Σελίδες

Thessaloniki video tour

22/9/18

Το φθινοπωρινό πανωφόρι που επιλέγουν όλα τα κορίτσια της μόδας




Η εποχή του παλτό αργεί ακόμη και δεν ξέρεις τι πανωφόρι να επιλέξεις για... τα φθινοπωρινά outfits. Αυτό που ταιριάζει με τα πάντα και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και την φετινή σεζόν είναι το σακάκι.

Σχεδόν όλες έχουμε στην ντουλάπα μας ένα κλασσικό σακάκι. Είτε με patterns είτε μονόχρωμο, είναι ένα κομμάτι all time classic που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Το blazer δεν ενδείκνυται πλέον μόνο για πιο formal περιστάσεις. Είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση και αποτελεί πλέον ένα διαχρονικό item που κάθε σεζόν επιστρέφει πιο ανανεωμένο.

Αν δεν έχεις ήδη ένα στη γκαρνταρόμπα σου, επένδυσε σε ένα blazer που θα μπορείς να το συνδυάζεις με πιο casual outfits και κέρδισε τις εντυπώσεις. Αμέσως, αναβαθμίζει το στυλ σου και το κάνει να φαίνεται πιο up to date. Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες, από το πρωί στην δουλειά μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Τη φετινή σεζόν θα δούμε τα blazers να κυριαρχούν σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, είτε μεσάτα, είτε oversized.

Είναι το jacket που θα σε σώζει κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να βάλεις για να μην κρυώσεις αφού ταιριάζει τέλεια με τα πάντα και είναι ιδανικό για τον άστατο καιρό του Φθινοπώρου.
Τα it girls ξεκίνησαν ήδη να τα φορούν και μας δείχνουν πως μπορούμε να τα υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα μας.








Είδαμε να το φορούν σχεδόν με τα πάντα. Με sneakers, γόβες, ψηλοτάκουνες μπότες αλλά και με jeans, φορέματα, πλισέ φούστες και πιο καθημερινά ρούχα που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα ότι μπορείς να τα συνδυάσεις. Όπως είδαμε και από τις εβδομάδες μόδας του 2018, τα χρώματα και τα σχέδια ποικίλλουν. Παρατηρήσαμε ωστόσο ένα μεγάλο ενδιαφέρον στα κοτλέ υφάσματα, στα καρό μοτίβα και τις μεγάλες βάτες. Στα πιο oversized μπορείς να επιλέξεις μία ζώνη για τη μέση ώστε να αναδεικνύεται η σιλουέτα σου.