Σελίδες

Thessaloniki video tour

7/7/17

Ο Μαραντόνα κατηγορείται από δημοσιογράφο για σεξουαλική παρενόχλησηΗ εφημερίδα «El Mundo», παρουσιάζει την μαρτυρία της ρωσίδας δημοσιογράφου Κατερίνα Ναντόλσκαγια, η οποία συναντήθηκε με τον Μαραντόνα σε ξενοδοχείο στην Αγία Πετρούπολη.

Η...
 
 
 
 
 
Ναντόλσκαγια αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός, προσπάθησε να τη γδύσει, όταν έφτασαν στο δωμάτιο, με το πρόσχημα της συνέντευξης. Οι νομικοί σύμβουλοι του Μαραντόνα, υποστηρίζουν ότι όταν η γυναίκα βρέθηκε σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ξαφνικά άρχισε να γδύνεται μπροστά στον Αργεντινό.

Στην «El Mundo» η Ναντόλσκαγια εξήγησε ότι ο Μαραντόνα άρχισε να ουρλιάζει: «Ήμουν πολύ φοβισμένη και ήμουν έτοιμη να καλέσω την αστυνομία, στη συνέχεια, ένας από τους φίλους του άρχισαν να μου ρίχνει χρήματα στο πρόσωπο» , ήταν τα λόγια της στην ισπανική εφημερίδα.

Αντίθετα διηγείται την ιστορία το περιβάλλον του Μαραντόνα που αναφέρει ότι την έβγαλαν από το δωμάτιο, όταν εκείνη γδύθηκε. Ο Μαραντόνα αναμένεται σήμερα στη Νάπολι, όπου αύριο θα ανακηρυχθεί επίτιμος πολίτης της πόλης από το δήμαρχο.

SDNA