Σελίδες

Thessaloniki video tour

12/6/18

ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018




ΚΡΙΟΣ   

Επαγγελματικά  Ορισμένα ζητήματα θα σας προβληματίσουν έντονα στην εργασία σας .Καλά θα κάνετε να συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε για να βρείτε λύσεις .Στα οικονομικά σας καλά θα κάνετε να είστε συνετοί γιατί τα έξοδά σας θα είναι πολλά .Μην παρασυΖρθείτε και πάρετε κάποιο ρίσκο. Αισθηματικά ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας θα σας απασχολήσουν, καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας και να λύσετε όποιες διαφωνίες έχετε μεταξύ σας .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,18,36,41.

ΤΑΥΡΟΣ 

Επαγγελματικά  Οι ευκαιρίες που θα έχετε στην εργασία σας θα είναι πολλές .Καλά θα κάνετε να επιλέξετε αυτή που είναι πιο συμφέρουσα για εσάς, θα ωφεληθείτε .Προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζατε στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε .Θα μπορέσετε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα. Αισθηματικά κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζατε στο παρελθόν με το ταίρι σας, θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια .Καλό θα ήταν αυτή τη φορά να τα λύσετε όλα .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,11,24,36.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Επαγγελματικά   Τα πράγματα στην εργασία σας θα πάνε πολύ καλά αν κινηθείτε έξυπνα σε κάποιες νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν .Τα άστρα σας ευνοούν πολύ .Καλά θα κάνετε να προσέξετε τα οικονομικά σας .Αποφύγετε να κάνετε παραπανίσια έξοδα .Δείξετε σύνεση για να μην έχετε προβλήματα. Αισθηματικά  καλά θα κάνετε να προσέξετε την συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφο σας .Μην πείτε λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και να τον πληγώσουν .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,12,34,39.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Επαγγελματικά  Καλά θα κάνετε σήμερα να επανεξετάστε τις προτάσεις που πιθανόν να δεχτείτε στην εργασία σας, μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις .Φροντίστε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας γιατί κάποια απρόοπτα έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού .Προσέξτε πολύ. Αισθηματικά καλά θα κάνετε για κάποια ζητήματα στη σχέση σας να μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις .Μιλήστε με το ταίρι σας σε χαμηλούς τόνους .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,14,25,41.

ΛΕΩΝ 

Επαγγελματικά  Κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, καλά θα κάνετε να τις αξιοποιήσετε .Μπορείτε να πετύχετε πολλά αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά .Φροντίστε στα οικονομικά σας να μην πάρετε κάποιο ρίσκο .Κινηθείτε με σύνεση για να μην έχετε προβλήματα .Προσέξτε πολύ. Αισθηματικά καλά θα κάνετε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν .Μην απομακρύνεστε από κοντά του, αφήστε τον να σας βοηθήσει όπως μπορεί

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,25,36,38.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Επαγγελματικά  Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας .Εμπιστευτείτε τους συνεργάτες σας και αφήστε τους να σας βοηθήσουν .Πρέπει να δείξετε προσοχή στα οικονομικά σας .Αποφύγετε να πάρετε κάποιο ρίσκο για να μην έχετε προβλήματα μελλοντικά. Αισθηματικά καλά θα κάνετε να γίνετε πιο εκφραστικοί απέναντι στο ταίρι σας .Δείξτε του όλα όσα νιώθετε, θα έρθετε πιο κοντά και θα νιώσετε πολύ καλύτερα .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,19,22,43.

ΖΥΓΟΣ  

Επαγγελματικά  Τα πράγματα στα επαγγελματικά σας θα βελτιωθούν πολύ δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε .Προσπαθήστε να διορθώσετε προβλήματα που είχατε στο παρελθόν .Καλά θα κάνετε να περιορίσετε τα πολλά έξοδα γιατί δεν θα σας είναι δύσκολο να βγείτε εκτός προϋπολογισμού .Προσέξτε πολύ.  Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να δείξετε ωριμότητα και να μιλήσετε με το ταίρι σας για ζητήματα που κρατούν στάσιμη τη σχέση σας, φίλοι μου .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,13,28,47.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Επαγγελματικά  Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει στην εργασία σας .Δείξτε προσοχή στις συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας, φίλοι μου .
Βρείτε τρόπους για να αυξήσετε τα οικονομικά σας, τα άστρα είναι πολύ φιλικά μαζί σας .Αποταμιεύστε κάποια χρήματα.

Αισθηματικά όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ταίρι σας .Συζητήστε μαζί του διατηρώντας τους ήπιους τόνους .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,10,28,43.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Επαγγελματικά  Τα πράγματα στα επαγγελματικά σας πηγαίνουν πολύ καλά .Καλά θα κάνετε να συνεχίσετε την καλή προσπάθεια προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας .Προτάσεις που πιθανό να δεχτείτε για οικονομικά ζητήματα εξετάστε τις πολύ προσεκτικά .Μην πάρετε κάποιο ρίσκο. Αισθήματικά οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας θα είναι πολλές, καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας για να μην έχετε παρεξηγήσεις με το ταίρι σας .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,12,28,46.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Επαγγελματικά  Μπορείτε να καταφέρετε πολλά στην εργασία σας αν αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν .Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σας, φίλοι μου .Μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα του παρελθόντος .Δείξτε συγκράτηση και μην κάνετε άλλα έξοδα .Προσέξτε λίγο, φίλοι μου. Αισθηματικά ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν από τον σύντροφό σας .Εκφράστε του με την σειρά σας τον ερωτισμό σας και την αγάπη σας, φίλοι μου Αιγόκεροι .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,28,42.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά  Πιθανόν σε κάποιες συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας να υπάρξουν ορισμένες καθυστερήσεις .Μην τα βάλετε με τους συνεργάτες σας .Είναι σημαντικό να βάλετε ορισμένα πράγματα σε μια τάξη στα οικονομικά σας .Μην κάνετε άλλα έξοδα για να μην έχετε προβλήματα. Αισθηματικά καλά θα κάνετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στα αισθηματικά σας .Μπορείτε να βρείτε λύσεις αν συζητήσετε με το ταίρι σας σε ήπιους τόνους .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,14,23,45.

ΙΧΘΕΙΣ 

Επαγγελματικά  Τα πράγματα στα επαγγελματικά σας έχουν αρχίσει και βρίσκουν το δρόμο τους πια .Μπορείτε να καταφέρετε πολλά αν συνεχίσετε στους ίδιους ρυθμούς .Φροντίστε στα οικονομικά σας να μην πάρετε κάποιο ρίσκο .Κινηθείτε με μεθοδικότητα .Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας.

Αισθηματικά τα πράγματα θα σας απασχολήσουν έντονα .Καλά θα κάνετε να προσέξετε την συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας σήμερα .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,15,33,44.