Σελίδες

Thessaloniki video tour

23/5/18

ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ 2018




ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για νέα εγχειρήματα, αυτή η μέρα ευνοεί νέες προσεγγίσεις. Αν λοιπόν δεν τεμπελιάζεις και αδρανήσεις, θα έχεις πολλά να κερδίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,14,26,37.
ΤΑΥΡΟΣ
Μία καλή ημέρα είναι για εσένα σε ευνοεί σε κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα και τονώνει έντονα τον οικονομικό σου προγραμματισμό. Όμως πρόσεξε να μην υπερτιμήσεις τις δυνατότητές σου γιατί υπάρχει κίνδυνος πλάνης και πρέπει να έχεις το νου σου ώστε να το αποφύγεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,34,41.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα. Ο δυναμισμός και η ενέργειά σου θα είναι αυξημένες σε βαθμό που ίσως κιόλας οδηγηθείς σε υπερβολές. Έχε το νου σου λοιπόν, μείνε μετρημένη στις κινήσεις και αντιδράσεις σου και προγραμμάτισε όλες σου τις ενέργειες .
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,11,26,42.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα αυτή έχει ένταση και ίσως σύγκρουση για εσένα και πρέπει να προσέχεις. Σε κάθε περίπτωση, μην προχωρήσεις στην παρούσα συγκυρία σε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις γιατί αργότερα δεν αποκλείεται να δεις τα πράγματα από μία διαφορετική σκοπιά και να το μετανιώσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,10,26,43.
ΛΕΩΝ
Ο τομέας που ευνοείσαι ιδιαίτερα αυτήν την μέρα είναι αυτός της φήμης και της αναγνώρισης. Αυτό σημαίνει ότι οπουδήποτε και να εμφανιστείς θα λάμπεις με την παρουσία σου και θα προκαλείς ευχάριστα με τις ευφάνταστες και έξυπνες ιδέες σου. Φρόντισε λοιπόν να μην κλειστείς στο σπίτι, βγες και διασκέδασε .
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,17,28,43.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με καλή προετοιμασία δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις αυτήν την μέρα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από σήμερα και μετά. Αλίμονο λοιπόν σε όποιον θελήσει να βάλει εμπόδια στο δρόμο σου!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,19,36,47.
ΖΥΓΟΣ
Η μέρα αυτή , μέσω των επαφών σου με φίλους και μέσω νέων γνωριμιών που θα κάνεις, θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου και σου ανοίγουν το δρόμο για ενεργή συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες που θα σε χαροποιήσουν και θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη και πρόοδο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,37,49.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα αυτή είναι μοναδική για να συζητήσεις, να συνάψεις συμφωνίες ή συμβόλαια και να ενταχθείς σε μία ομάδα που θα ανοίξει τον κύκλο γνωριμιών σου. Σου ανοίγει το δρόμο για την προώθηση σημαντικών σου σχεδίων. Από την άλλη σου γεμίζει την ατζέντα σου με νέες κατακτήσεις που τονίζουν την αυτοπεποίθησή σου και σε χαροποιούν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,16,28,43.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία σημαντική μέρα ξεκινά για εσένα και έρχεται  για να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όσο πιο γρήγορα και αποδοτικά γίνεται. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αξιόλογες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,19,32,41.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα προκαλεί αρκετές καθυστερήσεις και προβλήματα σε αγορές, επενδύσεις και πωλήσεις που θέλεις να κάνεις και σου προσθέτει πιο έντονο άγχος από αυτό που ήδη έχεις. Ωστόσο προωθεί τα νέα σου σχέδια και σου χαρίζει τη δύναμη για να κυνηγήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,19,43,49.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα αυτή σε βρίσκει αισιόδοξη, σκεφτική αλλά και περισσότερο απαιτητική και ανυπόμονη σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη. Τονισμένη επίσης παρουσιάζεται τόσο η κοινωνική όσο και η αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες χάρη στο πλανητικό σκηνικό.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,14,42,46.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ψυχολογική σου κατάσταση δεν θα είναι άσχημη αυτήν την μέρα αλλά η επιστράτευση που σου ασκεί ο επαγγελματικός σου τομέας είναι ιδιαίτερα σκληρή και σε παιδεύει. Θα πρέπει να κινείσαι διαλλακτικά, προσεχτικά αλλά και αποφασιστικά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,16,40,46.