Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/17

Μεγάλη προσοχή: Αυτοί είναι οι 4 σοβαροί λόγοι που πρέπει να κοιμάσαι με το αριστερό πλευρό κάθε βράδυ!




Σύμφωνα με τις πρόσφατες μελέτες, η στάση που έχουμε στον ύπνο μας μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας και οι ειδικοί τείνουν να στηρίζουν περισσότερο ολοένα πως όταν κοιμόμαστε από την αριστερή πλευρά, τα οφέλη είναι σημαντικά για την υγεία μας!



Δείτε γιατί :

1. Αυτή η στάση βοηθάει στο φιλτράρισμα των τοξινών.Loading...

Η κύρια λεμφατική πλευρά είναι η αριστερή. Το σώμα μας, λοιπόν, έχει περισσότερο χρόνο να φιλτράρει τις τοξίνες όταν κοιμόμαστε από την αριστερή πλευρά. Βοηθάει, επίσης, να ξεφορτωθούμε το άχρηστο υλικό από τον εγκέφαλό μας.

2. Βελτιώνει την πέψη μας.

Η αριστερή στάση στον ύπνο βελτιώνει το πεπτικό μας σύστημα και επιτρέπει στο σώμα να διασπάσει την τροφή, να αποβάλλει τις τοξίνες και να αφομοιώσει τις θρεπτικές ουσίες ευκολότερα. Είναι, επίσης, ευκολότερο, για την τροφή να μετακινηθεί από το παχύ έντερο στο κατώτερο τμήμα του.

3. Κάνει καλό στο μωρό σας.



Με την αριστερή στάση στον ύπνο, βοηθάτε τα θρεπτικά συστατικά να οδηγηθούν ευκολότερα στον πλακούντα και άρα στο μωρό σας. Απαλλάσσετε την πλάτη σας από την πίεση και δεν πιέζετε το συκώτι σας.

4. Απαλλάσσεστε από καούρες.

Το στομάχι βρίσκεται στα αριστερά του σώματός μας και με την αριστερή στάση ύπνου βοηθάμε τον οργανισμό μας να μειώσει τα συμπτώματα της καούρας από τα γαστρικά οξέα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, οπότε δοκιμάστε μετά από κάθε γεύμα να ξαπλώνετε για 10 λεπτά από την αριστερή σας πλευρά.



Δείτε πιο αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο!


Πηγή: fumara.gr