Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/18

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/5/2018


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/5/2018


Ο Μάης μας αφήνει αλλά εμείς καλωσορίζουμε επιτέλους το Καλοκαιράκι! Και μάλιστα με το καλύτερο τρόπο! Με έναν Ερμή στους Διδύμους, επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες και μετακινήσεις , τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα είναι στα καλύτερα τους!


Κριός


Γενικά
Η ασέβεια και ο κυνισμός κάποιων, Κριέ, δεν σε αφορούν κι είναι πλέον προφανές, πως χρειάζεται να απομακρυνθείς το συντομότερο από τη ζωή τους. Ο αυτοσεβασμός είναι μεγάλη υπόθεση και η κατάκτησή του απαιτεί θυσίες. Άλλωστε, η παρουσία τέτοιων ανθρώπων δεν αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, καλό είναι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς απέναντι το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα, για όλα αυτά που θέλεις να ξέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε σήμερα να εκφράσεις την άποψή σου και μην ξεφύγεις από τα αρχικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ.
Ζώδια: Η σελήνη στον Τοξότη! Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο...


Ταύρος

Γενικά
Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας, Ταύρε μου, να μπει εμπόδιο στα νέα σου σχέδια. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και οι πλανήτες ευνοούν κάθε τολμηρή κίνηση και δράση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να φροντίσεις για την αναγνώριση των κόπων σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πολυδιάστατη ανίχνευση που κάνει το ταίρι σου για τα συναισθήματα σου, Ταύρε μου, σε κουράζει αφάνταστα. Νομίζω, λοιπόν, ότι ήρθε κι καιρός να κάνεις μια ήρεμη συζήτηση μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και καταλήξεις να πάρεις αποφάσεις, που δε σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Δίδυμος


Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα, Δίδυμε, σου προσφέρει ευκαιρίες για να αναδείξεις προσόντα σε τομείς διαφορετικούς από αυτούς, που μέχρι τώρα δραστηριοποιείσαι. Το ζωηρό σου ταμπεραμέντο θα σε οδηγήσει για άλλη μία φορά στην επιτυχία. Φρόντισε μόνο να κατατοπιστείς επαρκώς για κάθε νέα σου ασχολία.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε σήμερα, λοιπόν, με τη συμπεριφορά σου να το διατηρήσεις και να μη στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, συνεργάσου και προσπάθησε να ετοιμάσεις σχέδια για το μέλλον, αφού η τρέχουσα περίοδος δεν είναι θετική για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Καρκίνος


Γενικά
Η προκλητική συμπεριφορά κάποιου, Καρκίνε μου, έχει σκοπό να σε εμπλέξει σε περιπέτειες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, συγκράτησε το θυμό και τα λόγια σου, κι η προσπάθειά του θα πέσει στο κενό. Μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Προχώρησε στο δρόμο σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ασήμαντα προβλήματα, Καρκίνε, σήμερα θα κάνουν τη διάθεσή σου να μην είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, οι καταστάσεις είναι καλές, αλλά χρειάζεται να κάνεις παραπάνω προσπάθειες για να λύσεις ορισμένα θέματα που ακόμη εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018

Λέων


Γενικά
Δώσε στον εαυτό σου, Λέων, τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα που τώρα προκύπτουν και μη βιάζεσαι να πάρεις απόφαση για το πώς θα προχωρήσεις στο εξής, ώστε να φτάσεις στην ολοκλήρωση όσων επιθυμείς. Μια ανακατάταξη στο πρόγραμμά σου είναι πιθανό να σου χρειαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Λέων, να περάσεις πολύ καλά σήμερα με το ταίρι σου, αν αφήσεις στην άκρη προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Νιώθεις έντονη την ανάγκη να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο τα επαγγελματικά σου, Λέων. Σήμερα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27 Μαϊου -3 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη! Έρχονται τα πάνω κάτω…

Παρθένος

Γενικά
Οι πλανήτες, Παρθένε, σε βοηθούν χαρίζοντάς σου αισιοδοξία και διάθεση για δράση. Οι ευκαιρίες για την ολοκλήρωση όσων επιθυμείς, θα είναι πολλές και πρέπει να φροντίσεις ν’ αξιοποιηθούν με απόλυτα θετικό τρόπο, χωρίς να υπάρξουν απώλειες δυνάμεων και χρόνου. Ένα φιλικό πρόσωπο σε στηρίζει με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μπορεί να ακούσεις εξομολογήσεις από το ταίρι σου, που θα σε ηρεμήσουν και θα σε φέρουν στον κόσμο της ονειροπόλησης! Φρόντισε να εξωτερικευτείς κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και καλύτερα θα ήταν, να αφήσεις για αργότερα τις συζητήσεις για καινούργια πράγματα. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.


Ζυγός

Γενικά
Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζεις, Ζυγέ μου, έχουν γίνει αφορμή να μην μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και να παλεύεις με νύχια και με δόντια για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Ασχολήσου περισσότερο με τα προσωπικά σου ζητήματα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ, πολλά πράγματα που μέχρι τώρα δε σου άρεσαν, θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, Ζυγέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να ανακοινώσεις τα σχέδιά σου για οποιονδήποτε λόγο. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες, αλλά είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Σκορπιός


Γενικά
Η οικογένειά σου, Σκορπιέ μου, βρίσκεται σε πίεση λόγω καταστάσεων που δύσκολα λύνονται. Εξέτασε μήπως μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, για να βοηθήσεις λίγο τα πράγματα. Οι πιέσεις σταδιακά θα υποχωρήσουν, αλλά χρειάζεται συνεργασία και καλή συνεννόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα δημιουργήσουν μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θέλεις, αλλά καλύτερα να μην αφήσεις σε χέρια τρίτων οτιδήποτε σημαντικό δεν ελέγχεις. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή θα έρθουν προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης



Γενικά
Η ανάγκη σου για αναγνώριση, Τοξότη μου, κάποιες φορές σε οδηγεί σε υπερβολές. Συγκράτησε το δυναμισμό σου και μην επιμένεις πιέζοντας το χρόνο. Όλα θα πραγματοποιηθούν στην ώρα τους και θα καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, χωρίς να καταπονήσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις σήμερα με το ταίρι σου, Τοξότη μου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα, ώστε να τις αποφύγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος που αφορούν τη δουλειά σου, διότι θα αποσυντονίσουν τα τρέχοντα πλάνα σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις κι ειδικότερα σε θέματα νόμου. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες.






Αιγόκερως



Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Αιγόκερέ μου, για να αποφασίσεις κάτι που από καιρό αναβάλλεις. Τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο έτσι – το καταλαβαίνεις και πιέζεσαι ακόμα περισσότερο. Μία, ακόμη και μέτρια, απόφαση είναι προτιμότερη από κάποια νέα αναβολή. Βάλε τα πράγματα σε τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, αρχίζει να μπαίνει σε άλλη φάση, καλύτερη και πιο ξεκάθαρη. Θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες, και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, σήμερα δεν ευνοούνται, Αιγόκερε. Μπορείς πάντως να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να έχεις πλήρη προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.


Υδροχόος



Γενικά
Σύντομα, Υδροχόε, θα δεχτείς μία σημαντική πρόταση, η αξιοποίηση της οποίας μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου. Μη βιαστείς να οδηγηθείς σε συμπεράσματα, πριν την εξετάσεις προσεκτικά. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, με τη βοήθειά τους να είναι μεγάλη και καθοριστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και φοβάμαι, πως θα κληθείς να αποδείξεις με επιχειρήματα τα συναισθήματα που έχεις για εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, πριν κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που φέρνουν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ιχθύς

Γενικά
Η μελαγχολία κι η τάση σου να ονειρεύεσαι, Ιχθύ μου, σε απομακρύνουν από τη ρεαλιστική προσέγγιση των προβλημάτων, εμποδίζοντας να δοθεί κάποια λύση. Μην αφήνεσαι στην τύχη, αλλά σκέψου με σοβαρότητα για να δώσεις απαντήσεις σε όσα σε οδήγησαν εκεί που βρίσκεσαι, και στη συνέχεια να κινηθείς προς τα εμπρός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα δε θα έχει ιδιαίτερες εξελίξεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δε θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, δίνοντάς του τη χαρά που ζητάει.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, νιώθεις μεγάλη υπερένταση κι έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν οι πολλές υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρόσεξε λίγο, διότι θα παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr