Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/10/17

ταρω ερωτικες προβλεψεις σημερα 21/10 Σαββάτο

kartes-taro

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η Εγκράτεια
Έχετε πάθει ότι έπαθε και ο τσοπάνης …με τον λύκο και τα πρόβατα. Μια το ταίρι σας θέλει… και μια δεν μπορεί. Αυτό είναι και κάτι που τουλάχιστον σας έχει μπερδέψει και μάλλον σας έχει και … απογοητεύσει. Μια σταράτη και ειλικρινή συζήτηση, θα σας έκανε να πάρετε και εσείς τις τελικές σας αποφάσεις. Οι ανασφάλειες οι αισθηματικές δεν είναι για εσάς και το ιδιαίτερο ζώδιο σας. Πολλά και τα θετικά … που θα σας έρθουν από τον οικονομικό σας τομέα.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Ταύρος : Η Δύναμη
Κάποιος μέσα στην σχέση, τελικά δεν θέλει όσο θα έπρεπε. Εκεί κάπου έχουν ξεκινήσει και τα προβλήματα σε επικοινωνίες και προσωπικές επαφές. Μέσα στον τρέχοντα μήνα …θα έχετε και τις ευκαιρίες, για να συζητήστε και να λύστε αυτά που σας ενοχλούν. Κάποιοι που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι, ίσως και να κάνουν μια διπλωματική κίνηση προς το παρελθόν του, που πιθανόν και να βρουν την πόρτα ακόμη ανοιχτή.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού


Δίδυμοι : Ο Τρελός
Οι δυναμικές … που έχετε αυτήν την εποχή είναι μεγάλες και αυτό που ζητάτε, είναι να σας ακολουθήσει και το ταίρι σας. Αν επιχειρηματολογήσετε, σίγουρα και θα το καταφέρετε. Όλος ο υπόλοιπος Οκτώβριος, έχει να σας δώσει και επαγγελματικές εξελίξεις, που κάποιους που έχουν στόχο για επόμενα βήματα και στο εξωτερικό θα τους υποστηρίξει. Μην ξεχνιέστε και οι φίλοι – γνωστοί, σας έχουν ανάγκη.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς
Καρκίνος : Ο Ήλιος
Οι σκέψεις που κάνετε είναι αρκετά ιδιαίτερες και δύσκολες … για τον άνθρωπο σας. Μάλλον κάτι θέλετε να αλλάξετε, αλλά είσαστε άκρως διστακτικοί. Οι μέρες που ο ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό 23 / 10 …σίγουρα είναι πιο κοντά σας σε όλα αυτά, που επιθυμείτε να κάνετε και να ολοκληρώσετε. Ακόμη και τα ταίρια, που είχαν χωρίσει – τσακωθεί, θα έρθουν σε συνεννόηση μια σμίξιμο. Λεφτά και εξυπηρετήσεις σας πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης


Λέων : Ο Αυτοκράτορας
Όλα αυτό το χρονικό διάστημα, τα βλέπετε περίεργα και δύσκολα. Εσείς που έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι, πρέπει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο πλέον. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή, σας κάνουν άκρως ελκυστικούς στο άλλο φύλο, που όλο και κάτι θα σας τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή. Χρήμα και καλή ψυχολογία… θα σας φέρουν και οι επαγγελματικές σας επενδύσεις και φιλοδοξίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης
Παρθένος : Η Αρχιέρεια
Υπάρχουν πολλά και δύσκολα ζητήματα στην ζωή του ανθρώπου σας, που όμως κάνει την φανερή και κρυφή του προσπάθεια …για να τα επιλύσει και να βρείτε και πάλι τους φυσιολογικούς σας ρυθμούς. Όσοι έχουν τσακωθεί ή έχουν απομακρυνθεί από την σχέση τους, ένεκα τρίτους προσώπου – παρεξήγησης, μπορούν μέσα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα, να βρουν τις λύσεις προς … την κατεύθυνση της επανασύνδεσης.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Ζυγός : Οι Εραστές
Κλείστε τα αυτιά και τα μάτια σας. Ότι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας είναι μόνο ο αντίκτυπος … από τις αλλαγές που έχετε κάνει. Μέσα στις επόμενες ημέρες κιόλας, θα έχετε και πάλι έρθει σε ισορροπία. Εσείς που παίζετε ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν, ή σε δύο ταμπλό, να είστε άκρως προσεχτικοί καθώς, οι αποκαλύψεις δεν είναι και πολύ μακριά. Κάποιος θα πληγωθεί. Ασχοληθείτε … και με τα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Σκορπιός : Ο Γητευτής
Είναι μια κακή εποχή για εσάς, για να μπορέσετε να φέρετε σε μια ισορροπία και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα, στα οικονομικά και τα εργασιακά σας που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί αυτούς τους τελευταίους μήνες. Σε δεύτερο βαθμό, θα ανοίξουν και οι πόρτες, στις αισθηματικές σας υποθέσεις, που ομολογουμένως είναι σε εκκρεμότητα. Θα πρέπει και εσείς από την δική σας την μεριά να ξεκαθαρίσετε… τι και ποιον θέλετε να έχετε τελικά δίπλα σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς


Τοξότης : Η Σελήνη
Η ψυχολογία σας θα κάνει άλματα μέσα στην νέα εβδομάδα. Κάποιος παλιός σας έρωτας – σύντροφος, θα κάνει την απροσδόκητη του εμφάνιση. Εδώ και καιρό εσείς διαισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι εκκρεμές στο μεταξύ σας. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις… και οι δοθούν από την κάθε πλευρά. Κάποια ξαφνικά χρήματα θα σας λύσουν… μεγάλα και παλιά προβλήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς
Αιγόκερως : Ο Τροχός της Τύχης
Όλα όσα έχετε σκεφτεί να κάνετε μαζί με τον άνθρωπο σας, ίσως και να χρειαστεί να πάρουν μια μικρή αναβολή, λόγω δικών του προβλημάτων, στα εργασιακά του. Από τα τέλη του μήνα και μετά … θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Όσοι έχουν κάνει πρόσφατα μια και καινούργια επαφή – γνωριμία έχουν τις πιο καλές αστρολογικές όψεις, έτσι τα πράματα να εξελιχτούν πολύ πιο θετικά και μόνιμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού


Υδροχόος : Το Αστέρι
Αν δεν έχετε ακόμη πάρει κάποιες μόνιμες αποφάσεις γύρω από τον άνθρωπο σας, την σχέση και το άμεσο μέλλον σας καλό και έντιμο θα ήταν να μην τάζετε… καθώς θα εκτεθείτε και κάποιος θα πικραθεί. Καλύτερα, από τώρα ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας… ! Δεν είστε εσείς γενικότερα για πειράματα στην αγάπη. Εργασία και επενδύσεις χρειάζονται την παρουσία σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού
ταρω – Ιχθείς : Το Άρμα
Εσείς θα πρέπει να περιμένετε, μέχρι να εισέλθει η νέα εποχή το Νοεμβρίου που όλα θα είναι πιο εύκολα και βατά για το ζώδιο σας. Αυτό θα το δείτε να σας ανοίγει τους δρόμους για νέες γνωριμίες και έρωτες σε εσάς του ελεύθερους και χωρισμένους. Τύχη θα έχουν αυτοί που προσπαθούν επανασυνδέσεις εδώ και καιρό. Όλα αυτά για τα οποία έχετε προσπαθήσει και στα οικονομικά σα δεδομένα, θα σας έρθουν και στο πολλαπλάσιο. Επίσης, μια βοήθεια θα σας ζητήσει ένα φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού