Σελίδες

Thessaloniki video tour

10/12/17

Κ. Λεφάκη Ερωτικές Προβλέψεις 2018 μόνο ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!

Λεφάκης

Μία χρονιά χωρίς έρωτα, είναι σαν μία χρονιά χωρίς καλοκαίρι και το 2018 επιφυλάσσει δυνατές στιγμές και συγκινήσεις που θα τονώσουν την ψυχολογία και το ηθικό!

Παράλληλα θα δημιουργηθούν έρωτες που θα αφήσουν την δική τους εποχή!
Δεδομένου ότι το γυναικείο φύλο πάντα το αγαπώ και το ξεχωρίζω, ετοίμασα τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες, βασισμένες στην θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Κριό

Το 2018 είναι για εσάς μία ξεχωριστή χρονιά σε σχέση με όλες τις προηγούμενες. Ο Ουρανός παραμένει στο ζώδιό του Κριού μέχρι τις 16 Μαΐου, για να περάσει στη συνέχεια δοκιμαστικά στον Ταύρο και να επιστρέψει στο δικό σας ζώδιο στις 7 Νοεμβρίου. Από την άλλη, ο Δίας θα διασχίσει το Σκορπιό και ο Κρόνος θα είναι στον Αιγόκερω.
Η χρονιά αυτή θα χαρακτηριστεί για πολλές από εσάς από βαθιές τομές και αλλαγές που θα επηρεάσουν τον ψυχολογικό σας κόσμο ή θα σχετίζονται με αυτόν.
Τα νέα δεδομένα θα αλλάξουν τη νοοτροπία σας, θα σας υποχρεώσουν να αμυνθείτε απέναντι σε έμψυχο περιβάλλον, πολλές θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε μια απώλεια ή ένα χωρισμό μέσα από τις όποιες εμπειρίες ανοίγεται ένα καινούριο μέλλον.
Οι φιλόδοξες γυναίκες με Αφροδίτη στον Κριό, όπως κάποιες Ιχθύες ή Ταύροι, θα ευνοηθείτε από τα μέσα που θα χρησιμοποιήσετε με βάση τον έρωτα προκειμένου να πετύχετε κοινωνικές ή επαγγελματικές φιλοδοξίες.
Επίσης, ο Δίας στο Σκορπιό προτρέπει για αλλαγή ή μεταρρύθμιση, ενώ ο Κρόνος στον Αιγόκερω προσγειώνει τη γενέθλια Αφροδίτη σας και την υποχρεώνει να υιοθετήσει μια λογική συμπεριφορά.
Το καλοκαίρι προβλέπεται ενδιαφέρον και για αρκετές ανατρεπτικό των συνθηκών της ερωτικής σας ζωής.
Διαφορετικό διαμορφώνεται το φθινόπωρο, καθώς θα πρέπει να κλείσετε συναισθηματικές εκκρεμότητες, έτσι ώστε η συνέχεια στην επόμενη χρονιά να είναι απαλλαγμένη από χρεωστικούς λογαριασμούς.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Ταύρο

Το 2018 θεωρείται χρονιά αφύπνισης για την Αφροδίτη στον Ταύρο. Έχουμε την είσοδο του Ουρανού σ’ αυτό το ζωδιακό χώρο στις 16 Μαΐου. Και έχουμε από την αρχή του έτους τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ενώ ο Δίας θα έχει ήδη προχωρήσει στο Σκορπιό.
Όλες αυτές οι πλανητικές μετακινήσεις ενισχύουν εσάς που έχετε την Αφροδίτη στον Ταύρο, σας βοηθούν και σας κάνουν ξεχωριστές ή πιο πλούσια εφοδιασμένες στο αρκετά μακρινό μέλλον εκείνης της εποχής.
Όμως από τα μέσα του καλοκαιριού η επιρροή του Ουρανού θα είναι αισθητή στο ζώδιο του Ταύρου, παρά το γεγονός ότι θα κάνει μια πρόσκαιρη ανάδρομη πορεία. Και ενώ ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Δίας θα συνδράμουν ώστε να απολαύσετε ανθρώπινες σχέσεις και καταστάσεις, ο Ουρανός θα σπείρει μέσα σας το στοιχείο της αμφισβήτησης.
Έτσι, λοιπόν, ετοιμάζεστε για τις συναισθηματικές και ιδεολογικές επαναστάσεις σας. Αιτία δε θα είναι σεξουαλικά ή συναισθηματικά κίνητρα, δε θα αποτελέσει η περιέργεια για την ηδονή της εμπειρίας αφορμή μιας αντίστασης.
Θα υποχρεωθείτε από την ίδια την ανάγκη σας για διερεύνηση μέσα από τις εμπειρίες που θα έχετε, ερωτικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, να ανακαλύψετε τους δικούς σας τρόπους για ανθρώπινη επικοινωνία σε συγκεκριμένους τομείς.
Έτσι, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεπεράσετε την εξάρτησή σας από την ύλη, να γιατρέψετε τις κακές σας συνήθειες και να γίνετε αντικειμενική στον έρωτα, στον κόσμο, στη ζωή της ίδια.

Γυναίκα με Αφροδίτη στους Διδύμους

Τη χρονιά αυτή ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερω, που είναι ο όγδοος τομέας για ντο ζώδιο των Διδύμων. Εδώ συναντάμε για δεύτερη φορά μέσα στη δεκαετία την αλλαγή που θα σημειωθεί στη ζωή των περισσότερων από εσάς. Τα σημάδια την αλλαγή που θα σημειωθεί στη ζωή των περισσότερων από εσάς.
Τα σημάδια θα ξεκινήσουν από τις αρχές το έτους, ενώ τα γεγονότα θα είναι πιο έκδηλα τους καλοκαιρινούς μήνες. Φαίνεται ότι θα καταφέρετε να αποφύγετε τους κινδύνους. Παράγοντας που θα παίξει σωτήριο ρόλο θα είναι ο Δίας στο Σκορπιό.
Μην ξεχνάμε βέβαια ότι το 2018 είναι η χρονιά που ο Ουρανός εγκαταλείπει τον Κριό και στις 16 Μαΐου κάνει το ντεμπούτο του στον Ταύρο. Αυτό θα επηρεάσει τόσο την ψυχολογία σας όσο και τα συμβαίνοντα στην ερωτική σας ζωή από εκεί και μετά.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Καρκίνο

Ο Κρόνος έρχεται να εγκατασταθεί στον Αιγόκερω, εκεί όπου βρίσκεται ο Πλούτωνας. Για εσάς που είστε γεννημένες με την Αφροδίτη στον Καρκίνο η αντίθεση αυτή δείχνει πως από τώρα και μέχρι το τέλος του 2020 στα ερωτικά σας θα ζήσετε τα πιο σημαντικά και συγκλονιστικά γεγονότα, ενώ άλλοτε η έκσταση και άλλοτε το δράμα θα αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία του γενικότερου κλίματος.
Το ποιο από τα δύο θα κυριαρχήσει εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση και από το ειδικό ωροσκόπιο της κάθε γυναίκας.
Περισσότερο από ποτέ, θα χρειαστείτε δίπλα σας τους ανθρώπους, και μπορείτε να τα καταφέρετε διατηρώντας αρμονικές σχέσεις, γιατί έτσι εξυπηρετείτε την κάλυψη των αναγκών σας και την ανταπόκριση των άλλων στα δικά σας αιτήματα.
Από την άλλη πλευρά, ο Δίας είναι στο Σκορπιό σχεδόν μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου και αυτό βοηθά πολύ την άμυνα, την εξασφάλιση και την προσφορά που χρειάζεστε.

Γυναίκα με Αφροδίτη στο Λέοντα

Ο Δίας κυριαρχεί στο Σκορπιό και ο Κρόνος μετακινείται στον Αιγόκερω. Ο Ουρανός κάνει τα τελευταία βήματα στον Κριό και στις 16 Μαΐου περνάει στον Ταύρο.
Σημαντικό το διάστημα αυτό: μηνύματα, συγκυρίες, σημάδια, ενδιάμεσες κρίσεις, μυστικοί έρωτες, αλλά και περίεργες συνωμοσίες, στις οποίες λαμβάνετε διακριτικά μέρος.
Πρόκειται για μια αισθαντική χρονιά, με εξελίξεις, γεγονότα, μικρά επεισόδια αντιθέσεων, κυρίως στην αρχή του χρόνου και έπειτα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Πολλές θα διαμαρτυρηθείτε για κάτι που θα σας καταπιέσει και άλλες θα βιαστείτε να κάνετε μια επαναστατική αλλαγή, μαζί με δικές σας εξωτερικές ανασυγκροτήσεις, θα τη συνειδητοποιήσετε πλήρως το Δεκέμβριο, όταν ο Δίας θα έχει κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη.

Γυναίκα με Αφροδίτη στην Παρθένο

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, ο Ουρανός φεύγει από τον Κριό και στις 16 Μαΐου περνά στον Ταύρο. Η χρονιά αυτή σας δίνει οικονομικά οφέλη, αλλάζει τη διάθεση και την νοοτροπία σας και εντείνει την κτητικότητα και το πείσμα, με έναν τρόπο διακριτικά σταθερό και ορισμένες φορές σιωπηλά αδιάλλακτο.
Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις αρχές του έτους και ο Ουρανός στον Ταύρο από τα μέσα της άνοιξης δημιουργούν δύο νέες κατευθύνσεις στη ζωή σας, που εξυπηρετούν τα γυναικεία δικαιώματά σας και τους καινούριους στόχους σας. Ζείτε ένα κοινωνικά έντονο καλοκαίρι, για να περάσετε σε ένα πιο αρμονικό και ενδιαφέρον φθινόπωρο.
Σημαντική η επίδραση που θα δεχτείτε οι γυναίκες Λέοντες με Αφροδίτη στην Παρθένο και οι Ζυγοί με Αφροδίτη στην Παρθένο.
Στις δύο αυτές κατηγορίες έχουμε σημαντικότερα γεγονότα στην αναδόμηση και του συναισθηματικού και του οικονομικού γίγνεσθαι καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά επεισοδιακής αλλά ενδιαφέρουσας χρονιάς.

Γυναίκα με Αφροδίτη στο Ζυγό

Ήδη από τον Ιανουάριο, ανοίγεται μια νέα και καλύτερη εποχή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω (σημειωτέον, ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου 2017).
Ο πλανήτης αυτός θα δώσει νέα υπόσταση στη ζωή σας, καθώς θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της δεκαετίας, ενώ το 2019 θα συναντηθεί με τον εκεί ευρισκόμενο Πλούτωνα.
Το 2018 είναι μια χρονιά μηνυμάτων εφ’ όλης της ύλης. Οι νεότερες από εσάς την περίοδο 2018 έως 2020 προβλέπεται να ζήσετε σημαντικά γεγονότα που θα επηρεάσουν την πορεία της ζωής σας για πολλά χρόνια στο μέλλον. Την ίδια χρονιά, το 2018, ο Ουρανός που επί εφτά χρόνια βρισκόταν στον Κριό, εγκαταλείπει αυτό το ζώδιο και στις 16 Μαΐου περνά στον Ταύρο. Έτσι, επανασχηματίζεται από νέες θέσεις η καλή όψη Ουρανού – Κρόνου από τον Ιούνιο του 2018 και μετά.
Το έτος αυτό ίσως φέρει μερικές σκληρές εμπειρίες, καθώς ενισχύεται τα γήινο στοιχείο στις πλανητικές διελεύσεις. Είναι μια χρονιά που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, όποια και αν είναι, τόσο στη ζωή σας γενικότερα όσο και στις εξελίξεις των ερωτικών σας επιλογών. Μπορεί να μη σας απογοητεύσει, αλλά οπωσδήποτε θα σας αλλάξει και θα σας υποχρεώσει να κινηθείτε διαφορετικά.
Οι πιο ενδιαφέρουσες περίοδοι μεταβολών προβλέπεται να είναι ο Απρίλιος και Αύγουστος, ενώ πιο ήρεμο και συναισθηματικά ενισχυμένο αναμένεται το φθινόπωρο.

Γυναίκα με Αφροδίτη στο Σκορπιό

Τη χρονιά αυτή ο Δίας κυριαρχεί στο Σκορπιό, το ζώδιο όπου βρίσκεται η γενέθλια Αφροδίτη σας. Εμπλουτίζει τα συναισθήματά σας, σας κάνει ακαταμάχητες σε ερωτικούς ανταγωνισμούς και κυρίαρχες στο ερωτικό παιχνίδι.
Θα αποδειχτείτε αγωνίστριες όσον αφορά τις ιδέες σας και προστατευτικές απέναντι σ’ αυτούς που αγαπάτε. Μπορεί να συγχωρείτε τους αντιπάλους σας, αλλά δεν ξεχνάτε ποτέ αυτά που σας κάνουν. Πολλές από εσάς θα διαμαρτυρηθείτε πιο δυναμικά για αδικίες που έχετε υποστεί και στο τέλος θα δικαιωθείτε.
Τη χρονιά αυτή, που ο κόσμος θα βρεθεί στον κυκεώνα μεγάλων και σκληρών γεγονότων, εσείς θα μπορέσετε να ξεφύγετε από την κακία του συνόλου, βρίσκοντας την τρυφερότητα στη σχέση σας με έναν άνθρωπο, στην απόκτηση ενός παιδιού, στην ενασχόληση με τη φύση, μακριά από το «τρελό πλήθος».
Ο Δίας στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια αναγέννηση, άλλοτε επαγγελματική και άλλοτε καλλιτεχνική. Θα αυξήσει την καλοσύνη μέσα σας αλλά και την αγωνιστικότητα για ότι και για όποιους είστε δεμένες συναισθηματικά.
Η ψυχική δύναμη του Δία στο Σκορπιό θα σας συνδράμει ώστε να αντέξετε τις δύσκολες στιγμές και ίσως σας παρασύρει να μην υπολογίσετε τη σοβαρότητα καταστάσεων ή άλλες φορές να φερθείτε με επιείκεια στον εαυτό σας. Πάντως, η χρονιά αυτή σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες που θα κρίνουν την πορεία σας για τα επόμενα χρόνια.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Τοξότη

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτος πρόκλησης, επανάστασης κατά κάποιο τρόπο και αισθητών μεταβολών στις συναισθηματικές σας εκτιμήσεις και στα οικονομικά σας.
Άλλωστε, από αυτή τη χρονιά και μέχρι το τέλος του 2020 θα διανύσετε μια τριετία στη διάρκεια της οποίας οι ανάγκες της εποχής θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο περισσότερο από όσο θα επηρεάσουν άλλου ζωδιακού τύπου γυναίκες.
Το καλό είναι πως, ότι κι αν συμβεί είτε στο περιβάλλον σας είτε στον εξωτερικό κόσμο, δεν καταφέρνει να σας βλάψει ή να σας στερήσει κάτι, καθώς η διέλευση του Δία από το Σκορπιό δημιουργεί ναι μεγάλη ασπίδα ασφάλειας για εσάς.
Κάτι άλλο που μπορείτε να αξιοποιήσετε είναι τα ταλέντα που διαθέτετε και οι σχέσεις σας με ανθρώπους κύρους ή δύναμης στον οικονομικό ή στον πολιτικό τομέα.
Στις 16 Μαΐου ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και διατηρεί μια καλή γωνία για αρκετούς μήνες με τον Κρόνο, που βρίσκεται στις αρχές του Αιγόκερω.
Αυτή η πλανητική όψη μπορεί να χαρακτηριστεί ως ασφαλές πλέγμα για όσες ρισκάρετε ή είστε εκτεθειμένες εκείνη την εποχή, ενώ για τις νεότερες σημαίνει ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να επεκταθείτε επιτυχώς στο χώρο των επιχειρήσεων, να προχωρήσετε σε ένα συμφέροντα γάμο ή να διακριθείτε στην ενασχόλησή σας με τα κοινά.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αρχίζουν τα προειδοποιητικά σημάδια που προαναγγέλλουν τις μεγάλες αλλαγές. Ο Κρόνος μπαίνει στον Αιγόκερω για να μείνει μέχρι τα μέσα του 2020.
Ο Πλούτωνας βρίσκεται ήδη εκεί και έχει από χρόνια διαποτίσει την Αφροδίτη, ενώ ο Δίας από το Σκορπιό βοηθά αρκετά από πλευράς κάλυψης βασικών και συναισθηματικών αναγκών. Οι συνδυασμοί λέν ότι την εποχή εκείνη δίνετε στο συναισθηματικό σας κόσμο ένα βαθύ και ευρύτερο περιεχόμενο, το οποίο η καθεμιά από εσάς θα εκφράσει διαφορετικά, με κοινό σημείο την απολυτότητα της έκφρασης.
Έτσι, οι περισσότερες από εσάς το έτος 2018 συγκεντρώνετε το δυναμισμό της έκφρασής σας στο κοινωνικό σύνολο, δίνοντας βάρος στις επιχειρηματικές, καλλιτεχνικές και άλλες επικοινωνιακές τάσεις, ενώ κάποιες διακρίνεστε για τα δημαγωγικό σας ταλέντο.
Η γλυκύτητα που εμπνέει η Αφροδίτη και η κοινωνικότητα που την αφορά από τη θέση της στον Αιγόκερω -με την παρουσία του Κρόνου, που ενισχύει τον Πλούτωνα και την επικουρία του Δία από το Σκορπιό- σας εξοπλίζουν με τη δύναμη να φτάνετε στην καρδιά ενός θέματος και να καταφέρνετε να πιάνετε εύκολα το σφυγμό του πλήθους.
Έτσι, λοιπόν, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι το 2018, κυρίως για τις πιο δραστήριες και φιλόδοξες. Ακόμα κι αν μερικές αδιαφορήσετε για τα κοινά ή την καριέρα και επικεντρώσετε όλο τούτο το ενδιαφέρον στην αγάπη και τη συμβίωση ή στη διεκδίκηση του συντρόφου, θα πετύχετε αυτό που θέλετε και καμία αντίζηλος δεν θα μπορέσει να ανακόψει την πορεία σας.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Υδροχόο

Είναι η χρονιά που φέρνει τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ανώ ο Δίας γίνεται πιο αισθητός από τη θέση του στο Σκορπιό. Αυτό το έτος σας αναγκάζει μέσα από συγκυρίες να οργανώσετε τη θέση σας και να υπεραμυνθείτε του εαυτού σας απέναντι σε κάθε λογής διερχόμενους ταραξίες.
Καλείστε να υπερασπιστείτε τα οικονομικά σας συμφέροντα και να κάνετε σκόπιμες εκπτώσεις στη γενναιοδωρία, την ανοχή και την υπεραισιοδοξία σας.
Επίσης, οι νεότερες ή οι πιο ενεργητικά κινούμενες θα πρέπει να προσέξετε παρασκηνιακές ενέργειες στα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σας. Λάβετε υπόψη σας ότι θα σας τύχουν ευθύνες τις οποίες δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε και ότι θα συμβούν γεγονότα τα οποία θα είναι μεν ενδιαφέροντα, αλλά μέσα από μια τέτοια εξέλιξη θα σας επιστρατεύουν σε νέα καθήκοντα.
Τα υλικά πράγματα, οι υψηλές θέσεις, οι μεγάλες ευθύνες, οι δοκιμασίες στα ερωτικά θα παίξουν βασικό ρόλο και τα περισσότερα τέτοιας φύσης θέματα θα ανακυκλωθούν αρκετές φορές σε καθημερινή βάση.
Η τύχη δεν θα σας λείψει, αλλά θα χρειαστεί να τη διαχειριστείτε έξυπνα. Ενδέχεται άλλοτε να παρασυρθείτε σε λάθος δρόμο και άλλοτε να αναλάβετε κάτι που θα σας κουράσει στη διαδικασία.
Πολύ σημαντικό θα είναι το καλοκαίρι, καθώς ο Άρης θα βρεθεί στον Υδροχόο, συνεχίζοντας τη διέλευσή του στο ζώδιο της γενέθλιας Αφροδίτης σας μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου. Αυτή η διέλευση θα θέσει επί τάπητος διάφορα ζητήματα και θα χρειαστείτε κουράγιο προκειμένου να εξισορροπείτε τον εγωισμό με το συναισθηματισμό, να υπερασπίζεστε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν και κάποιες φορές να τολμάτε να δίνετε μάχες είτε για να νικήσετε αντίζηλους είτε για να απομακρύνετε ακατάλληλα πρόσωπα από κοντά σας, σε όποιο τομέα κι αν ενδημούν.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Ιχθύ

Η πραγματικότητα της ζωής αλλάζει γενικά και εσείς επηρεάζεστε αρκετά από το κλίμα της γενικότερης αλλαγής που θα επικρατεί τότε στον κόσμο. Ο Κρόνος έχει εγκαταλείψει τον Τοξότη και έχει εγκατασταθεί στον Αιγόκερω.
Ο Δίας σας ενισχύει από το Σκορπιό και ο Ουρανός κάνει τα τελευταία βήματα του στον Κριό για να περάσει στις 17 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου, έστω και δοκιμαστικά για κάποιους μήνες.
Νέου είδους προκλήσεις θα εμφανιστούν από εσάς, καθώς από εκεί και πέρα θα αλλάξουν τα κριτήρια όχι τόσο της αισθητικής όσο της ουσίας για τις ερωτικές σας επιλογές. Κι αν πράγματι κυριαρχήσει αυτή η εκδοχή, τότε να είστε βέβαιες ότι οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και οι εξελίξεις, ειδικά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, ραγδαίες.
Για περισσότερα και επικοινωνία με τον κ. Λεφάκη, εδώ: oroskopos.gr