Σελίδες

Thessaloniki video tour

5/6/17

Συγκινητικό: Οι κάτοικοι του Μάντσεστερ κάνουν τατουάζ μια μέλισσα - Δείτε τι συμβολίζει... [photos]




Κάτοικοι του Μάντσεστερ σπεύδουν να κάνουν ένα τατουάζ μέλισσα, το οποίο προσφέρουν tattoο studios για έναν πολύ σημαντικό λόγο...

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το Alchemy Tattoο Studio στο Μάντσεστερ που προσέφερε το συγκεκριμένο τατουάζ για 20 λίρες ή με ελεύθερη συμμετοχή του καθενός και αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες κόσμο.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε και θα συγκεντρωθεί θα δοθεί εξ ολοκλήρου στις οικογένειες των θυμάτων από τη βομβιστική επίθεση στο Manchester Arena.






Το τατουάζ μέλισσα έχει φυσικά έναν βαθύ συμβολισμό: η μέλισσα – εργάτης είναι το σύμβολο της πόλης του Μάντσεστερ, καθώς αναφέρεται στην ιστορία της πόλης όπου οι κάτοικοι εργάζονταν υπό σκληρές συνθήκες την περίοδο της Βιομηχανικής Επανάστασης.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 4.500 λίρες, ενώ το ποσό αναμένεται να αυξηθεί καθώς και άλλοι tattoo artists ανακοινώνουν ραντεβού για την Κυριακή (28/5) και τη Δευτέρα (29/5) για να κάνουν αποκλειστικά το συγκεκριμένο τατουάζ μέλισσα. Ανάλογες πρωτοβουλίες πήραν tattoo studio σε διάφορες πόλεις όπως στο Γιορκ, το Μπράιτον ή στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας.