρα;», θα ρωτήσετε αγανακτισμένη.
Η λύση είναι απλή: στριφογυρίστε το ραβδάκι μέσα στη συσκευασία. Έτσι, και το προϊόν θα απλωθεί στο ραβδάκι, και δε θα μπει αέρας στη συσκευασία!