Σελίδες

Thessaloniki video tour

16/4/18

ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


                                           
                      


Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Τα πράγματα όσον αφορά στην δουλειά μπορεί να είναι λίγο χαοτικά σήμερα. Επίσης, αν υπάρχει σχετικός λόγος, φροντίστε να αποφύγετε σκάνδαλα. Πέραν αυτών, όμως, η μέρα σας θα είναι κατά βάση δημιουργική. Η αυτοπεποίθησή σας είναι αρκετά δυνατή και ο νους σας αρκετά οξύς και ικανός.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,33,41.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Η διαίσθηση και η φαντασία σας είναι πολύ δυνατές και ικανές σήμερα. Αν χρησιμοποιείτε την φαντασία σας με έναν δημιουργικό τρόπο, όπως για παράδειγμα να δημιουργείτε τέχνη, αυτή η μέρα μπορεί να είναι πολύ δημιουργική. Αν ασχολείστε με τις λογοτεχνικές τέχνες όμως, τότε μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα στο να εκφράσετε με λόγια αυτό που η φαντασία σας υπαγορεύει. Ψυχολόγοι και παρόμοια επαγγέλματα, επίσης να περιμένουν μία επιτυχημένη μέρα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,14,25,44.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Τα άστρα υποστηρίζουν την κοινωνική σας ζωή σήμερα. Αν δεν έχετε στο πρόγραμμά σας εξόδους, ή άλλους τρόπους κοινωνικοποίησης, φροντίστε να τους βάλετε. Το ίντερνετ μπορεί επίσης να γίνει ένας τρόπος κοινωνικοποίησης. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αποφύγετε να συζητήσετε πολύ προσωπικά θέματα. Η δουλειά σας επίσης μπορεί να είναι πολύ δημιουργική.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,12,35,47.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Όλα τα θέματα εργασίας λαμβάνουν θετικές επιδράσεις σήμερα. Το να βρείτε μία καινούργια δουλειά, το να πάρετε κάποια προαγωγή, ή το να πετύχετε να δημιουργήσετε μία καλή εικόνα για το πρόσωπό σας στους προϊσταμένους σας είναι τα σενάρια που είναι πιο ευνοούμενα και πιθανά. Τα μόνα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε στον χώρο της δουλειάς σας, θα έρθουν πιθανά από τους συνεταίρους σας, εάν έχετε.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,14,29,34.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Η υγεία σας, τόσο η σωματική, όσο και η ψυχολογική, μπορεί να είναι κάπως ευαίσθητη σήμερα. Φροντίστε καλά τον εαυτό σας. Πέρα από αυτό όμως, αυτή θα είναι μία κατά κύριο λόγο χαρούμενη μέρα. Μερικά απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να συμβούν στην δουλειά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα, θα μπορέσετε να μετατρέψετε αυτά τα ατυχή γεγονότα σε ευκαιρίες κέρδους.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,10,28,46.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Αλλάξτε την διάθεσή σας και θα φέρετε τα πάνω κάτω. Ή μάλλον, τα κάτω πάνω, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Με εξαίρεση το να μείνετε σπίτι και να περάσετε όμορφα και ζεστά με τα σημαντικά άτομα της ζωής σας είναι κάτι που και είναι πιθανό να γίνει, και είναι καλό να φροντίσετε να το προκαλέσετε.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,17,33,49.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Το σπίτι σας είναι ίσως το τελευταίο μέρος που θα θέλατε να είστε σήμερα. Η ατμόσφαιρα εκεί μπορεί να είναι κάπως άβολη, ή και δυσάρεστη. Από την άλλη, οι φίλοι σας μοιάζουν να είναι πολύ υποστηρικτικοί και αναζωογονητικοί για εσάς. Οπότε, φροντίστε να τους συναντήσετε και θα απολαύσετε τον χρόνο σας μαζί τους.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,13,28,44.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Αυτή η μέρα είναι πολυάσχολη, όσον αφορά στην δουλειά. Αλλά θα είναι και κερδοφόρα, αν πληρώνεστε με βάση τον αριθμό τον πελατών, ή με κάποιον άλλο τρόπο τα έσοδά σας εξαρτώνται από την ποσότητα της δουλειάς σας. Οι αγορές βιταμινών και άλλων συμπληρωμάτων διατροφής είναι ευοίωνες σήμερα. Η υγεία σας, όμως, μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητη.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…14,28,36,48.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Αυτή θα είναι μία κατά βάση καλή και χαρούμενη μέρα για εσάς. Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και μοιάζετε να λάμπετε. Τα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι επίσης πολύ υψηλά. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν στην διάρκεια της μέρας να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συμβεί, όσο το δυνατόν καλύτερα και ευκολότερα. Μπορεί αν έχετε λίγο άγχος σχετικά με τα οικονομικά σας, αλλά ακόμα κι αυτό δεν θα είναι τόσο ισχυρό ώστε να σας χαλάσει την διάθεση.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,12,28,48.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Η διάθεσή σας είναι αυτή που στον μεγαλύτερο βαθμό θα διαμορφώσει την μέρα σας. Έχετε μία τάση να έχετε κακή διάθεση. Μία απαισιόδοξη στάση και αρνητικά συναισθήματα και μνήμες θα την “υποστηρίξουν”. Επίσης τείνετε να δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα στα αρνητικά συμβάντα. Αλλάξτε την διάθεση και την στάση σας και η μέρα σας θα γίνει πολύ πιο λαμπρή. Ακόμα και πραγματικά ευχάριστη.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,18,35,49.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Αυτή μπορεί να είναι μία πολύ κοινωνική μέρα για εσάς. Αν έρχεστε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους στην δουλειά σας, τότε η δουλειά σας μπορεί να είναι κάπως πολυάσχολη και ίσως κουραστική. Αλλά, το να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς στον προσωπικό σας χρόνο θα είναι αρκετά αναζωογονητικό.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,15,28,43.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Σήμερα η δουλειά μοιάζει πολύ πιο ευοίωνη και τα πράγματα μοιάζουν να είναι σε μια τάξη. Όλα, ή σχεδόν όλα, προχωράνε όμορφα και, ως επί το πλείστον, σύμφωνα με τα σχέδιά σας και το πρόγραμμά σας. Το διεθνές εμπόριο μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες όμως. Επίσης, αποφύγετε ριψοκίνδυνες αγορές. Αυτό φυσικά ισχύει γενικά και πάντα, αλλά ακόμα περισσότερο για σήμερα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…17,28,39,42.