Σελίδες

Thessaloniki video tour

19/11/17

Αποκαλύπτονται οι 5 πιο κοινωνικές πόλεις στον κόσμο





Για όσους ταξιδεύουν μόνοι, η ζεστασιά των ντόπιων κατοίκων είναι τόσο σημαντική όσο τα αξιοθέατα. Όταν σχεδιάσετε το επόμενο σόλο...
ταξίδι σας, ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη σας τις παρακάτω πόλεις που ψηφίστηκαν ως οι πιο κοινωνικές πόλεις στον κόσμο.

Το παγκόσμιο booking site Hostelworld έριξε μια ματιά στις στάσεις και συμπεριφορές πάνω από 12.000 ατόμων από 39 μεγάλες πόλεις 28 χωρών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ποιες είναι οι πόλεις με τους πιο φιλικούς κατοίκους που προσπαθούν να κάνουν τους τουρίστες να νιώθουν καλά.

Το νούμερο ένα ανήκει στη σουηδική πόλη Γκέτεμπουργκ. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας ψηφίστηκε ως η πιο κοινωνική στον κόσμο. Απ’ ότι φαίνεται οι ντόπιοι εκεί διασκεδάζουν με κάθε αφορμή.

Νούμερο 2 η Στοκχόλμη. Η πρωτεύουσα της Σουηδίας φαίνεται να διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό κουλτούρας και κοινωνικών κατοίκων.

Νούμερο 3 το Σικάγο. Η πόλη των ανέμων έχει μια μεγάλη επιλογή από hostels που διευκολύνουν φοβερά την επιλογή.

Νούμερο 4 είναι η αμερικάνικη πόλη: Βοστόνη. Παρά τους σκληρούς χειμώνες, η πόλη χαίρεται να φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες.

Νούμερο 5 η Νέα Υόρκη. Παρόλο που οι Νεοϋορκέζοι φημίζονται για την αναίδειά τους, η πόλη που δεν κοιμάται θα εγγυηθεί την καλοπέραση στους επισκέπτες της.

Επομένως ξέρετε που μπορείτε να πάτε αν ταξιδεύετε μόνοι και σε αυτές τις πόλεις μόνο μόνοι δεν θα νιώσετε τελικά.