Σελίδες

Thessaloniki video tour

23/8/17

Οι σπόροι σταφυλιού ενισχύουν τον οργανισμό




Τα σταφύλια αποτελούν ένα από τα αγαπημένα φρούτα του καταναλωτικού κοινού, ειδικά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Πλούσια σε...
ευεργετικές ιδιότητες, τις οποίες μπορείτε να λαμβάνετε όλο το χρόνο, αγοράζοντας κάποιο συμπλήρωμα διατροφής από ένα φαρμακείο online.

Όλοι μας γνωρίζουμε πως τα σταφύλια είναι πλούσια σε βιταμίνες και στοιχεία, τα οποία βοηθούν τον οργανισμό μας να ενισχυθεί και να προστατευτεί. Άλλωστε, από την αρχαιότητα, η κατανάλωση τους ήταν σημαντική, είτε ως φρούτο, είτε μέσα από την παραγωγή του οίνου. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι οι ουσίες που περιέχουν οι σπόροι των σταφυλιών.

Η ρεσβερατρόλη αποτελεί ένα φυσικό αντιβιοτικό που παράγουν τα φυτά για την άμυνά τους, μαζί με άλλες φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες, (πολυφαινόλες, φλαβονοειδή). Τα συστατικά αυτά καταστέλλουν τη σύνθεση των ελευθέρων ριζών από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα να προσφέρουν επαρκή αντιοξειδωτική προστασία. Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν πως η ρεσβερατρόλη συντελεί και στην καλή υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, μειώνοντας τη χοληστερόλη.

Οι προανθοκυανιδίνες από την πλευρά τους βοηθούν καταλυτικά στην συνολική υγεία των ματιών μας. Έτσι, λαμβάνοντας συμπληρώματα με βάση το εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού, κυρίως μωβ, μαύρου και κόκκινου χρώματος, αποκτάμε αντοχή και ενέργεια, βοηθώντας την καρδιά και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Διατίθεται σε μορφή χαπιών, τα οποία θα βρείτε εύκολα σε ένα καλό ηλεκτρονικό φαρμακείο, σε συμφέρουσες προσφορές και τιμές για να βελτιώστε άμεσα την υγεία σας.