Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/1/19

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 14 – 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ





ΚΡΙΟΣ
Θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά, για να προωθήσεις τα θέματα που σε αφορούν. Τώρα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Φρόντισε να του συμπαρασταθείς στα προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο, γιατί πραγματικά σε έχει ανάγκη. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το άτομο που θα γίνει ο μόνιμος σύντροφός σου, απόφυγε αυτή την περίοδο να αναλώνεσαι σε εφήμερες καταστάσεις που δεν έχουν ουσία, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούσαν, αλλά τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται σιγά-σιγά και θα νιώσεις καλύτερα. Μην σταματάς τις προσπάθειές σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 36,24,88,41

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές. Η λογική θα αποδειχθεί πολύτιμος οδηγός αυτήν την ημέρα για το μέλλον σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να κοιτάξεις πώς να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά σου, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές, που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα και εμπόδια που αντιμετωπίζεις, με την προώθηση των σχεδίων σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 11,26,52,37

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις στη μοίρα τους και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική όμως που ακολουθείς, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για εσένα, καθώς θα δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι και κυνήγησε τον έρωτα με όσα μέσα διαθέτεις… αρκεί μόνο να μην εκτεθείς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα, που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε λύσεις, γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 10,28,31,63

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία πολύ τυχερή εβδομάδα θα είναι για εσένα. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, οι στόχοι σου μπορούν να πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται στη διατήρηση του μέτρου!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις, που αφορούν στο μέλλον σας. Όσο για τους αδέσμευτους, το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί υπέρ σας. Κάντε κι εσείς την κίνησή σας…
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, τα πράγματα θα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο, για να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου. Δώσε σημασία στους συνεργάτες σου, που σήμερα θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, που πιθανόν να μην σε συμφέρουν μελλοντικά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 10,24,58,96
ΛΕΩΝ
Μην κάνεις πίσω μπροστά στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται κοντά σου για να σε βοηθήσουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων, που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις πως σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές και καλό θα είναι να είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος απέναντί τους.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 11,42,65,34

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε έχει καταλάβει μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία, για τους στόχους τους οποίους θέλεις να πετύχεις. Αυτή η στάση όμως, μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, βάλε τα δυνατά σου για να τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, βρες τρόπο να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Η τύχη θα σε ευνοήσει, με θετική ανταπόκριση από την μεριά του.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, μην αφήσεις τον παρορμητισμό και την ανασφάλεια να γίνουν οι οδηγοί σου σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες κουβέντες είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, και όσο κι αν σου είναι δύσκολο να τις εφαρμόσεις, προτίμησε τες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 30,14,28,74

ΖΥΓΟΣ
Αυτές τις ημέρες, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογήσεις με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις που έχεις στη διάθεσή σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, γεφυρώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω με αγαπημένους φίλους και πέρνα καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να έρθει κοντά σου!!!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες εξελίξεις τη δουλειά σου, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 6,13,17,8

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και αντιμετώπισε με σοβαρότητα αυτά που πρέπει να αλλάξεις, για να είσαι ευχαριστημένος. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις αποτελεσματικά και μην περιμένεις όλα να αλλάξουν γύρω σου, μέσα σε μία στιγμή! Όλα θέλουν το χρόνο τους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σας ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον, γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος και ούτε έχεις κατασταλάξει για το ποια είναι τα πραγματικά σου ζητούμενα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 22,44,39,65

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο, όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν σε προβλήματα και μίλα για τα κοινά μελλοντικά σχέδια, που κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, να ξέρεις πως οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλα με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, , τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις, που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 10,47,39,65

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να μην αιφνιδιαστείς και παρασυρθείς από την υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώσεις. Φρόντισε να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι την εύνοια αυτή που σου χαρίζουν οι πλανήτες, πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο, ακόμη και εσύ που παραμένεις αδέσμευτος. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγεις να διασκεδάσεις, αλλά και να αναζητήσεις τον έρωτα που έχεις κατά νου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Αν θέλεις να επιβάλεις κάποιες απόψεις σου, προτίμησε να το κάνεις με διπλωματικό τρόπο και όχι με απόλυτη ειλικρίνεια.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 30,51,27,59

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που μπορεί να προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Προπάντων μην γίνεσαι ισχυρογνώμων.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια καλή εβδομάδα και με δική σου πρωτοβουλία, μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια από άτομα που δεν το περίμενες. Μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα ανακύψουν στις μεταξύ σας επικοινωνίες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 40,85,20,36

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα, τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία, και να οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλα μαζί του και μην αποφεύγεις να του μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς, για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 13,34,55,99