Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/19

Πώς θα τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου και θα κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο μαυρισμένη



Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, τόσο λιγότερα προϊόντα χρησιμοποιούμε για να βαφτούμε.

Βλέπετε όταν ο καιρός είναι ζεστός, δε θέλουμε να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με προϊόντα και από την άλλη δεν ταιριάζει με το χαλαρό style το βαρύ και έντονο makeup.
Γι’ αυτό λοιπόν στο νεσεσέρ μας πρωταγωνιστούν συγκεκριμένα προϊόντα.
Λεπτόρευστο foundation ή κάποια bb, cc κρέμα, concealer για μαύρους κύκλους και διάφορα άλλα σημαδάκια στο πρόσωπο που θέλουν extra κάλυψη, bronzer/terracotta που είναι απαραίτητη για να δείχνουμε πιο μαυρισμένες-ακόμα και αν δε έχουμε βγει στην παραλία, μάσκαρα και κραγιόν.
Με ελάχιστα καλλυντικά μπορούμε να τονίσουμε τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να δώσουμε bronze διάθεση στο makeup look.
Ξεκινάμε με τη βάση, η οποία θέλουμε να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται. Μπορούμε ακόμη και να χρησιμοποιήσουμε αντηλιακό με χρώμα. Την εφαρμόζουμε με τα χέρια ή με ένα πινέλο.
Bronze, λαμπερό makeup look.
Αν έχουμε έντονους κύκλους και σημάδια στο πρόσωπο που θέλουν ενισχυμένη κάλυψη, το concealer είναι αυτό που μας βοηθάει.

Συνεχίζουμε με το bronzer το οποίο εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά, κάνοντας παράλληλα κοψίματα. Προχωράμε προς το μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών και στο πηγούνι προς το λαιμό για να δημιουργήσουμε έντονες γωνίες και να δείξουμε ότι μας έχει πιάσει ελαφρώς ο ήλιος.
Αν θέλουμε μπορούμε να δώσουμε βάθος στο βλέμμα, με ελάχιστο bronzer στο κινητό βλέφαρο. Μάλιστα, αν έχουμε γωνιακό πινέλο μπορούμε απλά να τονίσουμε τις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων για πιο εντυπωσιακό βλέμμα. Ολοκληρώνουμε τα μάτια με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.
Συνεχίζουμε με το αγαπημένο κραγιόν στα χείλη και δεδομένου ότι έχουμε μία ροδαλή απόχρωση, κοραλί, ροζ ή απαλό pink nude μπορούμε να ενισχύσουμε τη fresh διάθεση προσθέτοντας ελάχιστο στο κέντρο των μήλων, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις!