Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/7/18

ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ



ΚΡΙΟΣ
Αποκτάς περισσότερη επικοινωνία, και απολαμβάνεις το θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,31,45.
ΤΑΥΡΟΣ
Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με την συζήτηση, θα μπορέσει να σου εξηγήσει τις απόψεις του.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,14,29,33.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στη δουλειά σου, καλό θα είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,13,25,43.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια μέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή  για εσένα, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις ασχολίες σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,10,28,44.
ΛΕΩΝ
Η σχέση σου με τους άλλους, ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,26,40,49.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρνα κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο, που είναι θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…11,25,29,31.
ΖΥΓΟΣ
Στη δουλειά σου, κάποια σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,13,24,33.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,10,28,42.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, , και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός, αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,20,37,39.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ευελιξία και η διπλωματία σου, θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,28,39.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στη δουλειά σου, θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει, γιατί μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε όλα, με μεγάλη επιτυχία.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,22,36.
ΙΧΘΥΕΣ
Η μέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στον παρελθόν δεν επιχειρούσες καν να σκεφτείς να πραγματοποιήσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…14,25,33,42.