Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/9/17

Την 1η Νοεμβρίου 2017 το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας τιμά και βραβεύει την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη




Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, ένα και πλέον...
χρόνο μετά την ύψιστη επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που έκανε την Δράμα, τον τόπο μας, να ακουστεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τιμάται και βραβεύεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας.

Η Άννα Κορακάκη μάς απέδειξε περίτρανα ότι με εμπνευσμένο όραμα, ακλόνητη θέληση, επίμονη προσπάθεια και επίπονη δουλειά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Δεν υπάρχει δεύτερη Ελληνίδα που να κατέκτησε δύο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με την υποστήριξη της οικογένειάς της και μόνο, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου παγκόσμια. Προς τιμήν της σηκώθηκε η Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό του πλανήτη μας. Για την επιτυχία της αντήχησε ο Εθνικός μας Ύμνος στα πέρατα της Οικουμένης.

Ποιος δεν πετάχτηκε από τον καναπέ του με την τελευταία επιτυχημένη βολή της Άννας;

Ποιος δεν ρίγησε με την Άννα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, τον Εθνικό Ύμνο να ακούγεται και την Σημαία μας να σηκώνεται ψηλά.

Άστοχες όμως ενέργειες δεν επέτρεψαν μέχρι σήμερα την βράβευση της Άννας Κορακάκη στον τόπο της.

Επιτέλους, μετά από πρωτοβουλία των Αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί η βράβευσή της την 1η Νοεμβρίου.

Με την απόφαση αυτή, οι Δραμινοί και οι Δραμινές εκφράζουμε την αγάπη, τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη στην συμπατριώτισσά μας Άννα Κορακάκη, γιατί μας έδωσε έναν ακόμη λόγο να νιώθουμε υπερήφανοι ως Δραμινοί.

Η βράβευση της Άννας Κορακάκη θα τιμήσει περισσότερο την Δράμα. Η Ιστορία της Δράμας είναι αυτή που εμπλουτίζεται και κοσμείται από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Η Δράμα ακούστηκε παντού. Στην Ελλάδα και στον Κόσμο. Έγινε η Δράμα της Κορακάκη.

Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει στη ζωή της πάντα χαρές και επιτυχίες.

Να μας δώσει κι άλλες ευκαιρίες να χαρούμε μαζί της.

Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, επειδή ο αγώνας της συνεχίζεται, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να ζητήσουμε να βελτιωθούν οι απαράδεκτες συνθήκες στις εγκαταστάσεις όπου προπονείται. Σε συνάντηση σήμερα στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, με συμμετοχή του κ. Κορακάκη, εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής και των επικεφαλής των Αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, αποφασίστηκε η άμεση εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται. Είναι το ελάχιστο που έπρεπε να κάνουμε μετά τις παραλείψεις και τις άστοχες ενέργειες του παρελθόντος. Ευτυχώς, η Άννα Κορακάκη είναι τόσο δυνατή που της αρκούσε η υποστήριξη της οικογένειάς της.

Στην Άννα Κορακάκη οφείλουμε ακόμη πολλά. Οφείλουμε να σχεδιάσουμε, συνεργαζόμενοι μαζί της, έναν χώρο προπόνησης και φιλοξενίας αγώνων σκοποβολής που να ανταποκρίνεται στο μεγαλείο της επιτυχίας της, στο σίγουρα λαμπρό της μέλλον και στις προοπτικές που ανοίγονται για τον τόπο μας.