Σελίδες

Thessaloniki video tour

11/3/18

Πού είδαμε πρόσφατα την Andrea από το Beverly Hills;




Ανάμεσα στη Nicole Kidman, τη Margot Robbie και άλλα άμεσα αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη χθεσινή τελετή απονομής των...
SAG Awards ίσως να παρατήρησες μια γνώριμη φυσιογνωμία: Ναι, η Αndrea από το Beverly Hills είναι η πρόεδρος του σωματείου των ηθοποιών (Screen Actors Guild) που χθες ανέβηκε στη σκηνή και έκανε μια δυναμική ομιλία.

Η Andrea Zuckerman ήταν η αρθρογράφος της σχολικής εφημερίδας και το κορίτσι του Brandon- μόλις όμως η (ίσως δημοφιλέστερη) σειρά των '90s έφτασε στο τέλος της, η ηθοποιός που την υποδυόταν, Gabrielle Carteris, έφυγε από το φως της δημοσιότητας και η καριέρα της περιορίστηκε σε μεταγλωτίσεις ταινιών και μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές παραγωγές- μάλιστα, το 1995 απέκτησε το δικό της talk show με τίτλο Gabrielle, το οποίο διακόπηκε μετά από μία σεζόν.
Το 2012 εκλέχθηκε ως αντιπρόεδρος του σωματείου ηθοποιών Screen Actors' Guild (SAG) και του American Federation of Television and Radio Artists (AFTRA) και το 2016 ανέλαβε χρέη προέδρου, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη για το ζήτημα της αντιμετώπισης των γυναικών στη βιομηχανία.

"Είμαι πραγματικά συγκινημένη από τις γυναίκες και τους άνδρες που μοιράστηκαν την αλήθεια τους με κουράγιο και ειλικρίνεια. Η αλήθεια είναι ισχύς και οι γυναίκες κάνουν βήματα προς την απόκτησή της", είπε στην ομιλία της.