Σελίδες

Thessaloniki video tour

9/7/17

Δες πώς δημιούργησε αυτό το ζευγάρι ένα βρεφικό δωμάτιο μέσα στο 37 τ.μ. διαμέρισμά τους!




Θα άφηναν το αγαπημένο τους 37 τ.μ. διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη ή θα δημιουργούσαν ένα βρεφικό δωμάτιο μέσα σε αυτό; Τελικά ...
αποφάσισαν να κάνουν το δεύτερο. Δες πώς το έφτιαξαν καθώς και 4 tips που τους βοήθησαν να εκμεταλλευτούν κάθε σημείο του μικρού τους χώρου.

1. Κάνε το χώρο όμορφο στα μάτια για σένα και λειτουργικό για το μωρό. Τα κομμάτια με καθαρές γραμμές και μία συμπληρωματική παλέτα χρωμάτων θα δέσουν πιο καλά.

2. Κρέμασε την κούνια του μωρού. Η κρεμαστή κούνια πέρα από το ότι βοηθάει στην εξοικονόμηση χώρου, μιμείται και τη μήτρα και κάνει το μωρό να αισθάνεται ότι είναι ακόμα εκεί ασφαλές.

3. Σκέψου τα πάντα. Τα ράφια που φτάνουν σχεδόν μέχρι το ταβάνι διπλασιάζουν τους αποθηκευτικούς σου χώρους. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να κρατήσεις τα πράγματα που χρησιμοποιείς περισσότερο στα χαμηλά ράφια.

4. Ψήλωσε το κρεβάτι σου. Ο Gunnar και η Sara σήκωσαν το κρεβάτι τους πιο ψηλά και δημιούργησαν και άλλο αποθηκευτικό χώρο από κάτω για πράγματα όπως είναι το καρότσι του μωρού ενώ αυτό το ψήλωμα βοήθησε στο να γίνει και πιο λειτουργικό, για παράδειγμα, για το άλλαγμα του μωρού.