Σελίδες

Thessaloniki video tour

13/1/18

Η φρικτή τάση που ξαφνικά φοράνε όλες οι γυναίκες στο Λος Άντζελες




Ενώ όλος ο υπόλοιπος πλανήτης ψάχνει γούνινο παλτό για να φορέσει, στο Λος Άντζελες έχουν την δική τους οπτική σε ό,τι αφορά στο...
χειμωνιάτικο ντύσιμο. Ναι η Καλιφόρνια είναι η πόλη του ήλιου, εκεί όπου το καλοκαίρι κρατάει περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, εκεί όπου οι παραλίες παραμένουν γεμάτες ακόμα και τις γιορτές.

Παρόλα αυτά και εκεί κάνει κρύο, ειδικά όταν ο χειμώνας έχει μπει πια για τα καλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι γυναίκες του Λος Άντζελες είναι στο ελάχιστο έτοιμες ή διατεθειμμένες να αποχωριστούν το αγαπημένο τους item που δεν είναι άλλο από το κοντό, τζιν σορτσάκι. Ναι. η γεωγραφία και οι κλιματικές συνθήκες φυσικά και διαμορφώνουν την μόδα και τις τάσεις σε κάθε περιοχή ξεχωριστά, αν και η νέα τάση που έχουν εφεύρει οι Καλιφορνέζες είναι πραγματικά εξωφρενική.

Τι κάνει λοιπόν μία γυναίκα της δυτικής ακτής που κρυώνει αλλά δεν θέλει με τίποτα να πει αντίο στο αγαπημένο της τζιν σορτσάκι; To συνδυάζει με ένα αθλητικό, πουπουλένιο μπουφάν και βγαίνει σους δρόμους.

Μάλιστα η νέα μούσα των fashion experts, η Kάια Γκέρμπερ, υιοθέτησε το εν λόγω trend και το έκανε από τη μία στιγμή στην άλλη από Καλιφορνέζικη υπόθεση παγκόσμια τάση.

Δες την πρόσφατη εμφάνιση της.