Σελίδες

Thessaloniki video tour

6/8/17

Ποιο είναι το μόνο δώρο που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ απαγορεύεται να πάρουν στα παιδιά τους;




Αν υπάρχει κάτι για το οποίο προσπαθούν με κάθε τρόπο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είναι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ...
όπως θα μεγάλωνε κάθε άλλο, φυσιολογικό, συνηθισμένο παιδί στην Μεγάλη Βρετανία. Δεν θέλουν με τίποτα να τα κάνουν κακομαθημένα και γι' αυτό έχουν διαλέξει τα σχολεία τους με περισσή φροντίδα, θελοντας τους να τους προσφέρουν μία νορμάλ κοινωνική ζωή.

Παρόλα αυτά υπάρχουν πράγματα στα οποία είναι ιδαίτερα αυστηροί, αποκλείοντας από τον μικρό Τζωρτζ και τη μικρή Σάρλοτ ένα συγκερκιμένο παιχνίδι που πλέον δεν φαντάζει παράξενο να δούμε στα χέρια των περισσότερων παιδιών στον δυτικό κόσμο. Και αυτό δεν είναι άλλο από το iPad.

O Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριζ είναι κατηγορηματικοί όσο αναφορά στο θέμα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, απαγορεύοντας στα παιδιά τους να περνούν χρόνο με τέτοιου είδους ενασχολήσεις. Από την άλλη ενθαρρύνουν κάθε παιχνίδι που αναπτύσει τις γνώσεις και την φαντασία και θα βοηθήσει ώστα τα δύο πριγκιπικά παιδιά να γίνουν πιο δημιουργικά μεγαλώνοντας.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θεωρούν ότι το iPad είναι περισσότερο «παιχνίδι για ενήλικες κι έτσι έχουν απαγορεύσει σε όλους να κάνουν κάποιο τέτοιο δώρο στον Τζωρτζ και στη Σάρλοτ».