Σελίδες

Thessaloniki video tour

25/7/17

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και θα βρίσκετε πάντα τι να βάλετε




Είναι μερικές μέρες που δεν ξυπνάτε πολύ καλά. Συμβαίνει σε όλες μας και αυτή η κακή διάθεση συχνά μεταφράζεται και σε μια πολύ μεγάλη...
δυσκολία για να βρείτε το ιδανικό outfit για τη δουλειά, ή για οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση μπορεί να έχετε. Επειδή ξέρουμε τι περνάτε, και η απόδειξη είναι ότι αυτή η εξομολόγηση που αναρτήθηκε στο InStyle πριν από πολλούς μήνες είναι ακόμα επίκαιρη, ετοιμάσαμε ένα μικρό οδηγό που θα σας βοηθάει πάντα να αποφασίσετε εύκολα και σωστά για το σύνολο που θα επιλέξετε.

1. Όταν ο κόσμος τελειώνει, θα σας σώσουν τα basics. Με jeans, λευκό t-shirt και ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, δε μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος. Συνεπώς στα δύσκολα αντιδράστε κάπως έτσι.

2. Ο κανόνας των τριών επίσης είναι κάτι που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να τον θυμηθείτε κάντε ένα κλικ εδώ.

3. Όταν βγαίνετε για ψώνια φροντίστε να αγοράζετε μια στο τόσο τουλάχιστον ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι. Ένα τοπ με μοναδικό print, ένα παντελόνι από κάποιο ξεχωριστό ύφασμα, ξέρετε ότι πάντα, όπως και να τα φορέσετε, η εμφάνισή σας θα είναι άψογη, οπότε αν υπάρχουν στη ντουλάπα σας, θα τα πιάσετε την κατάλληλη στιγμή και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

4. Επιλέξτε αξεσουάρ. Αν το ντύσιμό σας δε σας φαίνεται αρκετά ελκυστικό και εντυπωσιακό, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με κάποιο αξεσουάρ που θα κλέψει την παράσταση. Μπορεί να είναι κόσμημα, μπορεί να είναι τσάντα, ακόμα και ένα ζευγάρι παπούτσια που τραβούν τα βλέμματα. Θα σας λύσει πάντως τα χέρια.

5. Κάντε έρευνα και αντιγράψτε το streetstyle των αγαπημένων σας fashion icons. Φυσικά δε μιλάμε για copy paste, αλλά για looks που είναι εμπνευσμένα από τους πιο στιλάτους ανθρώπους του κόσμου και προσαρμόστε αυτά που σας αρέσουν στο δικό σας, προσωπικό στιλ.

6. Δοκιμάστε τα υποψήφια outfits όταν έχετε ήδη βαφτεί. Σίγουρα θα μείνετε πιο ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα που θα αντικρίσετε μπροστά στον καθρέφτη. Όλα είναι στο μυαλό μας άλλωστε.

7. Και τέλος μην ξεχνάτε πως αν αποφασίσετε από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσετε, χωρίς πανικό και βιασύνη, θα κερδίσετε χρόνο και θα έχετε κάνει σίγουρα την πιο σωστή επιλογή.