Σελίδες

Thessaloniki video tour

1/7/17

Απίστευτο κι όμως συνέβη - Δεν θα πιστεύετε ποιος έψαχνε τον Σπαλιάρα και για ποιον λόγο, ενώ αυτός είναι στον Άγιο Δομίνικο




Απίστευτο! Έγινε και αυτό... Νομίζετε ότι είστε οι μόνοι που δέχεστε τηλεφωνήματα από εισπρακτικές εταιρίες; Μια από αυτές έφτασε να ψάχνει τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο!

Υπάλληλος «εισπρακτικής» εταιρείας, με υπέρμετρη επαγγελματική συνείδηση, απ' ό,τι αποδεικνύεται, προσπαθούσε επί μακρόν να εντοπίσει το μοντέλο και παρουσιαστή. Αρχικά επικοινώνησε με τα γραφεία του ΣΚΑΪ, ενημερώνοντας τους ότι τον αναζητά για τη δόση της πιστωτικής του κάρτας!

Αφού τους εξήγησε ότι είναι αδύνατον να επικοινωνήσει μαζί του στον Αγιο Δομίνικο, συνέχισε ζητώντας επίμονα το τηλέφωνο του διευθυντή παραγωγής.

Εφόσον είδε ότι και στην περίπτωση αυτή δεν είχε ανταπόκριση, σκέφτηκε το αδιανόητο! Επικοινώνησε εκ νέου με το πολιτικό γραφείο του Μάκη Βορίδη, ζητώντας από την γραμματέα του το κινητό τηλέφωνο του αδερφού του Κώστα Βορίδη, σκηνοθέτη του Survivor!

Δεν δίστασε μάλιστα να επιπλήξει εντόνως τη γραμματέα του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού, καταλογίζοντάς της αδράνεια για μείζονος σημασίας ζήτημα. «Αφορά χρέος σε ελληνική τράπεζα και θα έπρεπε, ως οφείλατε, να είσαστε πιο συνεργάσιμη», της είπε!