Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/7/18

13 ιδέες για να περάσεις καλά ανάλογα με τη διάθεσή σου




Πάρτι, βόλτες στην πόλη ή φαγητό με φίλους;...

Πώς νιώθεις όταν φεύγεις από τη δουλειά; Με ενέργεια που δεν ξέρεις πού να τη διοχετεύσεις; Με διάθεση για νέες εμπειρίες; Ή κάπως κουρασμένη και έτοιμη για την απόλυτη χαλάρωση; Κάθε μέρα είναι διαφορετική και η διάθεσή μας επηρεάζεται από διαφορετικούς παράγοντες.

Όποια κι αν είναι όμως η διάθεσή σου, πάντα υπάρχουν τρόποι για να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Κάποιες ημέρες θα νιώθεις σούπερ κοινωνική ενώ άλλες δεν θα βλέπεις την ώρα για να χαλαρώσεις στην ηρεμία του σπιτιού. Παρακάτω θα βρεις 13 ιδέες για να περάσεις καλά ό,τι κι αν επιλέξεις.

Μία μεγάλη έξοδος


Οργάνωσε όλες τις φίλες σου και προγραμματίστε μία έξοδο για bar hopping. Κάντε μία λίστα με τα αγαπημένα σας bar - από ρετρό μαγαζιά μέχρι τις ταράτσες της πόλης.

Παρακολούθησε μία καλοκαιρινή θεατρική παράσταση ή δες τι παίζει από συναυλίες και μουσικά live.

Βγες ραντεβού!

Ρίξε μια ματιά στα δρώμενα της περιοχής σου, όπως εκθέσεις, bazaar, υπαίθρια live, θερινό σινεμά και μουσικές βραδιές.

Πήγαινε με την παρέα σου για φαγητό σε ένα καινούργιο εστιατόριο.

Ένα διασκεδαστικό βράδυ με φίλους

Πήγαινε για νυχτερινή βόλτα, πεζοπορία ή προπόνηση σε ένα γυμναστήριο που είναι ανοιχτό αργά. Αν έχεις πολλή ενέργεια, αλλά δεν αισθάνεσαι ότι έχεις όρεξη για πάρτι, αυτή είναι η τέλεια εναλλακτική λύση.
Προσκάλεσε τους φίλους σου για μια βραδιά με καλό κρασί και πλατό τυριών. Παίξτε ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να γνωριστούν όλοι καλύτερα μεταξύ τους.

Οργάνωσε ένα πιτζάμα - πάρτι με όσα νοσταλγείς από την παιδική σου ηλικία.

Διοργάνωσε μία διασκεδαστική βραδιά για όλη την οικογένεια, παραγγέλλοντας στο αγαπημένο σας φαγητό και παίζοντας μερικά ενδιαφέροντα επιτραπέζια παιχνίδια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρακολούθησε ένα βραδινό μάθημα μαγειρικής και αναζήτησε private chef που παραδίδουν μαθήματα στο σπίτι, για μία βραδιά διαφορετική από τις άλλες.

Ένα ήρεμο βράδυ

Αγόρασε επιτέλους αυτό το βιβλίο που θέλεις εδώ και τόσο καιρό και ξάπλωσε στο κρεβάτι σου για να αρχίσεις το διάβασμα. Ποιος λέει ότι πρέπει να κάνεις και κάτι ακόμα;

Μαγείρεψε στον εαυτό σου ένα καλό γεύμα και στη συνέχεια απόλαυσέ το μπροστά από την τηλεόραση ή με το βιβλίο σου. Τώρα είναι η ευκαιρία να μάθεις μία νέα συνταγή,.

Κάνε μία μεγάλη βόλτα στην πόλη ή κάνε μία στάση σε ένα υπαίθριο καφέ για ένα δροσιστικό αναψυκτικό και χάζι στον κόσμο που περνάει.