Σελίδες

Thessaloniki video tour

18/9/18

Γιγαντιαίος Δίσκος με Φωτεινά Παράθυρα Καταγράφηκε στην Μινεσότα



Γιγαντιαίος Δίσκος με Φωτεινά Παράθυρα Καταγράφηκε στην Μινεσότα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τι θα κάνατε αν εκεί που πηγαίνατε με το αυτοκίνητό σας, μέσα στη νύχτα, βλέπατε ξαφνικά μπροστά σας να αιωρείται μπροστά σας ψηλά, ένα τεράστιο στρογγυλό αντικείμενο με πολλά φώτα αναμμένα, γύρω του;

Τη νύχτα της 14ης Σεπτεμβρίου ένας άνθρωπος οδηγούσε όταν είδε ξαφνικά ένα λαμπερό δαχτυλίδι φώτων να αιωρείται πάνω από το δρόμο.Ο μάρτυρας πήγαινε δίπλα στην Lake Elmo Ave στο Stillwater, όταν αυτός και η φίλη του είδαν αυτό το κυκλικό αντικείμενο στον ουρανό. Περιφερόταν εκεί για περίπου 4 λεπτά και ο οδηγός είχε την ψυχραιμία να σταματήσει οπότε και τράβηξε πολλές φωτογραφίες.
Το περιστατικό αναφέρεται στην MUFON με τον αριθμό 94921, σύμφωνα με τον Scott C. Waring.
Τι συνέβη; Αναρωτιέται ο τελευταίος. Άραγε, πόσοι άλλοι το είδαν εκείνο το βράδυ; Γιατί το συγκεκριμένο ΑΤΙΑ ήρθε και στάθηκε τόσο κοντά στον δρόμο; Προφανώς, πρέπει να είχε κάποιο σκοπό. Ποιός μπορεί να ήταν αυτός; Ήταν ο σκοπός του η απαγωγή ή προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με κάποιον;
Γιγαντιαίος Δίσκος με Φωτεινά Παράθυρα Καταγράφηκε στην Μινεσότα
Πάντως, υποστηρίζεται ότι πολλά από τα UFO συχνάζουν σε λίμνες ή θάλασσες και έχουν έχουν θεαθεί να ρουφούν το νερό που υπάρχει από κάτω τους. Ίσως, αυτός να ήταν ο πραγματικό λόγος που βρέθηκε τόσο κοντά στην λίμνη και στον δρόμο που ήταν πολύ κοντά.
diadrastika.com
Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).