Σελίδες

Thessaloniki video tour

27/2/19

Λεφάκης: Ο Μάρτιος Φέρνει Ανατροπές που τα ΖΩΔΙΑ Δεν Περιμένουν του Κώστα Λεφάκη Αστρολόγος

Μπαίνουμε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, τον Μάρτιο, ο οποίος φέρνει μαζί του την μόνιμη εγκατάσταση του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία έρχεται για να φέρει σημαντικές μεταρρυθμίσεις στη ζωή μας.

Ο Μάρτιος, με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6/3) και την Πανσέληνο στην Παρθένο (21/3) έρχεται για να μας φέρει σε αναμέτρηση με την λογική και το συναίσθημα. Δεν θα λείψουν οι συγχύσεις, τα διλήμματα και τα μπερδέματα και αυτό είναι αναμενόμενο γιατί και ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ από τις 5-28 Μαρτίου.
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου δημιουργεί μία «άστατη» αλλά κοινωνική διάθεση στα ερωτικά, όπου οι πιο ευνοημένοι θα είναι οι Υδροχόοι – Λέοντες, Κριοί – Ζυγοί. Περισσότερη άνεση στο χρήμα όμως θα έχουν αυτό το μήνα οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.
Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και οι ρυθμοί μας είναι αρκετά νωχελικοί. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι θα έχουν τις πιο δυναμικές στιγμές και εξελίξεις αυτό το μήνα.
Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, χαρίζοντας εύνοια στο 3ο δεκαήμερο όλων των ζωδίων, πιο ευνοημένοι όμως από τις ευεργεσίες του Δία θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι!
Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, συνεχίζουν να προβληματίζονται από τις πιέσει του Κρόνου και του Πλούτωνα.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικός μήνας ο Μάρτιος για τις εξελίξεις του οικονομικού και επαγγελματικού σας μέλλοντος. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου και η σχεδόν επτάχρονη παραμονή του εκεί σας ενισχύει με τρόπο που δεν το περιμένατε, τόσο σε θέματα αποκατάστασης, όσο και σε θέματα ιδιοκτησίας και κύρους.
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας υποψιάσει να ζητήσετε αποδείξεις για τον ενδιαφέρον που σας δείχνουν μερικοί άνθρωποι. Μην το παρακάνετε όμως στα αισθηματικά σας, αλλά δεχτείτε τις διαφορές νοοτροπίας, ή τρόπου συναισθηματικής έκφρασης του συντρόφου ή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.
Επίσης λάβετε υπόψη και τον παράγοντα της ανασφάλειας των άλλων, ιδιαίτερα όταν δεν είναι τόσο αποφασιστικοί και τόσο ευέλικτοι όσο εσείς. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά μεγαλύτερη ποικιλία, ενώ όσοι ασχολείστε με κάποιο άθλημα θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειες για διάκριση σε αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 6 του Μάρτη, ο Ουρανός εγκαθίσταται στο ζώδιό σας. Αυτή η θέση φέρνει αλλαγές στον τρόπο που εκφράζεστε, στις επιδιώξεις σας, στην κατάκτηση νέων στόχων μακροπρόθεσμα, αλλά και σε καλύτερη οργάνωση της καθημερινής σας ζωής και του προσωπικού σας περιβάλλοντος.
Ερμηνεύστε σωστά τις προθέσεις εκείνων που σας περιβάλλουν και δώστε προσοχή στην ανάγκη κάποιων συνεννοήσεων ή διαπραγματεύσεων. Επαγγελματικές προτάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 μπορεί να φέρει καθυστερήσεις ή δεύτερες σκέψεις. Φροντίστε λοιπόν να είστε επιφυλακτικοί και να υπολογίσετε σωστά τις κινήσεις σας.
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει αναστάτωση στην αισθηματική σας ζωή, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς, για σχεδόν ολόκληρο το μήνα θα παρεμβάλει εμπόδια στη διευθέτηση μιας οικονομικής σας υπόθεσης. Υγεία και κοινωνικές δραστηριότητες χρειάζονται προσοχή καθώς στη δεύτερη περίπτωση πολλοί από εσάς θα ανακαλύψετε κάποιες σκοπιμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διευκολύνεστε στα επαγγελματικά ακόμα και εσείς που περνάτε μια χαρακτηριστική δυσκολία. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα ώστε να διορθώσετε κακώς κείμενα των προηγούμενων μηνών. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε καλύτερα από τον προηγούμενο μήνα. Η ερωτική σας ζωή διαμορφώνεται ικανοποιητικότερη.
Οι απαιτήσεις ή οι ιδιοτροπίες όμως τονίζονται με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι άλλοι. Εδώ θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί, να εκμεταλλευτείτε σωστά την ώθηση που σας προσφέρει ο Δίας από τον Τοξότη και να απαλλαγείτε από ένα δίλημμα στα αισθηματικά σας, καθώς το ενδεχόμενο μιας απόφασής σας σε αυτόν τον τομέα προβλέπεται ότι θα σας απασχολήσει σημαντικά.
Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς προβλέπεται κάποια πρόσκαιρη βελτίωση την οποία δεν πρέπει να σπαταλήσετε σε περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας είναι σημαντικός για διακανονισμούς και διευθέτηση χρεωστικών εκκρεμοτήτων. Βοηθά επίσης την αύξηση των εσόδων και διευκολύνει την εφαρμογή ενός δύσκολου σχεδίου που αφορά την ενίσχυση της δουλειάς σας.
Η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο, από τις 6 του μήνα, ενισχύει κάπως τις δυνάμεις σας, τα αποθεματικά σας, αλλά και την υποστήριξη που δέχεστε από τον κοινωνικό τομέα. Τα ενδιαφέροντά σας βρίσκουν τρόπο έκφρασης, ενώ ο ευαίσθητος οικογενειακός τομέας, ενισχύεται με τρόπο αποφασιστικό.
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες σας αναγκάζει σε κάποια έξοδα, ενώ επανέρχεται η ανάγκη να διευθετήσετε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Εδώ θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα διπλωμάτες, λιγότερο επίμονοι όσον αφορά στην πάροδο του χρόνου και περισσότερο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά και πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να τα πραγματοποιήσετε.

ΛΕΩΝ

Θα ζήσετε μια δυνατή περίοδο αλλά και μεγάλης καθημερινής έντασης.. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ήλιο σας, μπορεί να σας παρασύρει σε επικίνδυνα συναισθηματικά μονοπάτια και να εξαπατηθείτε σχετικά με τις προθέσεις ενός ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αυτό αφορά κυρίως στους ελεύθερους από εσάς που αναζητάτε έναν νέο σύντροφο.
Οι υπάρχουσες συναισθηματικές σχέσεις δέχονται βελτίωση και ευνοείστε σε αυτόν τον τομέα, ιδιαίτερα αν το επιχειρήσετε κοινή συναινέσει. Θέλω να πω ότι καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εκπλήξεις στον σύντροφό σας, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Οικονομικά, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς, σας χαρίζει κάποια περιθώρια χρόνου για να τακτοποιήσετε ορισμένες από τις εκκρεμότητές σας, ενώ δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε συμφωνία, σε κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Φανείτε δημιουργικοί και αποφασιστικοί και αξιοποιήστε κάθε πληροφορία που έχετε σχετικά με το αντικείμενο που υποστηρίζετε επαγγελματικά και θέλετε να το εξελίξετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φανείτε διαλλακτικοί και προσπαθήστε να προνοήσετε για εξελίξεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Ακόμη φανείτε προσεκτικοί στην εργασία σας και μην αναμιγνύεστε σε σχόλια ή ενέργειες που μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με ανθρώπους που επηρεάζουν την πρόοδο σας.
H είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο δεν οριστικοποιεί τις καταστάσεις γύρω σας, αντίθετα προβάλει περισσότερα από ένα πιθανά ενδεχόμενα εξέλιξης των υποθέσεων που σας ενδιαφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι ο μήνας είναι ιδιαίτερα κουραστικός για αρκετούς από εσάς και ότι χρειάζεται να κρατάτε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις τρίτων, αλλά και στις προσδοκίες σας.
Αισθηματικά ευνοείστε λιγότερο από άλλες περιόδους, αλλά αυτό είναι πρόσκαιρο. Οι ελεύθεροι είστε και οι πιο απαισιόδοξοι, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα και χωρίς προειδοποίηση. Δηλώστε λοιπόν τη διαθεσιμότητά σας, επιμεληθείτε την κοινωνική σας ζωή και οπλιστείτε με υπομονή και αποφασιστικότητα για το σύντομο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Εργαστείτε για τις επιδιώξεις σας αυτόν τον μήνα! Είναι καιρός να βάλετε μια τάξη στο περιβάλλον και στα συναισθήματά σας, χωρίς όμως να δηλώσετε τις προθέσεις σας και χωρίς να αναστατώσετε τους άλλους γύρω σας. Αυτό που θέλετε πραγματικά, είναι και αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Προσέξτε όμως να μην εμπλακείτε στις υποθέσεις του συντρόφου σας και να μην τον πιέσετε να ασπαστεί τη γνώμη σας. Έχετε πολύτιμη εμπειρία για κάτι τέτοιο από το παρελθόν και θα πρέπει να την αξιοποιήσετε χωρίς να ζημιώσετε κανέναν.
Οικονομικά ο μήνας φέρνει ίσες ευκαιρίες και δυσκολίες και θα έχετε την ικανοποίηση να δείτε αρκετές από αυτές να πραγματοποιούνται. Η εργασία έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις και θα πρέπει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας ή να αποδείξετε την αποτελεσματικότητά σας. Το τέλος του μήνα είναι περισσότερο αποδοτικό στις προσπάθειές σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν ακόμη δυσκολίες αλλά τόσο η διάθεση σας όσο και οι προοπτικές σας βελτιώνονται. Μερικοί από εσάς θα έχετε την υποστήριξη ενός σημαντικού ανθρώπου στον επαγγελματικό τομέα ενώ άλλοι θα έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία ή επέκταση δραστηριότητας.
Παραμείνετε ψύχραιμοι στις καθυστερήσεις που θα προκύψουν εξ αιτίας του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθείς και μην επηρεάζεστε από ανυπόστατες φήμες, ιδιαίτερα εσείς που εργάζεστε σε ευαίσθητους και άκρως ανταγωνιστικούς τομείς. Αυτήν την εποχή δεν ευνοούνται τόσο οι πρωτοποριακές ιδέες, όσο και αν η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο σας παρακινεί να είστε περισσότερο εξωστρεφείς και απρόσεκτοι.
Κάτι σημαντικό γι αυτόν τον μήνα είναι ότι θα πρέπει να είστε αμερόληπτοι στις αποφάσεις σας και στην υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχουν διαφορές μεταξύ τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εργασία μπορεί να απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις και ουσιαστική συμμετοχή σε όσα διαδραματίζονται εκεί. Προσπαθήστε να είστε παρόντες στη λήψη αποφάσεων, αν θέλετε να εξυπηρετήσετε το συμφέρον και το αντικείμενό σας. Οικονομικά, η πρώτη εβδομάδα είναι άστατη.
Στην πορεία του μήνα θα κληθείτε να διαχειριστείτε καλύτερα το εισόδημά σας, ή να βρείτε λύση σχετικά με την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σας στοιχείου. Αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές και καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι απολαμβάνετε την προσοχή των άλλων, αλλά δυσκολεύεστε να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε όσα συμβαίνουν γύρω σας.
Οικονομικά ο τομέας εξακολουθεί να είναι ευάλωτος και ρευστός, ενώ οι περισσότεροι από εσάς ανυπομονείτε για το αντίθετο. Πάντως δεν χάνετε την αισιοδοξία σας και αυτό σας βοηθά να κυλήσει ο μήνας ευχάριστα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είστε πάντα συντηρητικοί γιατί η κατάσταση δεν θα είναι σταθερή. Κάποια βελτίωση προβλέπεται για το δεύτερο μισό του μήνα και μέχρι τότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, να μην υποστηρίξετε αλλαγή σχεδίων και να μην βάλετε και άλλους ανθρώπους στο παιχνίδι της οικονομικής σας δικαίωσης.
Αισθηματικά, παρότι η κατάσταση είναι καλή, νιώθετε ανικανοποίητοι και κάπως εκτεθειμένοι γιατί η έκβαση των υποθέσεών σας δεν είναι αυτή που περιμένατε. Στα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να είστε περισσότερο διπλωμάτες με τον σύντροφό σας και να δείξετε κατανόηση στις θέσεις και τις απαιτήσεις του.
Η εργασία επίσης επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις υποθέσεις σας. Η σχέση σας επίσης με μηχανήματα και την προηγμένη τεχνολογία θα παρουσιάσει ζητήματα για τα οποία φαίνεται να μην είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να τα αντιμετωπίσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένταση στον επαγγελματικό τομέα και για μερικούς στον οικογενειακό χώρο. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες χωρίς να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και να επηρεάσουν την πρόοδο σας.
Χρειάζεστε ένα σωστό προγραμματισμό και αρκετή προσοχή στις συναλλαγές έτσι ώστε ο Μάρτιος να αποδώσει δημιουργικά και οικονομικά. Φυσικά δεν πρέπει να περιμένετε θαύματα αλλά μία σχετική σταθερή βελτίωση.
Στα αισθηματικά σας τίποτα δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό αλλά μετά τα μέσα του μηνός οι συνθήκες βελτιώνονται από μία συζήτηση ή μία συνάντηση. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ικανοποιεί το εγώ σας, την προσωπική σας ζωή και σας γλιτώνει από κάποιες περιπέτειες στα επαγγελματικά σας, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Κάποιοι από εσάς δεν πρέπει να φοβηθείτε τηνανάγκη για μία αναδιοργάνωση εσωτερική και εξωτερική.

ΙΧΘΥΣ

Παρόλες τις δυσκολίες της, η περίοδος αυτή είναι σημαντική για τους περισσότερους από εσάς, γιατί θα σας δώσει ευκαιρίες να απορρίψετε λανθασμένες απόψεις σας για τη ζωή και τον εαυτό σας και να επιταχύνετε την πορεία σας για ένα καλύτερο μέλλον σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας φέρει την ευθύνη για ότι σας προβληματίζει στην εργασία, στην επικοινωνία με τους άλλους και στην εξέλιξη των αισθηματικών σας. Κατά μια έννοια σας βοηθά να αναγνωρίσετε αυτά που πρέπει να διορθωθούν και αυτά που πρέπει να ξεχαστούν.
Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 υπόσχεται να παίξει θετικό ρόλο στα αισθηματικά σας, είτε με την εμφάνιση ενός νέου ανθρώπου στη ζωή σας, είτε με μια ικανοποιητική εξέλιξη σε μια μυστική και άκρως ερωτική σας σχέση.