Σελίδες

Thessaloniki video tour

1/8/17

Kim Kardashian-Kanye West: Περιμένουν το τρίτο τους παιδί!




Διακαής πόθος της Kim Kardashian ήταν να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί παρά τα σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που...
αντιμετωπίζει και η επιθυμία της φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα σε περίπου έξι μήνες!

Η 36χρονη τηλεπερσόνα, που έχει αποκτήσει με τον Kanye West την τριών ετών North και τον ενός έτους Saint, πάσχει από την νόσο placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας. Μάλιστα, στο παρελθόν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μήτρα, αλλά ήταν ανεπιτυχής, ενώ οι γιατροί της έχουν επιστήσει την προσοχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, το ζευγάρι, όχι μόνο έχει βρει παρένθετη μητέρα, αλλά ήδη κυοφορεί το μωρό τους, διανύοντας τον τρίτο μήνα! Κατά το περιοδικό, η εν λόγω γυναίκα είναι κάτω των 30 ετών, κατάγεται από το Σαν Ντιέγκο, έχει υπάρξει παρένθετη και στο παρελθόν και αναμένεται να γεννήσει τον Ιανουάριο.

Σε πρόσφατο άρθρο του, το TMZ υποστήριζε πως η Kim και ο Kanye είναι διατεθειμένοι να δώσουν 113.850 δολάρια στην γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί και, συγκεκριμένα, 4,5 χιλιάδες δολάρια ανά μήνα για διάστημα 10 μηνών. Στο εν λόγω ποσό δεν περιλαμβάνεται η αμοιβή του πρακτορείου μέσω του οποίου βρέθηκε η παρένθετη, η οποία λέγεται πως ανέρχεται σε περίπου 68.000 δολάρια.