Σελίδες

Thessaloniki video tour

10/9/17

8 tips για να καθαρίσεις τα λευκά σου sneakers




Εάν και εσείς θαυμάζετε τα ολόλευκα και αστραφτερά σας sneakers όταν τα βγάζετε από το κουτί αλλά απογοητεύεστε όταν αρχίζουν...
μετά τις περιπλανήσεις σας –στην κακά τα ψέματα- βρώμικη Αθήνα αυτό το άρθρο είναι για εσάς!

Πιστεύαμε ότι αυτοί που διατηρούν τα λευκά τους αθλητικά τόσο καθαρά κάνουν κάτι το οποίο εμείς αδυνατούμε να καταλάβουμε ή κάποιου είδους μαγικό κόλπο.

Όσο όμως και να μας παιδεύουν εμείς φυσικά συνεχίζουμε να τα λατρεύουμε και εάν παρακολουθείτε τη μόδα σίγουρα δεν θα λείπουν από τη ντουλάπα σας.
Είναι αυτά που θα φορέσετε όταν θέλετε να είστε άνετες και ταυτόχρονα chic χωρίς να βγάλετε τα πολύ θηλυκά αλλά επίπονα τακούνια σας από τη ντουλάπα.
Το μυστικό όμως για να είναι απόλυτα chic τα λευκά αθλητικά σας είναι να δείχνουν αστραφτερά και ‘’φρέσκα’’ σαν να είναι του κουτιού.

Εμείς ψάξαμε εύκολους και καθόλου χρονοβόρους τρόπους για να σας διευκολύνουμε και να δείχνουν πάντα τα λευκά sneakers σας σαν …. καινούργια!
1)Χρησιμοποιήστε λευκό μανό (ναι μανό) για να καλύψετε μικροατέλειες και γρατζουνιές τοπικά.

2)Βουτήξτε ένα πανί μέσα σε ξύδι και τρίψτε τα εκεί που έχουν λερωθεί , ο λεκές θα εξαφανιστεί δια μαγείας!

3)Μην τα βάλετε ΠΟΤΕ στο πλυντήριο ρούχων!

4)Χρησιμοποιήστε μία παλιά οδοντόβουρτσα και βάλτε της ζεστό νερό και σαπούνι χεριών για να μπορέσετε να καθαρίσετε τα δυσπρόσιτα σημεία που δεν μπορείτε να καθαρίσετε με το πανί. Τρίψτε τα απαλά .

5)Πλύνετε τα στο χέρι ( και ΟΧΙ στο πλυντήριο) με ζεστό νερό και σαπούνι χεριών. Αφήστε τα να στεγνώσουν σε εξωτερικό χώρο αλλά χωρίς να τα βλέπει ο ήλιος.

6)Χρησιμοποιήστε σαπούνι χεριών και ζεστό νερό για να καθαρίσετε λεκέδες λαδιού είτε με οδοντόβουρτσα είτε με ένα μαλακό πανάκι.

7)Μην τα αποθηκεύετε σε χώρους που τα βλέπει ο ήλιος, ήδη εκτίθενται τις ηλιόλουστες ημέρες που τα φοράτε , έτσι θα αποφύγετε ανεπιθύμητες διχρωμίες.

8)Ναι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη για να τα καθαρίσετε. Πρέπει όμως να προσέξετε να είναι αραιωμένη σε νερό και να καθαρίσετε τοπικά!