Σελίδες

video Θεσσαλονικη

8/7/17

Ένα ελληνικό νησί στα έξι καλύτερα μέρη παγκοσμίως για φέτος - Δείτε ποιο μέρος της Ελλάδας αποθεώνει το περιοδικό Forbes«Για πολλούς ανθρώπους, το να ταξιδεύεις δεν σημαίνει απλά να επισκέπτεσαι νέα μέρη αλλά να βιώνεις και μια νέα εμπειρία. Ωστόσο, οι... 

 
 
 
 
 
 
 
 
περισσότεροι ταξιδιώτες επιστρέφουν με τα ίδια σουβενίρ και τις ίδιες φωτογραφίες. Πώς μπορείς να βρεις κάτι πραγματικά συναρπαστικό;».

Με αυτά τα λόγια ανοίγει πρόσφατο άρθρο του Forbes που προτείνει τα έξι καλύτερα μέρη για να ταξιδέψει κανείς το φετινό καλοκαίρι. Στη σύντομη λίστα του υπάρχει και ένα νησί των Κυκλάδων, το οποίο μάγεψε τους δύο «γκουρού των ταξιδιών» Nancy Novogrod και Joan Roca.

Στη λίστα του Forbes συναντάμε αρχικά το Μπαλί, το πολυαγαπημένο νησί της Ινδονησίας που, σύμφωνα με τους συντάκτες, επανεφευρίσκει τον εαυτό του για να υποδεχτεί μια νέα γενιά ταξιδιωτών. Έκπληξη της λίστας αποτελεί το Ντέβον της Αγγλίας, το οποίο προτείνεται ως ένας ελκυστικός προορισμός με νέα, μικρά ξενοδοχεία. 
  Η εντυπωσιακή παραλία Kelingking στο Μπαλί της Ινδονησίας

Ακολουθούν τα νησιά San Juan στις ΗΠΑ, το St. Barts, η Βενετία αλλά κι ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, όπου, σύμφωνα με το Forbes, ο ταξιδιώτης μπορεί να δει κάτι το πραγματικά ξεχωριστό.   
 
Το κοσμοπολίτικο St. Barts στη βορειοανατολική Καραϊβική

Δείτε ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται στα έξι καλύτερα μέρη για το φετινό καλοκαίρι στο www.greekguide.com